Įdomus gyvūnėlis

Pradėjo Asasinas, sausio 03, 2014, 01:47:42

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Asasinas

Violetinis, perregimas, kažkuo primenantis balioną, iki skausmo nuodingas, bet ne medūza. Tokį radus paplūdimyje ir apžiūrėjus įdėmiau, gal net kiltų mintis apie nežemiškos gyvybės atstovą iš kito pasaulio. O jis dar ir gyvas. Tai - portugališkasis laivelis. Savotiškas pranašas, nebyliai bylojantis, kad ten, vandenynų gelmėse, iš tiesų slypi ištisi nevisai žemiškų sutvėrimų pasauliai.

Pasirodo - tai Portugališkasis laivelis.

Iš tikro tai tikrai įdomiai atrodo, kaip koks UFO/kriptozoofilijos/mutantizmo mišinys. Primena valtį ar tai kokį pripučiamą balioną arba išvis politileninį maišelį. Jei būčiau vaikas, tokį pamatęs tikrai "užtrypčiau".

Pastebėjau, kad vandenynų būtybės visada būna keiščiausios. Ar man vienam taip atrodo? :)

Iron Tara

Daaamn.. kur to daikto organai? :D

illuminati

o tai gal ne lytiniu budu dauginasi... zinai, prispjaudo y skardine ir jau yra vaikai...  8)

jei as cia teisingai supratau, ka turejai omeny... nes paskui raudonuot, kad netektu...  ;)

Iron Tara

Turėjau omeny organus kaip visumą, ne būtent dauginimosi  ;D

Citata iš: Asasinas  sausio 03, 2014, 01:47:42
Pastebėjau, kad vandenynų būtybės visada būna keiščiausios. Ar man vienam taip atrodo? :)

Anyways, Asasinai, keisčiausi jie dėl to, kad mes nesam prie jų pratę. Jei gyventume po vandeniu, o ne sausumoje, mums labai keisti atrodytų būtent sausumos gyvūnai ir paukščiai visokie. O dabar panerti į gilumas ir sužinoti kas ten dedasi gali labaaaai mažai kas. Todėl tai ir atrodo labai keistai mums, nes, taip sakant, akys prie jų nepripratusios.  ;)

Edvis1337

Kaip tik taip noreju parasyti
Citata iš: Iron Tara  sausio 03, 2014, 03:56:39

Citata iš: Asasinas  sausio 03, 2014, 01:47:42

Anyways, Asasinai, keisčiausi jie dėl to, kad mes nesam prie jų pratę. Jei gyventume po vandeniu, o ne sausumoje, mums labai keisti atrodytų būtent sausumos gyvūnai ir paukščiai visokie. O dabar panerti į gilumas ir sužinoti kas ten dedasi gali labaaaai mažai kas. Todėl tai ir atrodo labai keistai mums, nes, taip sakant, akys prie jų nepripratusios.  ;)

Aukštyn