Dingęs laikas

Pradėjo D.W. I know, gruodžio 06, 2013, 21:25:09

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

D.W. I know

Sveiki,
Pagalvojau, kad reikia paklaust kitų nuomonės šiuo klausimu
Man su drauge toks keistokas dalykas nutiko.
Per ilgąją pertrauką, kaip ir kasdien, nuėjom į Norfą. Suvaikščiot pirmyn ir atgal pilnai užtenka pertraukos, parduotuvė nėra toli, kad reiktų bėgt.
Taigi, mes nuėjom, nusipirkom ko norėjom, ir ėjom atgal į mokyklą. Kai ėjom per tiltuką ( į parduotuvę galima eit per pradinę mokyklą, šalia yra upelis ir tiltukas:)) rode 11.59am , iki mokyklos buvo likę maximum 20 metrų. Mes ėmėm bėgt, nenorėjom pavėluot, iškart nuvarėm į pamoką. Atrodė, kad pavėlavom kokią minute, bet laikrodis rodė 12.18pm
Mes tiesiog nustėrę žiūrėjom į laikrodį, nes taip ir būt negalėjo.
I have no ida kaip tai paaiškint.
Kas Jūsų nuomone atsitiko?

snofru

lietuvis002

Citata iš: D.W. I know  gruodžio 06, 2013, 21:25:09
Sveiki,

Trali Vali if you know what Imean.

Neiprastas

Man rodos tu įsimylėjai ir laikas pradėjo tirpti tavo akyse :D :D :D

nereikalinga

Yra buvę ir ne kartą,ir su didesniais laiko tarpais,kažkaip visa tai pagalvoju,kad prieš tai ne taip pasižiūrėjau į laikrodį  :)

snofru

Citata iš: nereikalinga  gruodžio 07, 2013, 08:38:05
Yra buvę ir ne kartą,ir su didesniais laiko tarpais,kažkaip visa tai pagalvoju,kad prieš tai ne taip pasižiūrėjau į laikrodį  :)
galima aišku viską nurašyt išsiblaškymui, bet va kokie žiūrint tie "didesni laiko tarpai"?
jei tarkim didesni nei pusvalandis, galima bandyt ir hipotezę kokią kelt :)
(gal laiko anomalijos ar ateivių grobimai ne toks retas reiškinys, jei vienoje temoje net du žmonės apie tai kalba)  :)

idenmeyou

Nezinau visgi kas tau buvo, kaip kiti nariai sako isimylejai ar kas kita, bet yra nemazai teksu, pasakojimu apie laiko nesusipratimus, ivairius dingimus ir pns.

nereikalinga

Įsimintiniausias laikas beveik dvi valandas ,bet aš vistiek netikiu kažkuo kitu ,tik kaip ne taip pasižiūrėjus,ar tai išsiblaškymas,ar dar kažkas bet tikrai paaiškinamo. :)

ajolu

dabar toks metas kada laikas yra labai pagreitėjęs, dėl to žmonės nieko ir nespėja. po to stebisi, kas čia vyksta :)) laikas yra suspaustas, tokiu būdu per vienus metus gali išgyventi tiek visko kaip per dešimt metų. Per vieną gyvenimą gali nugyventi ir net patobulėti tiek, kiek būtų to reikėję per kelis gyvenimus.

D.W. I know

Citata iš: snofru  gruodžio 06, 2013, 22:46:42
Citata iš: D.W. I know  gruodžio 06, 2013, 21:25:09

:) :)

jooo, pagrobė ateiviai
tiesiai pries pamoka
na ir nesiseka :D

Iron Tara

Nu bet aš tikiu, kad ne vieną laikrodį patikrinot, ania?  :D

D.W. I know

Citata iš: Iron Tara  gruodžio 07, 2013, 18:58:53
Nu bet aš tikiu, kad ne vieną laikrodį patikrinot, ania?  :D

kai varėm atgal as paziuirejau i savi or garsiai pasakiau kiek h
o kai jau grizom i klase ir pamatem kiek valandu ir ziurejom su tokiu poker face'u, tai paziurejau savo, sitos drauges, ir dar kito draugo tela.

Beta

Žiūrėjai laiką telefone ? Turi droidą ? Ypač senų droidų laikrodis "Lagina" kai telefonas yra užrakintas ir paspaudi betkurį mygtuką, kad tiesiog šviestų ekranas, ir pamatytum laiką.

Paspaudus mygtuką telefonas rodo paskutinį laiką kai jis buvo naudojamas, t.y. Jei tu naudojaisi telefonu 11:59, užrakinai jį, ir po to kai iki mokyklos buvo likę 20 metrų norėjai greitai pažiūrėti į laikrodį, tu pamatei seną laiką, nes telefonas miego rėžimu laiko neatnaujina ( energijos taupymas ). Po akimirkos, sekundės, ar dviejų tas laikas atsinaujina ( priklauso nuo telefono specifikacijų, kuo lievesnis telefonas tuo ilgiau užtruks, galaxy mini gali užtrukti kelias sekundes ). Taigi, mano nuomone tai tiesiog pamačius laiką jūs suskubot į mokyklą, ir nepamatei kaip tas laikrodis atsinaujino, o kur tas 20 minučių prieš tai iššvaistėt tai nesiaiškinsiu :)

nereikalinga

Būtų  bent kiek įtikinamiau jei abi tuo pat metu būtumėte pažiūrėjusi į laikrodį  :)

D.W. I know

Citata iš: Beta  gruodžio 07, 2013, 20:05:01
Žiūrėjai laiką telefone ? Turi droidą ? Ypač senų droidų laikrodis "Lagina" kai telefonas yra užrakintas ir paspaudi betkurį mygtuką, kad tiesiog šviestų ekranas, ir pamatytum laiką.

Paspaudus mygtuką telefonas rodo paskutinį laiką kai jis buvo naudojamas, t.y. Jei tu naudojaisi telefonu 11:59, užrakinai jį, ir po to kai iki mokyklos buvo likę 20 metrų norėjai greitai pažiūrėti į laikrodį, tu pamatei seną laiką, nes telefonas miego rėžimu laiko neatnaujina ( energijos taupymas ). Po akimirkos, sekundės, ar dviejų tas laikas atsinaujina ( priklauso nuo telefono specifikacijų, kuo lievesnis telefonas tuo ilgiau užtruks, galaxy mini gali užtrukti kelias sekundes ). Taigi, mano nuomone tai tiesiog pamačius laiką jūs suskubot į mokyklą, ir nepamatei kaip tas laikrodis atsinaujino, o kur tas 20 minučių prieš tai iššvaistėt tai nesiaiškinsiu :)

zinau, kad buna tas miego rezimas
bet jei rasai zmz, negali taip lagint
beje, nesuprantu, kaip mes 40minuciu galejom eit tik pirmynir atgal? nebent du kartus suvaiksciojom :DDD
kazkoks wtf

Aukštyn