Tema be konkretaus pavadinimo

Pradėjo indigolt, rugsėjo 25, 2013, 21:59:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Iron Tara

rugsėjo 26, 2013, 21:03:01 Redagavimas: rugsėjo 26, 2013, 21:05:19 by Iron Tara
Citata iš: indigolt  rugsėjo 26, 2013, 08:40:59
Man rūpi ar yra panašių žmonių, kurie žino daugiau... Ar turi panašios patirties ar yra radę ar bent skaitę, kas būna ar kaip elgtis po to?

Tai išities to ir klausiau, ar mūsų (šioje) bendruomenėje yra tokių, kurie gali man atsakyti... Jei ne, manau laikui einant atsakymai susidėlios arba pačiam, arba sutiksiu kas padės atsakyti... Ačiū

Kolega brangiausiasis, ko iš mūsų tikiesi? Ekstrasensų, kurie perskaitys klausimą tavo mintyse bei paims ir atsakys? Tai mano atsakymas tada į tą tavo klausimą yra 'briedis'. Interpretuokis dabar kaip tik tu nori :D

Nori patarimo?
Paimi klaviatūrą į rankas, paspaudi ten tokį mygtuką forume, kad galėtum parašyti atsakymą į šią temą ir parašai visą istoriją. Ar tą slaptąjį klausimą bent jau. Jei nenori, kad visa liaudis perskaitytų, uždedi ten tą tokį žinučių limitą, kad ne visi galėtų matyti. IR. Žmonės šiame forume dalyvauja, nes jiem patinka tokie dalykai kaip anomalijos, psichologija ar filosofija, tad, visiem jiem, kaip ir man, yra tikrai įdomu sužinoti ką turi papasakoti, kad ir kaip neįtikėtina tai atrodo.

Jei nuspręsi nesidalinti, ši tema liks bevertė ir nėra jokio tikslo ją tęsti.

indigolt

Kai susipina tiek žmonių su tiek savo emocijų, gaunasi balaganas. Suprantu, kad nieko konkretaus neparašiau, bet manau užteko tiek, kad suprasti ką norėjau pasakyti. Nemažai emocinių atsakymų, net kaltinimu, kad aš kažką nuvertinu ar vertinu neigiamai. Visai ne taip. Esu suagęs samoningas žmogus, gyvenu pilnavertišką, netgi viešą gyvenimą ir nesu nei užsidaręs nei per daug atsidaręs. Nieko nemenkinu ir nieko nenuvertinu ar pervertinu. Kas mano kitaip - čia jau jūsų asmininė nuomonė, prašau su mano žodžiais nepainioti. Jeigu pradėti viską nuo pradžių. Gerbiu tuos, kurie samoningai (pasamonės vedami) yra atsisakę sutikti, pažinti, tikėti ar suprasti. Ir tokių yra begale. Kas nesutinka pabandykit savo artimiesiems, savo tėvams ar giminėms papasaoti, apie tai kuo gyvenat ir kuo tikit - puse jų reakcija bus į jus neigiama. Jie tiesiog to nenori girdėti ir to suprasti. Jie pasirinko kitokį gyvenimą. Žinoma šiame forume esantys (didėlė dalis) yra ieškantys, vadinas tikintis ar bent besiviliantis kažką sužinoti. Bet žinoma ne visi (tai va aš gerbdamas jų valią taip ir nekonkrečiai kalbu). BET. Bet kad būtų paprasčiau ir nebebūtų nereikalingų išvadų ar išvedžiojimų sakau dar karta (prieš tai sakiau tą patį, tikrai kažkas sugebėjo suprast) - turiu konkretų atvejį, susitikimą iš labai arti (100-200 metrų). Esu ne vienas toks - susitikimo liudininkas, bet aš nebandau jūsų kalusti ar man tai sakyti ar ne, ar veltis į detales ar ne ir juolab įrodinėti. Kaip kažkas sakė, vistiek istorijomis mažai kas tiki, o medžiaga jei būtų - gali būti suklastota. Tiesiog man buvo įdomu sutikti bent vieną žmogų, kuris turėtų panašios patirties ir galėtų, ką nors pasakyti. Bet supratau, kad nėra. Ar bent kolkas man nieko nepasakė.

Iron Tara

Ateiviai? Inkognito.

indigolt

Arba ČŽV  :D

Iron Tara

Tai papasakosi ar ne? :D
Tada galėsim padiskutuoti ir pabandyti atsakyti į tavo klausimus.

Benamis

rugsėjo 26, 2013, 21:14:30 Redagavimas: rugsėjo 26, 2013, 21:20:50 by Benamis
Citata iš: indigolt  rugsėjo 26, 2013, 21:06:07
Bet supratau, kad nėra. Ar bent kolkas man nieko nepasakė.

Kaip tai nera? Stai tau visas archyvas: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1254.0 ir kogero didziausia forumo tema su tuo zmogumi: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=675 :-\

Tik kai skaitysi neuzmirsk ka pats savo zinuteje rasei:

vistiek istorijomis mažai kas tiki

Be to, Ezekiel kazkada minejo, kad turi prisiminimu is vaikystes kazkokiu (jeigu neklystu).

EDIT:

JZZ rase apie miglotus prisiminimus: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1367.0

ponaitis

Kai susipina tiek žmonių su tiek savo emocijų, gaunasi balaganas. Suprantu, kad nieko konkretaus neparašiau, bet manau užteko tiek, kad suprasti ką norėjau pasakyti. Nemažai emocinių atsakymų, net kaltinimu, kad aš kažką nuvertinu ar vertinu neigiamai. Visai ne taip. Esu suagęs samoningas žmogus, gyvenu pilnavertišką, netgi viešą gyvenimą ir nesu nei užsidaręs nei per daug atsidaręs. Nieko nemenkinu ir nieko nenuvertinu ar pervertinu. Kas mano kitaip - čia jau jūsų asmininė nuomonė, prašau su mano žodžiais nepainioti. Jeigu pradėti viską nuo pradžių. Gerbiu tuos, kurie samoningai (pasamonės vedami) yra atsisakę sutikti, pažinti, tikėti ar suprasti. Ir tokių yra begale. Kas nesutinka pabandykit savo artimiesiems, savo tėvams ar giminėms papasaoti, apie tai kuo gyvenat ir kuo tikit - puse jų reakcija bus į jus neigiama. Jie tiesiog to nenori girdėti ir to suprasti. Jie pasirinko kitokį gyvenimą. Žinoma šiame forume esantys (didėlė dalis) yra ieškantys, vadinas tikintis ar bent besiviliantis kažką sužinoti. Bet žinoma ne visi (tai va aš gerbdamas jų valią taip ir nekonkrečiai kalbu). BET. Bet kad būtų paprasčiau ir nebebūtų nereikalingų išvadų ar išvedžiojimų sakau dar karta (prieš tai sakiau tą patį, tikrai kažkas sugebėjo suprast) - turiu konkretų atvejį, susitikimą iš labai arti (100-200 metrų). Esu ne vienas toks - susitikimo liudininkas, bet aš nebandau jūsų kalusti ar man tai sakyti ar ne, ar veltis į detales ar ne ir juolab įrodinėti. Kaip kažkas sakė, vistiek istorijomis mažai kas tiki, o medžiaga jei būtų - gali būti suklastota. Tiesiog man buvo įdomu sutikti bent vieną žmogų, kuris turėtų panašios patirties ir galėtų, ką nors pasakyti. Bet supratau, kad nėra. Ar bent kolkas man nieko nepasakė.

Nuvežk pas dantistą,kad patikrintų akis,nes nieko negirdžiu;.

lt133

rugsėjo 26, 2013, 21:22:35 Redagavimas: rugsėjo 26, 2013, 21:24:26 by lt133
Sakyk, indigo, ką žinai. O ne kokias užuominas. Daugumai lb įdomu. Ateivius matei iš arti?

Kas turi ausis, tas išgirs.

indigolt

Aš temų tikrai neskaičiau puslapyje, tiksliau visų. Paskaitysiu ačiū. Gal atsakymų rasiu. Mano tikslas matau turi vaisių, nes mažai laiko skiriu šiam puslapiui - gal dar daug ką rasčiau. Mano patirtis yra plati - Reiki, Cigun, meditacijos, dvasios, meilė, ateiviai, va būtent pastarasis atvejis man ir sekantys veiksmai buvo įdomūs. Tiesa sakant turėjau ir savų atsakymų ir turiu. Ieškojau kitur - kažką radau. Net gi dukra pasakė - bet aš smalsi asmenybė, tai vis ieškau o gal tiesiog bandau atsiminti. Ačiū kam rupėjo, kas savo išvadas pasidarė - tikiuosi į temą ;)

lt133

Kas su ateiviais buvo? papasakok smulkiau, tam čia ir esam.

indigolt

sakiau - kontaktas. ir man toliau vėl tas pats klausimas - ką toliau? visi viską žino, kas tiki kas ne. Istorija mano - neišgalvota (čia vėl kas nori tas tiki, kas netikėjo netikės ir dabar). Bet ką toliau? Ar yra tokių kurie man atsakys - kas toliau? O ne taip tikim, ne nesamonė. Nuo pat pradžių aš apie tai.

indigolt

mano dvasinė širdis (įtraukiant sielą bei dvasią) sako - užteks nepradėk, gerbk kitų laisvą valią. O mano žmogiškasis protas - davai varyk, juk taip smalsu. Sorry jei vėl kam apie nieką kalbu.

paragraf 78

indigolt, prašau nerašyti dviejų pranešimų vienas paskui kitą, jei nori kažką papildyti naudokis funkcija "keisti".
Taip pat rekomenduoju persiskaityti forumo taisykles, kad tokių dalykų būtų mažiau.
Dėkui už supratingumą

indigolt

lt133

rugsėjo 26, 2013, 21:37:20 Redagavimas: rugsėjo 26, 2013, 21:40:49 by lt133
Citata iš: indigolt  rugsėjo 26, 2013, 21:29:46
sakiau - kontaktas. ir man toliau vėl tas pats klausimas - ką toliau? visi viską žino, kas tiki kas ne.

Asmeniškai aš nežinau.

Citata iš: indigolt  rugsėjo 26, 2013, 21:29:46
Bet ką toliau? Ar yra tokių kurie man atsakys - kas toliau? O ne taip tikim, ne nesamonė. Nuo pat pradžių aš apie tai.

Sunku ką patart, kai nieko nežinai.

Aukštyn