B. Clintoną išgydžiusio mitybos guru patarimai lietuviams

Pradėjo Benamis, rugsėjo 26, 2013, 15:48:53

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Ezekiel

Citata iš: paragraf 78  rugsėjo 26, 2013, 16:13:26
Kai paskaitai apie tokį stebuklingą metodą, iškart norisi sakyti: va dar viena panacėja :)

Iš kur ištraukiai, kad vegetariška dieta vadina panacėja. Tokia dieta ir apskritai sveika mityba gali padėti išvengti ligų, tačiau būna ligų, kurios priklauso nuo kitų faktorių ir nežinau nei vienos dietos užtikrinančios nemirtingumą, nebent gali padėti išpausti maksimalų amžių.

Vėlgi vegetariška dieta gali labai padėti sveikatai ir vegetarai gyvena ilgiau: http://www.dailymail.co.uk/health/article-2335444/Are-vegetarian-diets-secret-long-life-People-avoid-meat-better-health-lower-blood-pressure.html
Aišku jų sveikatingumo priežastis gali būti susijusi ir su tuo, kad jie taip pat vengia perdirbto maisto, turi rečiau žalingų įpročių ir yra sportiški.
Iš mokslinės pusės dieta, kurioje nėra mėsos gera tuo, kad išvengiama baltymų ir gyvūlinių riebalų pertekliaus, kurių mūsų visuomenė gauna perdaug dėl to serga dažniau ir miršta greičiau.
Turėtų būti tokia proporcija: Angliavandeniai (50-60 %), Riebalai (30 %), Baltymai (15 %). Žinoma tai priklauso nuo aplinkybių, pvz. gyjant ar augant reikia daugiau baltymų, o daug judant/mąstant reikia angliavandenių. Šaltinis: http://www.asu.lt/nm/l-projektas/Aplinkairsveikata/30.htm

paragraf 78

Master, kur tu čia įžvelgei putojimąsį? :) ko jau ko, bet tokių dalykų kaip putojimasis pas mane gyvenime praktiškai nepasitaiko, aš putotis nemoku. Pabambėti moku, bet va putotis ar kitaip pykti dėl kitokios nuomonės nemoku.

Terore, aš gerbiu tuos žmones kurie nepritaria mano nuomonei ar gyvenimo būdui, su jais daug įdomiau, nei su tais kurie pritaria. Tad gali suprasti taip: jei kažkur nesutampa tavo ar kažkieno požiūris su mano, tai greičiausiai aš tave gerbiu, žinoma jei to savo požiūrio nereiški emocijomis ir neišsakai nei vieno argumento.

Tikiuosi tu offtopikas ir baigsis

Aukštyn