Tinklaraštis: Paranormalūs reiškiniai trumpai

Pradėjo paragraf 78, gruodžio 14, 2013, 14:01:27

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Citata iš: Pajauta  sausio 14, 2016, 17:28:20Teiginys, kad nieko daugiau visatoje be mūsų nėra, yra toks pat nepagrįstas kaip ir teiginys, kad yra.
Na jei kalbant apie gyvybę egzistuojančią kitose planetose, tai šis teiginys pakankamai pagrįstas. Apskritai mokslininkai prognozuoja kad per kokius 20 metų ji bus atrasta.

Vienuoliktasis

Citata iš: TinSoldier  sausio 14, 2016, 14:23:53as tie "išrinktieji"? Kažkokia išskirtinė kasta iš kitos planetos, ar kaip?
Žiūrint apie kokius išrinktuosius kalbate. Tačiau vertėtų atkreipti dėmesį į tai, kaip vieniems viskas lyg sviestu patepta, o kitiems, kad pasiektų tą patį reikia vos ne kalnus versti.

Beje, taip pat esu TI ir dažniau nei dauguma stebiu aplinką tad man atrodo, kad nemažai žmonių yra manipuliuojami. Vieni stumiami susinaikinimo link, kiti - atvirkščiai.

Citata iš: paragraf 78  sausio 14, 2016, 15:10:49Gerai, kad jis yra fokusininkas ir užsiima tik rankų miklumu (ar kaip čia pavadinti?)
Iliuzionistas - atlieka iliuzijas. Pats tuo užsiėmiau kurį laiką ir dauguma jų paprasčiausi fokusininkai. Ir man taip pat pikta, kad kai kur apsimetėliai apgaudinėja žmones iš akmenų versdami pinigais (ir visaip kitaip) ir yra garbinami dievukai. Shame on them (pasigėdytų).

paragraf 78

Citata iš: Vienuoliktasis  sausio 14, 2016, 18:12:57dauguma jų paprasčiausi fokusininkai
O gal visi?
Tarkime koks Sai Baba, materializuodavo daiktus. Ištyrus paaiškėdavo kad tai visokie Kinijoje pagaminti žiedukai ir pan. kai kur net su užrašais Made in China :)

Pajauta

Citata iš: paragraf 78  sausio 14, 2016, 17:57:12Na jei kalbant apie gyvybę egzistuojančią kitose planetose, tai šis teiginys pakankamai pagrįstas. Apskritai mokslininkai prognozuoja kad per kokius 20 metų ji bus atrasta.
Tai leidžia labiau patikėti, bet tik kai bus atrasta, tada galėsime ir tvirtai teigti, kad egzistuoja.
Citata iš: klajunas  sausio 14, 2016, 14:45:36
Citata iš: paragraf 78  sausio 14, 2016, 14:38:35O jei nemausto, kodėl nieko nepademonstruoja?
Reikalas tas ir yra, kad pademonstruoja. Man pademonstravo, tūkstančiams kitų žmonių, vadinamų Targeted Individuals (TI), pademonstravo. Bet kuriama sąmokslo teorija, kad jų patyrimas nepatikimas.

Žiūrėsim ką parodys mano galvos rentgenograma, kurią pasidarysiu sausio 25 d. Mane gal irgi šarlatanu ir melagiu laikot. Atseit aš tik noriu 15 minučių šlovės? Aš noriu, kad "išrinktieji" nuo manęs atsiknistų.
Nedarau jokių išankstinių išvadų, bus įdomu sulaukti rezultatų.

Vienuoliktasis

Citata iš: paragraf 78  sausio 14, 2016, 18:21:55
Citata iš: Vienuoliktasis  sausio 14, 2016, 18:12:57dauguma jų paprasčiausi fokusininkai
O gal visi?
Tarkime koks Sai Baba, materializuodavo daiktus. Ištyrus paaiškėdavo kad tai visokie Kinijoje pagaminti žiedukai ir pan. kai kur net su užrašais Made in China :)
Vis dėlto, manau, kad dauguma yra fokusininkai, nes tikiu, kad kai kurie išties gali padaryti įtaką daiktams (žinoma, nesukurti juos - to jau per daug). Nes, nežinau ar tai ištirta ar ne, kai kurie žmonės turi įtakos kai kurių elektrinių prietaisų veikimui, tad galbūt ir pajudinti kažkiek gali? Arba sušildyti? Mat, nežinau, ar tai įmanoma, bet tikiu tuo - man tai atrodo logiška :D

paragraf 78

O tai kas tada kiti, kurie daro analogiškus dalykus kaip ir fokusininkai?

Vienuoliktasis

Citata iš: paragraf 78  sausio 14, 2016, 19:05:11O tai kas tada kiti, kurie daro analogiškus dalykus kaip ir fokusininkai?
Man atrodo, kad jie nerengia programų, nevaikšto gatvėse ir nerodo to. Jų „triukai" tikri. Jie nepjausto moterų, nepradangina kamuoliukų, nedaro panašių iki gyvo kaulo žinomų fokusų. Tik nežinau, ar tai tiesa. Ir įrodymų jokių neturiu, tiesiog manau, kad tai tikra. Galbūt tam įtakos turėjo tai, kad kažkada žaidžiau su ki energija ar kažką perskaičiau internete. Bet bent jau man, vien tai, kad vienų biolaukas (taip pat nežinau, kiek tame tiesos) stipresnis nei kitų ir vien būdami netoli elektrinių prietaisų, dažnai jie genda ar žybčioja šviesos, manau, reiškia, kad yra kažkokia kita - nepanaudota žmogaus galimybių pusė. Ir čia, tikriausiai, @klajunas galbūt galės man pasakyti, ar tai, kad neretai kai einu užgęsta šviestuvai, yra kažkam „nesveikas žaidimas" ar tai vis gi žmogaus energetika? Mat, nenusimanau tame.

Pajauta

Citata iš: paragraf 78  sausio 14, 2016, 19:05:11O tai kas tada kiti, kurie daro analogiškus dalykus kaip ir fokusininkai?
Jei dėl pačio pavadinimo, tai tokiems žmonėmis apibūdinti bendrai naudojama parapsichologijos sąvoka. Parapsichologinių gebėjimų turinčiais žmonėmis vadinami telepatai, telekinetikai ir tie, kurie sugeba gydyti mintimis ir matyti ateities įvykius.

kiskis

Citata iš: Pajauta  sausio 14, 2016, 18:30:02Nedarau jokių išankstinių išvadų, bus įdomu sulaukti rezultatų.
Citata iš: Pajauta  sausio 14, 2016, 18:30:02Nedarau jokių išankstinių išvadų, bus įdomu sulaukti rezultatų.
Perdaug neskaiciau(siek tiek) Klajuno, bet man butu keista pamatyt kazka tikro, kai ji persekioja saugumas, o jis nori atskleist kazkokia svarbia paslapti ir isanksto viesai apie tai paskelbia???????

paragraf 78

kiskis

Zinomas metodas, sugalvot kokias tai akivaizdiai kvailas "samokslo teorijas" ir is ju issityciot. O poto, jei kazkokie neafisuojami dalykai islenda i viesuma , uzlipint jiem isniekinta "samokslo teorijos" etikete, kad zmones tuo nepatiketu, manytu , kad tai vienas is daugelio kvailu prasimanymu(samokslo teorija). Ar istorijoj nebuvo jokiu samokslu?

tadasas99

Logiskai paaiskinta kodel nereikia pasikliauti teorijomis, gaila kad neparasyta kaip atskirti klaidinga ir realia

paragraf 78

Citata iš: kiskis  sausio 20, 2016, 13:42:59Zinomas metodas, sugalvot kokias tai akivaizdiai kvailas "samokslo teorijas" ir is ju issityciot.
Man tai daug įdomiau tai, kodėl kai tik kas nors pabando parodyti silpnąsias teorijos vietas iškart atsiranda tų kurie vietoj to kad parodytų kuo teorija yra stipri puola verkšlenti kad štai čia tyčiojamasi iš teorijos ir nieko daugiau nepasako :) juk ne maži vaikai esame, kad pultume verkšlenti :)

kiskis

sausio 20, 2016, 15:30:30 Redagavimas: sausio 20, 2016, 15:53:26 by kiskis
' Dažnai sąmokslo teorijos padaromos susiejant tarpusavyje nesusijusius dalykus, pagal pasirinkt sistemą. Esant tinkamai sistemai, mes tokius priežastinius ryšius galime padaryti iš bet kokios skaičių sekos, svarbu teisingai sudėlioti taškus, kablelius, brūkšnelius ir kitus skyrybos ženklus. Gal ir įdomus užsiėmimas, tik štai kyla klausimas: kiek tame gali būti tiesos?' taigi pats parodei, si tavo "teorija" ir yra akivaizdiai nesamoninga. Kuo ji stipri, turbut niekuo. Tu mane atvirksciai supratai :D

paragraf 78

Na turbūt tikrai ne taip buvau supratęs :) atsiprašau

Aukštyn