GT

Pradėjo Raganius, lapkričio 17, 2013, 17:13:12

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Istillrighthere

Visas šis farsas primena man mano vaikystę.
Kai senelės sesers vyras, prigėręs pripasakodavo tokių istorijų, ala atsitikusių jam pačiam, kad maži būdami bijodavome išlyst iš po kaldros  ::)

Tai čia sakyčiau situacija panaši, tik tos siaubo pasakėčios daugiau suaugusiems... Ir man atvirai rašant, protu yra nesuvokiama, kaip galima šitaip patikėti tuo, kas čia prirašyta? Čia panašiai, kaip moteriškę apkvailinę sukčiai išviliojo 15000lt. Taip ir čia... Nejaugi ir suaugusių žmonių yra tokių naivių? Atrodo, kad protingi, žodžio kišenėje neiško...Pasirodo tas pats naivumas nuo proto galimybių nepriklauso...Ech...

snofru

CitataBet va dėl Snofru (kituose forumuose jis rašosi kaip Snorfu)
kažką čia sumaišė, visuose ufo forumuose esu snofru arba sneferu, bet niekad snorfu. čia būtu tas pats jei inkognito kokiam forume užsivadintu kokiu - inkongnito ar iknongnito. nikas gi turi kažką reikšt, ne lempa gi kokia. mano atveju http://en.wikipedia.org/wiki/Sneferu ;
Citatasamdomas lazutčikas-šnipelis.
na, ką čia pasakysi. jeigu inkognito taip naiviai patiki kažkokiu, nesuprasi iš kokio urvo išlindusiu roninu, tebunie taip, neturiu jokio noro rašyt jam pasiaiškinimus.
kas liečia visa šitą "agentų" istoriją- spėju čia gali būti keršto akcija to veikėjo kuris mėtė mums galvosūkius. paskutinėje iššifruotoje buvo tekstas kurį perskaičius nesunkiai galima buvo suprast, kad jis provokuojantis, ta prasme nukreiptas prieš 3 ar 4 (dabar nepamenu) forumiečius. iš dalies todėl jis ir nebuvo papostintas temoje.(buvo dar mintis patį ateivį paprovokuot, bet jis kaip ateivis daugiau temoje nebesivaideno, tai nafig) Benas irgi skaitė tą tekstą ir gali patvirtinti. provokacija prieš juos žlugo- taikiniu pasirinko Marių ir mane. ir mes dabar kai kurių forumo narių akyse (garantuoju) atrodome įtartini. valio. 1:0 užskaityta baobabo ronino naudai  :)

.L.U.T.H.O.R.

Inkognito Apiemistika.lt forume:

CitataRonin ar tikrai tavo info teisinga,nes ketinu kreiptis į žiniasklaidą  kad specialiosios tarnybos pažeidinėja konstituciją ,trukdydamos laisvai piliečiams  dalintis informacija,grubiai pažeidžia jų sąžinės ir tikėjimo laisves ,grubiai neleistinomis priemonėmis darydami įtaką ir spaudima forumuose,liedami purvą ant žinučių ir istorijų pasakotojų,kas jau šiaip yra kriminalinis nusikaltimas ir netoleruotina demokratinėje visuomenėje. Noriu, kad žurnalistai padarytų nepriklausomą  tyrimą netgi ir tokiuose NSO  forumuose ,kas irgi yra viešoji erdvė.Jie savo ruožtu duotų rekomendacijas vyriausybei,Seimusi ir Prezidentūrai dėl neleistino tokio jėgų struktūrų kišimosi ir piliečių laisvės slopinimus. Todėl , prašau, parašyk man į privačią žinutę ar tikrai ši info nėra melaginga.

Laikykitės visi :)

Marius

Jooo..

Va čia tai pareiškimas..:-) jau isivaizduoju ,kaip seime butkevičius su graužiniene priiminėja istatymą,pagal kurį negalima kritikuot fantastiniį romanų ir jų autorių:-)

Domas

Sedziu ir juokiuosi, neisnesa mano galvele, kad dar taip imanoma, forume isdiskutuot ciut ne iki teismu. :D :D :D.

Istillrighthere

gruodžio 22, 2013, 23:32:59 Redagavimas: gruodžio 22, 2013, 23:37:30 by Istillrighthere
 ;D Kaip juokinga :)
O aš kaip tik prieš mėnesį buvau uždavusi asmeninį klausymą inkognito. Dar gerai pamenu, tai buvo susiję su implantais. Ir žinot kokį atsakymą gavau? Pacituosiu su snaigutėmis  ::)
"Čiulpk **** ...."  ::)
Manęs tegul negąsdina. Aš irgi kozerių turiu  ::)

Taip kad, gerb. prafesoriau inkognito, mano nuoširdus patarimas būtų toksai:
Vieną dieną, paimkite ir gerai išsimiegokite. Niekas geriau neišblaivo, kaip geras miegas. Paskui pabudęs, pasigaminkite vištienos sultinio ir nustebinkite juo savo kepenis. Baigus miego ir maisto procedūras, prisileiskite karštą vonią vandens ir atsipalaiduokite... Kitai dienai užsirašykite į viso kūno masažą... Galiausiai nueikite į teatrą... Galų gale, susiraskite moterį, veskite ją ir gyvenkite laimingai! Patikėkite manimi, gyvenimas turi ir gerą ir šviesią pusę! ::)

Domas

Citata iš: Istillrighthere  gruodžio 22, 2013, 23:32:59
O aš kaip tik prieš mėnesį buvau uždavusi asmeninį klausymą inkognito. Dar gerai pamenu, tai buvo susiję su implantais. Ir žinot kokį atsakymą gavau? Pacituosiu su snaigutėmis  ::)

Na ikognito problemu tikrai kazkokiu savyje turi, kritikos priimt nesugeba ir isvis zmones kurie juo netiki pradeda nekest... O dar pagalvojus, kad jam ne 15 ir ne 20 metu tai isvis liudna pasidaro....

Marius

gruodžio 22, 2013, 23:42:00 Redagavimas: gruodžio 22, 2013, 23:52:10 by Marius
''. Galų gale, susiraskite moterį, veskite ją ir gyvenkite laimingai! Patikėkite manimi, gyvenimas turi ir gerą ir šviesią pusę! ::) ''

Tai kad jis vedes,bent jau taip sako..net anuku turi.

Kas idomiausia,kad tokiais pareiškimais jis pats save diskredituoja ir juodina,net nereik jokių agentų ar institucijų..na bent kiek blaiviai mastantis žmogus perskaites tai ,ka jis dabar rašo ,manau tikrai susidaro atitinkamą nuomonę apie jį.

Istillrighthere

gruodžio 22, 2013, 23:54:29 Redagavimas: gruodžio 22, 2013, 23:57:41 by Istillrighthere
Man asmeniškai tai atrodo, kad šis žmogus yra pavojingas visuomenei. Kas ten žino kas gali jam "užplaukti". Gali savus sužaloti, gali aplinkinius sužaloti ir netgi labai rimtai, nes jam pasirodys, kad jo kaimynas ateivis - blogietis... Atvirkščiai reikėtų susirūpinti tuo klausymu. Nes išsiplėtimas su tomis istorijomis daugiau, nei viename forume, realiai atspindi, kad žmogui reikia rimtos pagalbos... Neesu ekspertė žmogaus psichologijoje, bet kas ten žino, gal jau yra nukentėjusiujų nuo jo... Tikrai baisu. Ir jei jis vedęs, tai man nuoširdžiai gaila jo žmonos ir artimųjų...
Pažystu vieną vyrą, kuris serga autizmu, tačiau yra vedęs ir vaikų turi ne vieną... Su juo sunku bendrauti, bet įmanoma... Gal ir čia identiška situacija? Tik jau sunkesnės formos? Tarkime, šiek tiek progresavusi...

crystal

Citata iš: Istillrighthere  gruodžio 22, 2013, 23:32:59

Oba...ir po tokių pareiškimų jis dar drįsta kliedėt apie įžeidinėjimus, sąžinę ir kažkokias pažeistas savo teises? :D Tampytis iki teismų, už tai, kad jo fantazija niekas netiki? ;D Nu duoda vaizdų šitas veikėjas. Šiaip nelabai veliuos į inkognito istorijos temas, forume reaguoju lygiai taip pat, kaip reaguočiau į miesto centre rėkaujantį girtuoklį. Gaila man gal tik kažkaip, keistam pasauly jis gyvena, matyt deramai nesirūpina artimieji jo sveikata..

Marius

Pilnai su tavim sutinku,žmogus tikrai neprognozuojamas..o kas baisiausia jei serga kokia liga psichine,tai dar ir nepakaltinamas būtų ir jam negrėstų jokia atsakomybė.o žinant mūsų gydimo istaigas tai ilgai ten neuzsibūtų..Reik tikėtis,kad visos jo šitos kalbos ir liks tik kalbomis ir niekam realiai nepakenks kokio priepolio metu..

Istillrighthere

Aš daugmaž mėginu įsivaizduoti, kaip jis atrodo realiam gyvenime... Tam, kad artimiesiems mažiau vargo būtų, mažiau reikėtų sėdėti ir jo klausytis, nuperka jam kompiuterį ir jis ištisas valandas leidžia jas jame... Vieną kitą kartą atsitraukia nuo jo atlikti higienos reikalų, tualeto, pusryčiai, pietūs, vakarienė...Implantas, vadinamas jo piršte, delne ar kur, galėtų būti paprasčiausias čipas, tuo atveju, jei jis išeitų iš namų ir paklystų. O jam, kaip tokiam ligos simptomą turinčiam asmeniui, realus pasaulis atrodo visai kitoks. Jei pamėginti bendrauti su juo tokiu pačiu lygiu, kaip ir jis, patys pastebėtumėte, kad bendravimas lengvai užsimegztų...Matyt artimieji taip ir daro...Bet, o varge, tokios naštos net priešui nelinkėčiau...

TinSoldier

gruodžio 23, 2013, 00:15:12 Redagavimas: gruodžio 23, 2013, 00:27:56 by TinSoldier
Hmm.. Atsiprašau, bet mano požiūriu tikrai jau per daug ant to inkognito užsisėsta.
Visiškai nekreipiant dėmesio į tai, ar istorija tikra, ar ne - aš galiu suprasti, jei n metų ant jo visi varo įvairiuose vietose - kodėl kantrybė gali trūkti ir jau rimtai pradėt ieškoti pagalbos kad ir absurdiškiausiuose vietose, bei agresyviai reaguoti į kritiką. Tuo labiau, jog akivaizdu, jog inkognito nemeluoja - jog savo žodžiais tikrai tiki. Tai nėra piktybinis melas.

Jis savo istoriją gina lygiai taip pat, kaip bet kuris iš mūsų gintų sau svarbų tikėjimą, ar net žinojimą.

Tuo labiau, kad jau seniai čia niekas nebeatmetinėja inkognito istorijos ir nebeskleidžia kritikos. Taip, kiek esu matęs, net ir į konstruktyvią kritiką būna sureaguojama pernelyg keistai ir agresyviai. Bet, sorry, tikrai paskutiniu metu matau tik pasyviai agresyvius įžeidinėjimus ir žeminimus, skirtus inkognito. Tai, jei jau istorijos kritikuoti nebėra prasmės, tai kam apsistoti ties asmens įžeidinėjimais?

Tikrai nesu ir niekada nebūsiu vienas iš tų, kurie gintų šito pagrobimo tikrumą. Niekada nesuprasiu to keisto dalyvavimo forumuose, skleidžiant savo pasakojimus. Na, bet nors kiek empatijos, supratimo ir žmogiškumo tai galima turėti, manau.. Nes dabar jis kaip bokso kriaušė kokia - niekas žodžių neberenka jam rašydami, ir net nebando apsimesti padoriais. Labai stačiokiškai viskas drebiama. Ir nuolat.

czech-kuolis

nana, gal nepradėkim nustatinėti ligų internetu  :-[ Liežuvavimas prasideda. Gal šį  GT posėdį reikėtų vairuoti link uždarymo, kripto nuorodų kaip ir daugiau nebus. Nors, nesiginu, kažkiek įdomu stebėti, kaip situacija vystysis, bet jau beveik nelinksma.  Kaip crystal sakė, tarsi stebėtum rėkaujantį girtą žmogų, kas realiai tikrai nėra pramoga - visiškai neadekvati inkognito reakcija nespaudžia šypsenos, verčia tik stebėtis ir gailėtis. Gyvenam skirtingose visatose, vienok.

Istillrighthere

Aha, tikrai jau ir pati pastebėjau, kad per daug įsijaučiau...  ???
Na, kad ir kaip ten bebūtų - visokių yra ir visokių reikia  ::)

Aukštyn