GT

Pradėjo Raganius, lapkričio 17, 2013, 17:13:12

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Evaldas666

Citata iš: Teroras  gruodžio 10, 2013, 00:46:56
Evaldai, tikrai nemanau, kad kazkas sioje temoje "ateivi" palaike tikru kitos civilizacijos atstovu. Manau aiskiai visi parase, kad atsakineja ir sprendzia uzduotys/misles tiesiog "for fun".

Ne labai atidžiai skaitau . Laiko mažoka . Bet vis tiek , perspėt nepakenks  8)

snofru

tu Evaldai kaip ufologas mėgėjas (tikiuosi neužgausiu taip pavadindamas) turėtum būt atidesnis detalėms, kažkada tą patį Meškos ausyje tau sakiau, bet matyt nelabai ir tada atkreipei dėmesį  :)

anonymusas

Panardziau po ta foruma kur Inkognito idejo ir stai ka uztikau

CitataRonin

Naujokas
    *

Inkognito pagrobimo istorija [Diskusijos]
« Atsakyti #37 Įrašytas: Šiandien19:07:51 »
Sveiki
As turiu informacijos patvirtinancios kad spectarnybos stebi ir analizuoja forumus kuriuose daug diskutuojama NSO temomis, stebi ir kontaktuoja su aktyviai siose temose besireiskinciais nariais-liudininkais. Mano turimi duomenys gali patvirtinti kad Inkognito buvo ir yra stebimas keliu anomalijos forumo nariu, kur vieno is ju rysius su karinemis spectarnybomis atsitiktinumo deka pavyko atskleisti. As ilgai negalejau apsispresti kuriame forume pasidalinti sia informacija ir mano pasirinkimas krito ant apiemistika.lt , as neatskleisiu detaliu kurios galetu pakenkti man paciam. Pasakysiu atvirai todel kad nesu garantuotas del savo saugumo jei neapgalvotai praleisiu ka , pagal ka paskui mane gales surasti.

Citata
inkognito

Vartotojas
    **

« Atsakyti #38 Įrašytas: Šiandien19:31:18 »
Ačių už info,tačiau visa tai puikiai žinau ir aš pats,žinau ir kas dirba tais agentais ir žinau kodėl gesinami visi forumai į kuriuos vos tikateinu. Jie arba paprasčiausiai nuperkami arba priverčiami užsidaryti. Tačiau patys tie saugumiečiai net neįtaria kad jie yra tris kart labiau stebimi nei aš pats jų. Jeigu jie žinotų, kad man bandžiusių pakenkti nemažai lavonų jau skraido visatoje,tokie drąsūs nebūtų.
   Šitos žemiškos valdžios dienos jau suskaičiuotos ir aš esu įgaliotas tai jums pranešti.Pasaulio laukia nauji stulbinantys įvykiai kurie daugumai iš jūsų atvers netikėtas ir neribotas galimybes,bet daugeliui iš dabar gerai įsitaisusių veikėjų atims aruodą,vietoje jo jiems bus pasiūlyta racionali veikla galinti suteikti pragyvenimą.Kai kurie iš jų bandys pakelti ginklą bet žus patys. Tačiau kada bus ta diena x tiksliai nežinau ir aš,o jie apie tai man nesiteikia pranešti.

Citata
Ronin

Naujokas
    *

« Atsakyti #39 Įrašytas: Šiandien20:54:52 »
Labas
Aciu uz atsakyma inkognito, bet sitie rimtesni daug rimtesni nei saugumas, nezinau ar jie tokie patys pavojingi ir kokie tikri ju tikslai.
Agentai apie kuriuos kalbejau susije su
Antrasis operatyvinių tarnybų departamentas prie Krašto apsaugos ministerijos
Lietuvos kariuomenės Karinių oro pajėgų Oro erdvės stebėjimo ir kontrolės valdyba
Agentas kurio beveik simtaprocentini patvirtinima gavau is vieno saltinio , stazavosi
Elmendorf Air Force Base Alaska
CFB Moose Jaw Saskatchewan Canada
cia simtuprocentu patvirtinta okur jis stazavosi kas nezinoma, oho baisu net pagalvot. Ir ka tokie zmones veikia nekaltame forume va kur pats idomiausias klausimas. Mano minimas agentas aceit isejo is tarnybos del konflikto su vyresnybe pries tris metus bet Kanadoje sia vasara lankesi ir prabuvo apie puse metu. Darykit isvadas patys.

Marius

gruodžio 17, 2013, 21:59:16 Redagavimas: gruodžio 17, 2013, 22:16:02 by Marius
Ir ką visa tai tūrėtu pasakyti? Visai patikėčiau,kad inkokgnito pats ir sukurė tą antrajį veikėja,kuris neva kažką žino ,apie tarnybas kurios ''seka'' ..gal ir pasikartosiu,bet man vis dar keista ,kaip kažkas dar kreipia dėmesį į inkokgnito fantasy romanus..

Ar jis jau kaikam tapes,kaip koks komikso herojus sridermenas ,ar batmanas ir yra sekami jo tolimesni ,nerealieji nuotykiai ,žemėja ir už juos ribų..

anonymusas

Tiesiog idomu pasirode nes anomalijos forumas minimas.

Marius

Jis buvo persimetes kuriam laikui y kitus forumus,nes čia buvo išsiaiškinta jo blevyzgos ir buvo vyrukas demaskuotas..tik dabar aistrom nurimus gryžo toliau lyg niekur nieko..

anonymusas

Gali but, nesigyncinu. Reikia paskaityt, daug nauju temu, daug praleidau.  :(
P.S. Bet tasai Roninas sianddiena parase.  :-\

TinSoldier

Citata iš: anonymusas  gruodžio 17, 2013, 21:49:34
Inkognito buvo ir yra stebimas keliu anomalijos forumo nariu

Ir Marius čia skubiai atsiranda, bandydamas viską užglostyti:

Citata iš: Marius  gruodžio 17, 2013, 21:59:16
bet man vis dar keista ,kaip kažkas dar kreipia dėmesį į inkokgnito fantasy romanus..
Ar jis jau kaikam tapes,kaip koks komikso herojus sridermenas ,ar batmanas ir yra sekami jo tolimesni ,nerealieji nuotykiai ,žemėja ir už juos ribų..

Marius

Soldžeri,tu katik demaskavai mano ,vyriausybės agento,priedanga...lauk mūsų tarnybų vyrukų prie savo durų..

TinSoldier

Citata iš: Marius  gruodžio 17, 2013, 23:24:05
Soldžeri,tu katik demaskavai mano ,vyriausybės agento,priedanga...lauk mūsų tarnybų vyrukų prie savo durų..

Haha, gal kartais dar jiems durų kodą pasakyt, ar patys surasdslgjxkjkh;';45lm6+++

Marius

Nemenkink mūsų tarpgalaktinių pajėgų..tavo durys bus isgarintos lazerio pagalba....

(ei..o visgi gal pasakyk ta durų kodą..na žinai..nuo kosminių dulkių nevisad tas lazeris suveikia..)

exopolitics.lt

Manau kad greiciausiai taip ir yra, jog tiek sis tiek kiti forumai yra stebimi, o gal ir daugiau. Tai geras, visiskai nemokamas irankis daugeliui asmenu monitorinti, tarnyboms visokie forumai apie nso, ateivius yra tiesiog uogele. Aisq tikriausiai nesedi per dienas prie monitoriaus, bet kokie paprasti darbuotojai turi tarkim kas savaite ar menesi priduot kokia ''visuomenes nuotaiku ir viesai pasirodziusiu idomybiu'' ataskaita ir tuo tikslu tikrai perzvelgia tuos pacius forumus...

inkognito

Citata iš: Marius  gruodžio 17, 2013, 22:18:37
Jis buvo persimetes kuriam laikui y kitus forumus,nes čia buvo išsiaiškinta jo blevyzgos ir buvo vyrukas demaskuotas..tik dabar aistrom nurimus gryžo toliau lyg niekur nieko..

Na Mariau tiesiog labai negražu šmeižti kitą.  Labai niekšiška bet matyt pats tu to nesupranti,stebiu daugelį tavo destrukcinių mėginimų, tačiau jie tik pajuokos verti. Ir kodėl gi tau taip leidžia elgtis forumo valdžia, kuri kitiems gi diskusijų dalyviams labai griežta už dalyvių žeminimą? A?
Na kad esu stebimas tai ir pats puikiai žinau, nes nesenai gavau pasveikinimą iš bulgarų mokslininko ,kurie visiems pasaulyje paskelbė kad sugebėjo iššifruoti ateivių laiškus laukuose ir gavo iš jų kai kuriuos atsakymus. Tik iš kur jie sužinojo mano koordinates?:

Merry Christmas and Happy New Year !
I wish you and your family good health and happiness in the coming years.
Let them bring us what we mankind throughout its history is a dream - encounter with the brothers in mind-Aliens , but why do not our Creator, on top of our civilizations.
But all this will be real once humanity begins to solve global problems and start acting like one big family .This will happen only when we realize that we are part of nature, not its masters and consumers. When our morale develop so that aggression and antagonism become just concepts. When the material gave way to perfect , culture, and science.
Then we will merit to be worthy members of the Cosmos  civilization and then they alien patrons and our brothers will help us to more rapid development.
Then it will become the most important event in the history of human civilization meetings with reason other washes, and why not the other parallel universe .

Prof. Lachezar FILIPOV
Bulgarian Academy of Sciences
Space and Technology Research Institute
Head of Astrophysical and Space Dynamics  Department
Block №1 "Acad. G. Bonchev "Str.

Aukštyn