GT

Pradėjo Raganius, lapkričio 17, 2013, 17:13:12

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

ryouku

Man tik keista, kad tiek energijos ir pajėgų metama stebėti, forumo postus, kurie mažai ką keičia, nebent žmogus dirba su savimi...

la.benas

Žinot, aš visai norėčiau, kad mane kas nors aplankytų...

ajolu

Citata iš: la.benas  gruodžio 18, 2013, 14:21:50
Žinot, aš visai norėčiau, kad mane kas nors aplankytų...

galiu aplankyti, jei labai reikia

anonymusas

Citata iš: ryouku  gruodžio 18, 2013, 09:01:19
Man tik keista, kad tiek energijos ir pajėgų metama stebėti, forumo postus, kurie mažai ką keičia, nebent žmogus dirba su savimi...
Raso apie 2, argi tai pajegos?

ryouku

Citata iš: anonymusas  gruodžio 18, 2013, 18:55:36
Citata iš: ryouku  gruodžio 18, 2013, 09:01:19
Raso apie 2, argi tai pajegos?

Juokinga jau vien tai, kad vyriausybinis / suxarintas padalinys užsiima tokia veikla :) O dar juokingiau, kad už visa tai mokame mes, Lietuvos žmonės!

anonymusas

Citata iš: ryouku  gruodžio 18, 2013, 20:58:23Juokinga jau vien tai, kad vyriausybinis / suxarintas padalinys užsiima tokia veikla :) O dar juokingiau, kad už visa tai mokame mes, Lietuvos žmonės!
Juokinga tai, kad kariskius domina nso? Man atvirksciai idomu, kodel juos domina. Ka jie zino ko mes nezinom, jei skaito, kad verta aukot lesas ir zmogiskus resursus?  ???

Parasiau AZ Roninui, pasiuliau persikelt i anomalija. Ats.:
CitataLabas
Kogero taip ir padarysiu. Vakar anomalijos puslapyje taipat registravaus. I klausima atsakaiu temoje. Asmeniskai galiu pasakyt kad viskas bus atskleista kaip ir zadejau. Atsiusk nuoroda kur rast tema apie kuria sneki.

ryouku

Juokinga, kad skaito forumus, kuriuose lygiomis dalimis pasipasakoja įvairūs žmonės. Tiesa gali ir prasilenkti su tuo ką mes vadiname realybe.

Skaitant tokius forumus, be papildomo tyrimo ir apklausų - beveik 0 naudos. Tad klausimas: kiek iš jūsų buvo jau pasikalbeti pasikvietę vyrukai iš spec. dalinio? Ar šiaip kavutės gėrėt kokiam čiliake?

Ką jie žino ar ko ne - tik jie patys gali pasakyti, tačiau ir taip aišku, NSO fenomenas nėra iš piršto laužtas, žmonės šneka, šnekų daugėja, kas buvo tabu - tampa populizmu. Kaip ir seksas, kažkada buvo uždrausta tema..

exopolitics.lt

CitataJuokinga, kad skaito forumus, kuriuose lygiomis dalimis pasipasakoja įvairūs žmonės. Tiesa gali ir prasilenkti su tuo ką mes vadiname realybe.

Pvz. man tai nei juokinga nei ka, sakyciau savaime suprantama, manau kad forumu stebejimas ar/ir dalyvavimas juose ir neturi tikslo ''ieskoti tiesos'', tiesiog tai pigus ir efektyvus budas suzinoti gyventoju nuotaikas, nuomones, naujienas rupimais klausimais.

ryouku

gruodžio 18, 2013, 23:02:52 Redagavimas: gruodžio 18, 2013, 23:09:21 by ryouku
Citata iš: exopolitics.lt  gruodžio 18, 2013, 23:01:12
CitataJuokinga, kad skaito forumus, kuriuose lygiomis dalimis pasipasakoja įvairūs žmonės. Tiesa gali ir prasilenkti su tuo ką mes vadiname realybe.

Pvz. man tai nei juokinga nei ka, sakyciau savaime suprantama, manau kad forumu stebejimas ar/ir dalyvavimas juose ir neturi tikslo ''ieskoti tiesos'', tiesiog tai pigus ir efektyvus budas suzinoti gyventoju nuotaikas, nuomones, naujienas rupimais klausimais.

Tu gal netyčia iš to padalinio ar kaip? Kalba eina apie karininkus/agentus, kurie šlifuoja tokius forumus :)

P.S. aišku, viskas suprantama.. Lietuva neturi didelės armijos, tankų, lėktuvų.. turime pussšimtį pėstininkų, keletą hummerių na ir bandą agentėlių, kurie ieško tiesos grūdo konspiracijų forumuose.

Tiesiog pikta ir tiek, žmogus atrodo viską atiduodi šiandien, dirbi viršvalandžius, o iš tavęs tyčiojasi, kelia mokesčius nepagrįstai, prisigalvoja naujų, be viso šito, dar kuria spec. padalinius sekti savo piliečiams.

exopolitics.lt

CitataP.S. aišku, viskas suprantama.. Lietuva neturi didelės armijos, tankų, lėktuvų.. turime pussšimtį pėstininkų, keletą hummerių na ir bandą agentėlių, kurie ieško tiesos grūdo konspiracijų forumuose.

Manau kad toks apibendrinimas nevisai tikslus, veikiau tie agenteliai visu pirma neiesko, arba ne tik iesko tiesos grudo, bet ir monitorina apie ka zmones kalba, apie ka nusikalba, ka galbut butu galima pritaikyti savo operatyvineje veikloje. Kas tinkama, kas ne formuojant kokia naudinga ''valstybei'' paradigma apie nso ir ateivius...musiske gi, lietuviskoji, kiek suprantu yra tokia, jog elito lygyje kalbos apie nso yra savotiskas socialinis tabu, o masiu lygyje, ypac internetineje erdveje priversta tiek nesamoniu ir nusisnekejimu, jog tai labai klaidina kiekviena asmeni kuris tik susidomi nso fenomenu.

Calibrae277

Man tai isvis juokinga kad kas tokius forumus stebi juk ce gali bele ka rasyt o net jei ir tiesa rasitum manau visuomene mazai kreiptu demesi i cia vikstancias kalbas o ka jau bekalbet apie kazka kaip kariuomene ar panasiai ;D jei feisbuko nieks nestebi o isvis is kur spec tarniboms gali rupet tokie forumai juk ce gal net gal  1 is 10 lietuviu zino sio puslapio adresa arba tokio kaip apie mistika:) bet nieko vis del to smagu kai kazkas paskleidzia tokia propaganda ;D vis del to nenuobodu cia:) ''spec tarnibu atstovai neisizeiskit ;D ir nedeginkit duru lazeriu ;D  ;D kai jas isspirt galima tikrai manau smagiau butu ir itikinamiau skambetu:D gal pas mane pasisveciuot norit?:D perspekit is anksto kad virduli speciau uzkaist kavai arba arbatai ;D bet malonu ir idomu kai taip sustumiat:D 

P.S plius 5 respekto spec tarniboms:D

Marius

gruodžio 19, 2013, 00:29:19 Redagavimas: gruodžio 19, 2013, 00:37:43 by Marius
 ''Tiesiog pikta ir tiek, žmogus atrodo viską atiduodi šiandien, dirbi viršvalandžius, o iš tavęs tyčiojasi, kelia mokesčius nepagrįstai, prisigalvoja naujų, be viso šito, dar kuria spec. padalinius sekti savo piliečiams.''

Norėčiau paklausti ką tu konkrečiai šiai dienai atiduodi?kiek dirbi viršvalandžių?ką ir kiek išmanai valsybės valdyme ,bei ekonomikoi,kad galėtum teigti,jog mokęsčiai keliami nepagrystai?ir ar esi girdėjas/ėjusi apie tokį dalyką,kaip nacionalinis ineresas,ar krašto saugumas?Ar visi šitie keiksmai ir prakeiksmai tebuvo nepilnametiškos,nebrandžios,mažai kolkas visame kame nsimanančios,bet isivaizduojančios priešingai asmenybės pasišūkaliojimai?

Aš tikrai nesu skeptikas,kas liečia Ateivius ir kitokia chebrą iš kosmoso,bet esu nepakantus,kai yra tauzijama demagogija ir tai apie ką visiškai nenusimanoma,arba tiesiog ižuliai meluojama (inkokgito atvejis)
Jei mus,ar šį foruma stebi kažkokios tarnybos,tai nebūtų jokios staigmenos,būtų keista,jei nestebėtų,nes betkoks forumas yra bendruomenė,o ten kur renkasi tam tikra grupė žmonių visada yra tikimybė,jog gali būti pakenkta nacionaliniam ar vietos saugumui,todėl betkoks didesnis judėjimas privalo būti stebimas dėl VISŲ saugumo,tai lyg profilaktika ir aį tuo labai džiaugiuosi..Aišku visad atsiras visokių inkokgito kurie kurs savo man ir black ir panašias istorijas,kurstančias paaugliškas aistras..

ajolu

Citata iš: Calibrae277  gruodžio 19, 2013, 00:10:45
jei feisbuko nieks nestebi o isvis is kur spec tarniboms gali rupet tokie forumai juk ce gal net gal  1 is 10 lietuviu zino sio puslapio adresa arba tokio kaip apie mistika:)

oho jau feisbuko tai TIKRAI niekas nestebi. Pasidomėk kam išvis jis buvo sukurtas:)

ryouku

Citata iš: Marius  gruodžio 19, 2013, 00:29:19
''Tiesiog pikta ir tiek, žmogus atrodo viską atiduodi šiandien, dirbi viršvalandžius, o iš tavęs tyčiojasi, kelia mokesčius nepagrįstai, prisigalvoja naujų, be viso šito, dar kuria spec. padalinius sekti savo piliečiams.''

Norėčiau paklausti ką tu konkrečiai šiai dienai atiduodi?kiek dirbi viršvalandžių?ką ir kiek išmanai valsybės valdyme ,bei ekonomikoi,kad galėtum teigti,jog mokęsčiai keliami nepagrystai?ir ar esi girdėjas/ėjusi apie tokį dalyką,kaip nacionalinis ineresas,ar krašto saugumas?Ar visi šitie keiksmai ir prakeiksmai tebuvo nepilnametiškos,nebrandžios,mažai kolkas visame kame nsimanančios,bet isivaizduojančios priešingai asmenybės pasišūkaliojimai?

Marius matosi truputį prie valdžios ar karinių institucijų, ar kokį Phd įvaldęs. "Normalus" tūlas Lietuvis tokių paradigmų, ekonominių bei gi teisinių neįžvelgia.

Kiek atiduodu, kur dirbu ir kiek dirbu šiai dienai - mano asmeninis reikalas.

Valstybės valdymas man neįdomus, tačiau ir kiekvienam aišku, kad valstybėje, kurioje gyvena viso labo ~3mil žmonių, valstybė kuri neturi didelių karinių pajėgumų, valstybė kurioje įsigaliojusi monopolija praktiškai visose įmanomose srityse, gydymo įstaigose, kur keletas žmonių sprendžia kas laimi viešuosius pirkimus ar laimi didesnius projektus ir valstybės valdymo aparatas iš 150+ lobistų - yra per didelis.

Ekonominiai valstybės interesai, virsta ekonominiais individo/-ų interesais. Krašto saugumas ar nacionalinis interesas - skambūs žodžiai, virsta priedanga visokioms vidinėms machinacijoms, kurios iki paviršiaus neišplaukia.

Numetamas grūdas liaudžiai, kad nesijaustų nuskriausti, o visa kita "tik" detalės.

czech-kuolis

Citata iš: ryouku  gruodžio 19, 2013, 09:28:35
"Normalus" tūlas Lietuvis tokių paradigmų, ekonominių bei gi teisinių neįžvelgia.

Raginu žvelgti giliau nei "normalus" (kabutės iš tiesų labai vietoje) tūlas lietuvis. Tūlam lietuviui visad atrodo, kad jį apgaudinėja arba apgavo, kai jo nei apgaudinėja nei apgavo. Aišku, atsargumas geras bruožas. Tūlam lietuviui viską turi duoti valdžia, jeigu jis nusuka ką nors pats, tai pasiteisina - o valdžia juk irgi vagia. O jo mėgstamiausias posakis yra "paprastas žmogus". Ir t.t.

O kalbant apie temą, kažkaip iš tiesų smagiai susiskaitė, kaip nepastebimai galimas forumo stebėjimas, netgi nepridedant jokios naujos informacijos, pamažu virto faktiniu monitoringu, prižiūrimu karinių institucijų.

Aukštyn