GT

Pradėjo Raganius, lapkričio 17, 2013, 17:13:12

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Ronin

Sveiki
Sendien man zadejo vakare suzinoti antrojo agento forume slapyvardi . Rytoj diena arba vakare paskelbsiu abieju . Siuo metu galiu pasakyt ju pravardes kaip jie vienas kita vadina . Pirmasis Egiptietis sutrumpinimas Egis antrasis Mariakas sutrumpinimas Marko .

Benamis

O is kur pats informacija gauni? :) Beje, mes net pirmojo nezinom :D

eternal.bliss

Jo reiktų bent jau pirmo.  ;D

2Pacas

Agentai 8).  Agentai jai skaitot sita zinute,tai su artejanciom sventem jus!

Portal

Blyn chebra, ka jus rukote? as jau tiek metu kurenu, specialiai emigraves i NL, kad nenutoltu ciakru rysiai su sviesa, bet jau senai i toki kosmosa nekylu kaip jus, NASA- saunuolai :D

Benamis

Citata iš: Ronin  gruodžio 20, 2013, 18:32:48
Sveiki
Sendien man zadejo vakare suzinoti antrojo agento forume slapyvardi . Rytoj diena arba vakare paskelbsiu abieju . Siuo metu galiu pasakyt ju pravardes kaip jie vienas kita vadina . Pirmasis Egiptietis sutrumpinimas Egis antrasis Mariakas sutrumpinimas Marko .

Idomu ar sulauksime atsakymo kas gi tie slapti forumo agentai? 8)

inkognito

Citata iš: Marius  gruodžio 21, 2013, 19:17:43
Mhm...o kaip tavo savigarba apie kuria rašei apie mistika lt ? ar išgaravo?

Mariau argi tokiems kaip tau dar kalbėti apie savigarbą,juk  tu nei kitų nei savęs gerbi, kad leidi sau taip elgtis forume. Argi aš tavo adresu parašiau kokį užgaulų pranešimą ar žinutę. Gėdykis žmogau taip elgtis su tau į tėvus tinkančiu žmogumi.

Benamis

Stumti vienas ant kito galesite cia: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2562 , asmeniskumai sioje temoje bus trinami.

PusiauŽmogus

Tai kas gi tie lietuviški vyrai juodais drabužiais?  :-*

omcikas

gruodžio 21, 2013, 19:40:02 Redagavimas: gruodžio 21, 2013, 19:55:08 by omcikas
Citata iš: Marius  gruodžio 21, 2013, 18:57:11
Visi kas nepritaria inkokgnitui yra agentai,o jiem vadovauju aš ir paragrafas.

As dar ir Tin Solderi itarčiau jis gana meistriškai nuneigia visas anomalijas, jei reikėtų virtualioj erdvėj žmogaus, kuris neigtų bet ko anomalaus egzistavimą tam jis puikiai tiktų.
Mano argumentai, kodėl Tin solder
1. visada turi kontra argumentų viskam  kas yra anomalu ir savo argumentus pagrindžia nuorodom į mokslininkų tyrimus, vaizdo medžiaga,kitus rašytinius šaltinius ir t.t eiliniam skeptikui tam neužtektų laiko noro ir kantrybės.
2. jo nuomonė sutampa su valstybinių organizacijų nuomone - gėjai yra gerai, lytinis švietimas nuo vaikystės yra gerai. Tas sutampa su dabartine vykdoma politika.
3. Neigia visas sąmokslo teorijas :- chemtrailus, farmacininkų susitarimus, genetiškai modifikuoto maisto žalą, apskritai maisto žalą, iliuminatus, vyriausybių slaptus susitarimus su ateiviais, reptilijom ir visas kitas teorijas,kurias pamiršau.
ir 4. svarbiausia Tin Solder - Solder tai beveik  soldier, kas reiškia kareivį, jis virtualus kareivis kariaujantis su tais, kurie abejoja tuo ką jiems sako oficiali valdžia, su tais kurie tiki kažkuo daugiau.

Va taip va....

beveik pats patikėjau tuo ką parašiau.. ;D

2Pacas

Real shit  :D :D

Ronin

Sveiki
Patvirtinimas gautas!!!
Lietuvos K.O.P. specialioji grupe prie NATO K.O.P. atmosferos reiskiniu tyrimo padalinio.
Agentu slapyvardziai Snorfu ir Marius!

Benamis

2Pacas

Mariau!Tu agentas?! Prisipazink kas tave pasamde ir kas tau moka

la.benas

O dieve, Mariau! Snofru, ir tu?? Šiais laikais niekuo negalima pasitikėt!

Juokauju, žinoma. Ronin, iš kur tokią info trauki?

Aukštyn