Berniukas kuris mato tamsoje

Pradėjo Benamis, sausio 27, 2012, 19:53:11

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

sausio 27, 2012, 19:53:11 Redagavimas: sausio 27, 2012, 20:02:10 by Benamis
Kinijoje gydytojai ir toliau is nuostabos negali uzciaupti burnas. Jaunas Nong Youhui vardu berniukas, turi neiprasta zmonems savybe - jis sugeba skaityti... visiskoje tamsoje!

Vat kaip pasaulyje buna :o

http://www.odditycentral.com/news/chinese-cat-boy-can-see-perfectly-in-the-dark.html
http://newsbizarre.com/2009/02/nong-youhui-cat-boy-chinese-child-can.html

paragraf 78

Gyventų jis Indijoje, tai būtų garbinamas kaip Avataras.
Šiaip įdomus fenomenas

RoxiO

Kai perskaičiau, tai net susijuokiau :D Labai primeną vieną veikėją iš filmo "Rydiko kronikos"

Benamis

Labiausiai mane jame uzburia jo akys :-* Tikrai isskirtines :)

RoxiO

Na jo... Video gale kai parodoma jo akių fotografija, tai jos tikrai išskirtinai mėlynos.

Teroras

Jau pradeda si berniuka vadinti "Zvaigdziu vaiku" :-\

mastyrukas

Idomu kokia tikimybe kad jo vaikai paveldes 'kates' akis? Ar taip pat kaip ir rudos vs melynos? Gimtu 'pagerinta' rase..

Benamis

Idomu ar si savybe netrugdo jam gyventi, pvz. ar netrugdo uzmigti :o

Beelzebub

Citata iš: Benamis  sausio 28, 2012, 13:25:53
Idomu ar si savybe netrugdo jam gyventi, pvz. ar netrugdo uzmigti :o

Tai gal jis kaip katė, nemiega naktimis. :-\

Daividas

sausio 28, 2012, 18:53:56 Redagavimas: sausio 28, 2012, 18:55:33 by Daividas
Turiu ir aš istoriją vieną, apie mano draugo, motinos bendradarbės brolį.

Draugo mamos bendradarbė ir jos brolis yra kilę iš Ukrainos. Kai buvo Černobylio AE katastrofa, draugo mamos bendradarbės brolis (toliau - "brolis"), važiavo į katastrofos vietą gelbėti žmonių. Jis ten praleido nemažai laiko gelbėdamas visus žmones.
Po 10 metų, jis pradėjo matyti kiaurai sienas! Na tiesiog, viską matė kiaurai. Šeima jam liepė važiuoti tirtis pas medikus, bet šis atsisakė. "brolis" mieste išprotėtų. Jis net mato lavonus kapinėse, kurie yra po žemėmis. Tai dabar jis gyvena vienas miškuose, 10km nuo Černobylio.
Čia galim iškelti daug teorijų. Galbūt, radiacija paveikė jo smegenų struktūrą, ar jų dalį, regos dalį. Ir gali būti, kad ta radiacija ląsteles paspartino greičiau vystytis, ir taip susidarė tas permatomumas.

Na čia aš labai daug nežinau. Čia tik tiek, kiek man pasakojo draugas.

RoxiO

Citata iš: Daividas  sausio 28, 2012, 18:53:56
    Turiu ir aš istoriją vieną, apie mano draugo, motinos bendradarbės brolį.

Draugo mamos bendradarbė ir jos brolis yra kilę iš Ukrainos. Kai buvo Černobylio AE katastrofa, draugo mamos bendradarbės brolis (toliau - "brolis"), važiavo į katastrofos vietą gelbėti žmonių. Jis ten praleido nemažai laiko gelbėdamas visus žmones.
    Po 10 metų, jis pradėjo matyti kiaurai sienas! Na tiesiog, viską matė kiaurai. Šeima jam liepė važiuoti tirtis pas medikus, bet šis atsisakė. "brolis" mieste išprotėtų. Jis net mato lavonus kapinėse, kurie yra po žemėmis. Tai dabar jis gyvena vienas miškuose, 10km nuo Černobylio.
    Čia galim iškelti daug teorijų. Galbūt, radiacija paveikė jo smegenų struktūrą, ar jų dalį, regos dalį. Ir gali būti, kad ta radiacija ląsteles paspartino greičiau vystytis, ir taip susidarė tas permatomumas.

Na čia aš labai daug nežinau. Čia tik tiek, kiek man pasakojo draugas.

Skamba labai neįtikimai. Permatomumas/peršviečiamumas daiktuose gali atsirasti dėl dviejų dalykų:
    1. Tarp to daikto atomų yra dideli tarpai. (Pvz. vanduo)
    2. To daikto atomai yra be turinio (permatomi) šiuo atveju, pvz celofanas.
    O juk jo akys negalėjo taip pasikeisti, kad vien žvilgsniu perdarytų daikto pro kurį mato struktūrą. Na gal čia yra gilesnė prasmė kurios aš neįžvelgiu, bet bent jau aš manau, kad arba tu išsigalvoji arba tau papasakojo išgalvotą istoriją. :)

Teroras

Visiska nesamone. Cia is tos serijos kai radioaktyvus voras ikando zmogui ir jis pavirto zmogumi-voru.

OKULTISTE

"Draugo mamos bendradarbės brolis" - jau aišku...

coliuke

kates mato tamsoje del to kad ju akyse yra speciali lasteliu grupe, tiksliau net sluoksnis kuris padeda matyti tamsoje...gal pas ta berniuka tas pats - visko buna :) Cia is medicinines puses paziurejau  :)

Saldainiukea

Idomu idomu  :o

Aukštyn