Kaip suradote Anomalija.lt?

Pradėjo Benamis, sausio 26, 2012, 21:44:28

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

sausio 26, 2012, 21:44:28 Redagavimas: sausio 26, 2012, 21:53:20 by Benamis
Taigi noreciau suzinoti is kur jus suzinojote apie Anomalija.lt? Nes dideles reklamos sio puslapio nemaciau (kalbu apie TV, ziniasklaida ir pns.) todel butu idomu suzinoti, kaip jus cia patekote :)

Asmeniskai as tiesa sakant jau ir nebepamenu tiksliai, bet man rodos, kad skaiciau alfoje straipsni ir ten buvo anomalija.lt baneris uzdetas, taigi taip cia ir patekau (dar tada net forumo nebuvo, o tik puslapis egzistavo) :) Veliau vienas is pirmuju uzsiregistravau forume :)

Kokia Jusu istorija?

unco

::) draugas atsiuntė straipsnio nuorodą, o aš netyčia užsukau į forumą...

OKULTISTE

isomnia...
Tai va dažniau esu forumo skaitytoja, o ne rašytoja...

RoxiO

Rašiau straipsnį antgamtiškų dalykų tema ir ieškojau internete informacijos. Taip ir radau anomalija.lt

Teroras

Google.lt ieskojau informacijos (tiesa net nesusijusios su sio puslapio tematika) ir atsitiktinai atsiduriau cia :) Gal menesi tik stebejau foruma, veliau nusprendziau prisijungti :)

coliuke

Pamaciau nuoroda i puslapi per FB  :)

Daividas

Google.lt ieškojau informacijos apie reinkarnaciją, dvasias, pomirtinį gyvenimą. Taip ir radau anomalija.lt

CrazyKatherinee

ijungiau linksmiau.net ir suradau ten mistines istorijos faktai ten radau interviu su ateiviu kur buvo parasyta kad jie rado tai anomalija.lt taipir suradau ;D

DragonSeeker

Ieškojau informacijos apie Klaipėdoje esantį teatrą "Aurora", taip ir radau šį puslapį. Žinoma, vėliau įnikau į straipsnius, ir tik šiandien gavau galimybę patekti į forumą (keista, bet ankščiau man neatidarydavo).

Benamis

Anomaliskas ivykis anomalijoje... Anomalception... ;D

DragonSeeker

Lygiai tą patį pagalvojau :D Rašydavo,kad puslapis neegzistuoja, bet pagaliau man parodė jo egzistenciją ir esu patenkinta  :)

Smygolas

Insomnia nurodė kelią, kaip dažnokai...

Aukštyn