Kiek istiesu forume tikru ateiviu?

Pradėjo tijara, spalio 25, 2013, 17:32:10

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

tijara

spalio 25, 2013, 20:27:10 Redagavimas: spalio 25, 2013, 20:28:57 by tijara
cha cha cha :D bet taip tikrai nera! jau as labiau savo mintimis ir idejoms atstovauciau sviesos pasauliui, nei tu, kurie zmones laiko eksperimento pagrindu!

Trance

Įdomus klausimas iš tikro.. :) Kas čia žino, gal ir yra tokių keletas.. :D Bet, dalykas toks, kad tas ateivis, gali atrodyti kaip žmogus ir pats nesuvokti, kad yra ateivis.. :) Na čia tik kvailas spėjimas. :))

tijara

spalio 28, 2013, 23:31:01 Redagavimas: spalio 28, 2013, 23:42:45 by tijara
:)

xsistemax

Arba visi,arba nei vieno.Kokiu rakursu pažiūrėsi.  :)

gytix01

Sveiki, rasiau tikrai seniai,bet nesusilaikiau, prisiminiau viena straipsni , kuriame buvo rasoma , kad ale ateiviai augina zmoniu - ateiviu vaikus, lyg hibridus.
Tipo motinos isnesioja, o ateiviai juos pasiema sau dar pries gimdymo laikotarpi.
Idomu kiek ten tiesios...

tijara

Nestebina manes sita teorija! Tik idomu kam jiem to reikia?Koks tikslas?

exopolitics.lt

Del sio forumo nezinau, bet manau zemeje galima sutikti visko, zmoniu, zmoniu kurie yra zmones tik fiziskai, biologiniu ateiviu kurie labai primena zmones ir kt. ir tt.

Siame pasisakyme Medvedevas nejuokavo, bet kadangi ir patys siuose reikaluose ''nerazbiraetsa'', nepasake ir tiesos tiesiogine prasme.

Benamis

Citata iš: exopolitics.lt  lapkričio 03, 2013, 21:59:46
Siame pasisakyme Medvedevas nejuokavo, bet kadangi ir patys siuose reikaluose ''nerazbiraetsa'', nepasake ir tiesos tiesiogine prasme.

Jeigu nejuokavo, tada kodel filma Man in Black pavadino dokumentika? ::)

Ezekiel

Mano nuomone greičiausiai ateiviai naudotų tarpininkus žvalgybai. Gali būti, kad ateivių pagrobti žmonės ir renka reikalinga informaciją ar daro įtaka žemiečiams. Gydytojas Rodger Leir pasakojo, kad jo traukti implantai buvo kažkokiu būdu ir kažkodėl pajungti prie nervų.Yra taip pat teigiančių, kad ateiviai geba inkarnuotis į žmonių kūnus.

Problema, kuria aš matau tiesiogiai ateiviams dalyvaujant visuomenėje yra ne tik saugumas, bet ir kultūrinis šokas. Tegul jie ir pažengę, tačiau suprasti kitas kalbas, tradicijas ir kitus unikalius dalykus tik žmonijai gali būti komplikuota. Todėl protingiau naudoti tarpininkus, kurie atliktų darbą už ateivius. Visai tikėtina jei ateiviai yra čia, kad dabar dirba politiniame, mokslo, kariniame sektoriuose.

Jei klausi ar aš ateivis, atsakau nežinau. Biologiškai esu žemietis sako mano atmintis, o dvąsiškai ateivis. Ateivis nebūtinai turi būti iš kosmoso. Juo gali būti tiesiog kitoks žmogus su kitokia pasaulėžiūra. Šiaip galiu pasakyti, kad jaučiu didelį norą būti nepriklausomas nuo visuomenės, būti atokiau nuo miesto, turiu draugų turėjusių patirties su NSO, ateivių kontaktais; populiarinti ekologines, bendruomeniškumo ir spartinančias žmonijos evoliuciją idėjas - gal tai ateivių smegenų plovimo darbas  :D

Marius

'' Šiaip galiu pasakyti, kad jaučiu didelį norą būti nepriklausomas nuo visuomenės, būti atokiau nuo miesto,  ''

Aha..iš to didelio noro būt atokiau nesustodamas tauziji forume..kas trugdo būt atokiau nuo miesto ir gyvent urve?aaa..supratau tėvai neatnesš pavalgyt ir neapipirkinės iškiliojo maištautojo ir utopisto..todėl tavo didinga idėja bent jau kuriam laikui neygivndinama..

TinSoldier

Citata iš: Benamis  lapkričio 04, 2013, 11:35:46
Citata iš: exopolitics.lt  lapkričio 03, 2013, 21:59:46

Jeigu nejuokavo, tada kodel filma Man in Black pavadino dokumentika? ::)

Kiek radau youtube komentaruose, gali būti, jog jis paminėjo rusų dokumentinį filmą "vyrai juodais drabužiais", o ne holivudo vaidybinį..

http://www.youtube.com/watch?v=jYY68vI7vzU (galimai šitas)

Ir šiaip nemanau, kad tas medvedevas juokavo. Kažkada anksčiau googlinau, tai, kiek radau - fanatikas jis biški su tais ateiviais. Visur juos mato. Tai visai nenustebčiau, jei jis pakankamai nuplaukęs, kad ir įprastuose gaunamuose dokumentuose apie nemistinius neatpažintus skraidančius objektus išmatytų ateivius, ir dar pasitikėtų tokiomis tautiečių "dokumentikomis".

exopolitics.lt

Nejuokavo, todel kad tokie pareiskimai siaip sau nedaromi, turi auksti valdzios atstovai ir taip daug priemoniu savo reitingams pakelt, Man in Black manau aplamai paminetas del to kad butu kazkoks elementas uz kurio butu galima uzsikabinti, ir viesiojoj erdvej suteikti siam pokalbiui nerimta ispudi.
Bendra Medvedevo maniera ir tas faktas kad sis pareiskimas yra butent is Rusijos leidzia teigti kad tai buvo signalas tarptautinei bendruomenei (visu pirma JAV) mazdaug ''taip, ir mes turime informacijos apie ateivius, jus ten paskubekite su jos atskleidimo visuomenei procesu''

exopolitics.lt

Citata iš: Ezekiel  lapkričio 04, 2013, 13:20:05

Problema, kuria aš matau tiesiogiai ateiviams dalyvaujant visuomenėje yra ne tik saugumas, bet ir kultūrinis šokas. Tegul jie ir pažengę, tačiau suprasti kitas kalbas, tradicijas ir kitus unikalius dalykus tik žmonijai gali būti komplikuota. Todėl protingiau naudoti tarpininkus, kurie atliktų darbą už ateivius. Visai tikėtina jei ateiviai yra čia, kad dabar dirba politiniame, mokslo, kariniame sektoriuose.

Prisiminiau viena Exopolitics Denmark video kur truputi pasakojama apie i zeme atvykusi ateivi, gal kam bus idomu perziuret...

Portal

Citata iš: Ezekiel  lapkričio 04, 2013, 13:20:05
Mano nuomone greičiausiai ateiviai naudotų tarpininkus žvalgybai. Gali būti, kad ateivių pagrobti žmonės ir renka reikalinga informaciją ar daro įtaka žemiečiams. Gydytojas Rodger Leir pasakojo, kad jo traukti implantai buvo kažkokiu būdu ir kažkodėl pajungti prie nervų.Yra taip pat teigiančių, kad ateiviai geba inkarnuotis į žmonių kūnus.

Jei klausi ar aš ateivis, atsakau nežinau. Biologiškai esu žemietis sako mano atmintis, o dvąsiškai ateivis. Ateivis nebūtinai turi būti iš kosmoso. Juo gali būti tiesiog kitoks žmogus su kitokia pasaulėžiūra. Šiaip galiu pasakyti, kad jaučiu didelį norą būti nepriklausomas nuo visuomenės, būti atokiau nuo miesto, turiu draugų turėjusių patirties su NSO, ateivių kontaktais; populiarinti ekologines, bendruomeniškumo ir spartinančias žmonijos evoliuciją idėjas - gal tai ateivių smegenų plovimo darbas  :D

idomi versija, galbut tai kazkiek paaiskina-kodel kai kuriems kontaktavusiems pasirode ateiviai labai panasus i zmones.

tijara

lapkričio 05, 2013, 20:16:04 Redagavimas: lapkričio 05, 2013, 20:44:27 by tijara
Kodel jei bendrauji forume jau esi kazkaip suprastas neteisingai! Tai butent tie zmones kurie nera iki galo suprasti, ar bent jau nesijaucia esa suprasti zmoniu, pasineria i virtualia edrve ir iesko bendraminciu! Tame tarpe ir as! Man tai atrodo apsoliuciai normalu ir naturalu.. Juolabiau kalbama apie pazinima! :) Idomiu fimu ikelete!

As kai uzdaviau klausima viesai, kam reikalingi zmones ateiviams, tai paskui lyg minciu lavina mane uzpuole su atsakymais. Manau, kad tam, jok inkorporuoti juos i zmoniu pasauli,tuos pusiau zmones, pusiau ateivius, ir jau zinoma misiju, vykdymui… O kaip gi kitaip… juk zmogus "zmogu" atpazysta ir prisileidzia! Dabar sekantis kalusimas kaip mums juos atpazinti??
………………...

Eina sau. Gal jau nerasysiu cia. Parasiau posta forume ir pasitraukiau nuo telefono. Gryzau po 10 min ir radau praleista skambuti, vln kodas priekyje 5 ir 7 skaiciai kiti. Atskambinu tai net nejungia (pyp pypy pyp girdisi tik). Sutapimas???? Raset kazkur apie sekima, tai net neabejoju, kad esame sekami o ir tikslu mum nesuprast..

Aukštyn