Tinklaraštis: Paranormalūs reiškiniai trumpai

Pradėjo paragraf 78, gruodžio 14, 2013, 14:01:27

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Synkas

Citata iš: paragraf 78  spalio 07, 2014, 11:43:48
http://paranormaleco.blogspot.com/2014/10/kas-gi-tas-sniego-zmogus.html
Kas gi tas sniego žmogus?

o jis tik vienas turetu buti ar ju daugiau, kaip manai? nes jau apie ta sniego zmogu jau seniausiai sneka. (bent mano nuomone). jeigu jis negaletu daugintis, tada jis tiesiog butu mires seniausiai, bet jei iki siol ji aptinka...  :)

paragraf 78

Na jis sutinkamas įvairiose pasaulio vietose, tada jei vadovausimės teorija, kad tai reliktinis hominidas, tada jų turėtų būti daug ir negana to, gali būti kad yra skirtingos rūšys, nes aprašymai iš skirtingų vietovių kažkiek skiriasi.
Vienas jis tikrai neišliktų, nebent būtų koks reliktinis Kalnietis iš McLaudų giminės :) taigi, jei sniego žmonės egzistuoja, tai reikia kalbėti apie gana nemenką populiaciją, nes esant mažai populiacijai rūšis neišliktų

paragraf 78

paragraf 78

paragraf 78

http://paranormaleco.blogspot.com/2014/10/nikolas-flamelis-nemirtingasis.html
Nikolas Flamelis nemirtingasis filosofinio akmens atradėjas

paragraf 78

.L.U.T.H.O.R.

@paragraf 78 , pasinešei ant alchemijos? :D

paragraf 78

spalio 30, 2014, 11:39:30 Redagavimas: spalio 30, 2014, 11:41:17 by paragraf 78
Citata iš: Druwis  spalio 30, 2014, 10:47:57
@paragraf 78 , pasinešei ant alchemijos? :D

Ne, nepasinešiau, šiaip tiesiog dabar vis ant ko nors iš alchemijos srities užtaikau, tai taip ir gaunasi :)
Va kad ir paskutinis pranešimas. Skaitau dabar vieną Jungo knygelę ir jis ten paminėjo, kad filosofinis akmuo buvo Kristaus alegorija, aš tada kaip kad darau visuomet, pradėjau tikrinti info ir skaitinėtis apie filosofinį akmenį, na tai ir padėliojau ką per neilgą laiką pavyko rasti :)

.L.U.T.H.O.R.

Aišku, na įdomu, paskaityt visada šituos tavo įrašus :)

paragraf 78

paragraf 78

paragraf 78

.L.U.T.H.O.R.

@paragraf 78 , gal žinai, esu girdėjęs, kad ale lietuviai irgi kažkuriuo metu naudojo runas, tipo lietuviškos buvo, čia tiesa ar ne?

paragraf 78

Citata iš: Druwis  lapkričio 06, 2014, 13:02:05
@paragraf 78 , gal žinai, esu girdėjęs, kad ale lietuviai irgi kažkuriuo metu naudojo runas, tipo lietuviškos buvo, čia tiesa ar ne?

Labai nesidomėjau lietuviškų runų klausimu. Žinau, kad yra pora knygučių apie tai išleista, bet deja jų neskaičiau. Tačiau kiek teko kalbėtis su istorikai, tai visi vienareikšmiškai pasisakė kad čia pseudomokslinė nesąmonė, nes toks dalykas kaip lietuviškos runos niekada neegzistavo.
Bet sakau, aš šiuo klausimu neturiu kompetencijos kalbėti, tai viską ką galėjau pasakiau :)

Aukštyn