Vienintelis dalykas

Pradėjo TinSoldier, rugsėjo 12, 2013, 14:56:31

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

TinSoldier

rugsėjo 12, 2013, 14:56:31 Redagavimas: rugsėjo 12, 2013, 15:01:30 by TinSoldier
Kažkada buvau aptikęs gana fainą WV reklamą.
Dabar prisiminiau, ir, manau, visai įdomi tema galėtų būti :)

Jei iki savo gyvenimo pabaigos galėtumėte gėrėtis tik vienu vieninteliu paveikslu ar nuotrauka.. Ką pasirinktumėte?

Jei iki savo gyvenimo pabaigos galėtumėte klausytis tik vienos vienintelės dainos? žiūrėti tik vienintelį filmą? valgyti tik vienos rūšies maistą? Kas tai būtų?

Kokį žmogų pasirinktumėte, kaip vienintelį, kurį galėtumėte bučiuoti iki pat paskutinio atodūsio?

Kokią vienintelę šalį pasirinktumėte gyventi iki gyvenimo galo?

Kokios komandos fanu liktumėte iki mirties?

Pasidalinkim savo vieninteliais pasirinkimais :) Parašykit savo išrinktąsias dainas, meno kūrinius, komandas, žmones, maistą ir t.t. :) Tik jokių "arba". Pasirinkit vieną vienintelį dalyką. Manau, taip bus įdomiau :)

Reklamos puslapis: http://lt.onething.com/pages/home.html

.L.U.T.H.O.R.

Jei iki savo gyvenimo pabaigos galėtumėte gėrėtis tik vienu vieninteliu paveikslu ar nuotrauka.. Ką pasirinktumėte?

Mylimo žmogaus nuotrauka.

Jei iki savo gyvenimo pabaigos galėtumėte klausytis tik vienos vienintelės dainos? žiūrėti tik vienintelį filmą? valgyti tik vienos rūšies maistą? Kas tai būtų?

Klausyčiau

Filmas būtų Cloud Atlas

Maistas: Rūšis> Daržovės? :D

Kokį žmogų pasirinktumėte, kaip vienintelį, kurį galėtumėte bučiuoti iki pat paskutinio atodūsio?

Reikia vardo ir pavardės? :D Žiūrėti atsakymą į pirmąjį klausimą ^

Jei gyventi dabartinėmis salygomis, tai rinkčiausi gyventi Olandiją.

Nesu fanas ir man gerai :D

nereikalinga

nesąmoningi kažkokie klausimai

TinSoldier

Citata iš: nereikalinga  rugsėjo 12, 2013, 22:03:56

Kodėl? :) Man atrodo labai faina ir naudinga pagalvoti apie pačius pačiausius dalykus :)
Aišku, mes visi turim daugybę mėgstamų grupių ir dainų, internete ar kur nors kitur pro akis praleidžiam tūkstančius meno kūrinių - tiek filmų, tiek paveikslų.

Bet, manau, naudinga visą tą gautą informaciją permastyti, ir suvokti, kas tau, vis dėl to, atrodo vertingiausia ar įdomiausia. Atfiltruoti visą bevertį mėšlą, ir visose srityse pasirinkti kažką, kas tau reiškia daugiausiai :) Dalykus, kurie, atrodo, niekada neatsibostų - kurie savyje turi daugiausiai tavo branginamų dalykų.

Savaime suprantama, kad laikui bėgant tai keičiasi. Tačiau juk labai gera save susivokti ir esamojoje akimirkoje, negalvojant apie praeities pomėgius, ar galimus ateities :)

Benamis

rugsėjo 12, 2013, 22:29:20 Redagavimas: rugsėjo 12, 2013, 22:36:07 by Benamis

Linksma seimos nuotrauka.

Klausyčiau

Filmas būtų: labai sunku buvo issirinkti... Tikriausiai The Shawshank Redemption

Maistas: banaliai - pasirinkciau pica
EDIT: ai, cia kalbama apie maisto rusi ;D Tada tikriausiai tai butu mesa.

Mylimaja.

Australija.

Man. United

nereikalinga

rugsėjo 12, 2013, 23:05:32 Redagavimas: rugsėjo 12, 2013, 23:50:26 by Benamis
Citata iš: TinSoldier  rugsėjo 12, 2013, 22:28:15
Citata iš: nereikalinga  rugsėjo 12, 2013, 22:03:56

Kodėl? :)

o man apskritai nepatinka kur yra minima mirtis,ar kažkaip iki jos,todėl galbūt ir klausimai nesąmoningi atrodo ( ČIA TIK MAN )  :P

Aukštyn