Rusijos kariškių kontaktai su nežemiškomis civilizacijomis

Pradėjo exopolitics.lt, lapkričio 08, 2013, 16:26:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

exopolitics.lt

Rusijos generolo Aleksejaus Jureviciaus Savino interviu istrauka kurioje jis kalba apie ateivius

Kreditabilumo siai informacijai suteikia jo nuopelnai, vardai ir titulai  :)
(Алексей Юрьевич Савин - генерал-лейтенант запаса, заслуженный военный специалист, доктор технических и доктор философских наук. Генерал Савин А.Ю. -- командир легендарной в/ч 10003, начальник управления Генерального штаба Вооруженных Сил РФ с 1989 по 2005 гг. Руководитель программ «Мозговых войн» (по американской терминологии). Участник боевых действий. Награжден многими орденами и медалями, в том числе, Орденом Мужества. Почетный доктор Европейского университета. Академик Российской академии естественных наук, Европейской Академии естественных наук, Международной академии наук, Итальянской академии экономических и социальных наук.)

Kitas sio interviu dalis galite paziureti youtube kanale - Око Планеты

Marius

lapkričio 08, 2013, 16:31:49 Redagavimas: lapkričio 09, 2013, 02:33:21 by Marius
Čia yra Lietuviškas forumas..Būk geras,kita kart kai pateikinėsi informacija rusų kalba,priedo pridėk Lietuviška vertimą,arba anglišką(tarptautinė kalba) nes tikrai nevisi forumo dalyviai moka kalbą kuria pateiki info. Visiem bus patogiau manau ir informatyviau.

snofru

bet nors ir bus tas lietuviškas aprašymas nežinantiems kalbos vargu ar tai daug ka pakeis, video visgi rusų kalba, ar siūlai ir video jam išverst?  :-*

Marius

Na bent glaustai tada pasakot savais zodžiais apie ka kalba.

paragraf 78

Baigiam offtopiką

Klebonas

Aš tai siūlau iš viso ruskių komentarus ir pasakojimus šia tema (NSO) ignoruoti, nes ką ruskiai bepasako - tai vien melas, feikai, arba klaidos dėl pragertų smegenų.

paragraf 78

Na jau, ryškiai nesusidūręs su rusiška ufologų literatūra :) pilna superinės literatūros. Aš kadangi su anglų kalba susipykęs, tai skaitau viską rusiškai. Vien jau ko vertos Kosmopoisk vadovo Černobrovo knygos. Nereikia niekinti tos srities kurios nepažįsti.

Benamis

Citata iš: Klebonas  lapkričio 08, 2013, 17:45:53
Aš tai siūlau iš viso ruskių komentarus ir pasakojimus šia tema (NSO) ignoruoti, nes ką ruskiai bepasako - tai vien melas, feikai, arba klaidos dėl pragertų smegenų.

Kuom siulai pasitiketi?

Almiasas

Citata iš: exopolitics.lt  lapkričio 08, 2013, 16:26:06
... Академик Российской академии естественных наук, ...

Va šito vienintelio rodiklio man jau užtenka, kad suprast, jog reikalų turime su ne visai rimtais veikėjais. Taigi čia yra rusų ezoterikų akademija :)

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F_%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%8F_%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D1%85_%D0%BD%D0%B0%D1%83%D0%BA

Pirmas sakinys iš nurodyto Wiki straipsnio:

Не следует путать с Российской академией наук (РАН).  :)

paragraf 78

Mhm, tikrai, net pats nepastebėjau, kad ta gamtos mokslų akademija paminėta. Ji iš tiesų dažnai palaikoma rimta įstaiga, dėl savo pavadinimo. Bet PAH yra net parašiusi dekretą prieš pseudomokslus, kuriame aptariama pseudomokslinė PAEH veikla

exopolitics.lt

lapkričio 08, 2013, 17:57:20 Redagavimas: lapkričio 08, 2013, 18:04:03 by exopolitics.lt
Tai kaip suprast kad jis buvo начальник управления Генерального штаба Вооруженных Сил РФ с 1989 по 2005 гг.
Taip pat siulyciau pasidometi kas tos akademijos steigejai

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BD,_%D0%90%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B5%D0%B9_%D0%AE%D1%80%D1%8C%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%87

Teroras

Citata iš: Benamis  lapkričio 08, 2013, 17:53:30

Kuom siulai pasitiketi?

Obama ir Bushu, kuom gi daugiau ;D

TinSoldier

lapkričio 08, 2013, 18:28:38 Redagavimas: lapkričio 08, 2013, 18:30:43 by TinSoldier
Citata iš: Teroras  lapkričio 08, 2013, 18:00:31
Citata iš: Benamis  lapkričio 08, 2013, 17:53:30

Kuom siulai pasitiketi?

Obama ir Bushu, kuom gi daugiau ;D

Rusija, kaip ir Indija kokia - visa kultūra persmelkta bukumu, aklu tikėjimu ir misticizmu. Kaip ir Indijoje, ten kiekvienam kaime gali surast po 15 burtininkų, galinčių skraidyti, o jų mokslininkai nesugeba suprasti, kaip tai gali vykti. Taip ir Rusijoje ten kas antras kuria istorijas, pseudomokslininkų prisiveisę tiek, kad užtektų visam pasauliui.

Tiek kvailo misticizmo iš Rusijos plaukia, kad net kraupu. Po to baisu bet kuo pasitikėti, kas iš ten ateina.

paragraf 78

Kalbi taip, lyg Lietuvoje ar JAV būtų kokia kitokia padėtis. Lietuvoje irgi kiekvienas kaimas turi savo burtininką, o miestas po parapsichologų būrelį

TinSoldier

Citata iš: paragraf 78  lapkričio 08, 2013, 18:32:44
Kalbi taip, lyg Lietuvoje ar JAV būtų kokia kitokia padėtis. Lietuvoje irgi kiekvienas kaimas turi savo burtininką, o miestas po parapsichologų būrelį

Na, bet iš kokios JAV bent jau ir atsvaros tam misticizmui nemažai ateina.
Iš Rusijos eina tik absurdiški teiginiai ir jokių abejonių. Na, bent jau kiek aš susiduriu. Aišku, kai rusų kalbos nemoku, labai giliai nekapstau.

Aukštyn