Padekite !!!!

Pradėjo HipTuck, rugpjūčio 22, 2013, 22:32:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

HipTuck

Kaip man suvokti sapną kuriame, atėjęs miręs žmogus tau liepia padaryti neįmanomus dalykus, kaip nuvykti į Nirvaną ir ten aplankyti jo kažką ten kur net nesupratau, ir taip  man jau keturias ištisas dienas :(

zipphead

Citata iš: HipTuck  rugpjūčio 22, 2013, 22:32:06
Kaip man suvokti sapną kuriame, atėjęs miręs žmogus tau liepia padaryti neįmanomus dalykus, kaip nuvykti į Nirvaną ir ten aplankyti jo kažką ten kur net nesupratau, ir taip  man jau keturias ištisas dienas :(

atsakant reiketu zinoti ar nieko pries tai nevartojai ???

exdead

miegok su sventintu daigtu

paragraf 78

Citata iš: HipTuck  rugpjūčio 22, 2013, 22:32:06

Sapnai yra mūsų pasąmoninių tarakonų išraiška. Jei sapne vyksta tokie dalykai daryti nieko nereikia, nes tai tik tavo pasąmoninių baimių išraiška.

P.S. Nerašyk boldu. Gal tai ir smagu, bet boldas yra skirtas išskirti kokią nors svarbią vietą, o ne viso teksto rašymui. Dėkui už supratingumą.

Citata iš: exdead  rugpjūčio 23, 2013, 00:39:25
miegok su sventintu daigtu

1. Kadangi daug kas daro šią klaidą, pataisysiu: reikia rašyti daiKtu, o ne daiGtu.
2. Ką tavo manymu duos tas šventintas daiktas?

exdead

tame name yra mires koks zmogus ar panasei, ir lenda jam i galva. Jis kazko nori kazka pabaigti, jugi 4 dienas iseiles tai nekvailios pasamone. O klaida padariau nes buvo gan velu miego norejau, tai parasiau kelis greitus komentarus ir jau ejau miegot, taip sakant nebuvau susikaupes rasyt.

paragraf 78

Na taip, tokie sapnai tėra įsikalbėjimas arba panašūs dalykai. Šventi daiktai nebent nusiraminimą suteiks, bet šiaip jie neskirti tam kad nuo tokių dalykų saugotis

exdead

tai ka daryt kai prie taves prisikabina koks "kakalis" kuris nori pagalbos nors tu to visai nenori. Vaidensis sapnuose ir ka tu jam

paragraf 78

Yra senas išbandytas metodas tokiems dalykams, melstis už tą mirusįjį, o ne apsikabinus talismaną miegoti

exdead

prisikabina koks tai nepazystamas velnias ir dar uz ji melstis rk, apseis. Jeigu matei sapne tai tikriausiai jis kazkur ten kur miegi. Tai jau cia kuniga reik kviest ,kad namus pasventintu. Seip zinau istorija kai tokia moteriske su vaiduokliu gyveno , uznervino ja kuniga isskviete tas pasventino ,o kita diena ji mire

paragraf 78

Mirusio žmogaus pasirodymas sapne, nėra nei vaiduoklis nei velnias. Tikima jog tokiu būdu skaistyklos vėlės prašo maldų už jas. Bet čia labiau liaudies tikėjimas toks yra.
Šiaip Bažnyčia į tokius va pri9siapnavimus žiūri skeptiškai. Nes sapnas yra elementari žmogaus pasą žmonės išraiška ir paprastai nebūna pranašingas, tik itin retais atvejais.

exdead

vaikysteja susapnavau ka darysiu kita diena ir kas konkreciai nutiks, tai ir buvo nors tik kitos dienos vakare prisiminiau ta sapna

paragraf 78

Tai vadinama melagingais atsiminimais. Greičiausiai jokio sapno nebuvo. Tai elementarus sąmonės manevras kuris pasireiškia per deja vu. Žmogus kažką panašaus buvo matęs ir sąmonė užpildo tai ko jis neatsiminė, tada patiriamas jausmas ar "atsiminimai" kad sapnavai, matei, buvai, žinojai ir t.t.
Nieko mistiško čia nėra

exdead

kaip pastebejau tau smagu paneigti viska kas galbut yra mistiska, ir bandyti paiskinti viska moksliskai. Jeigu jau toks skeptikas nueik i tokia vieta kur zuvo daug zmoniu, pvz ten kur dbr lengviausia aplankyti "9 fortas" ten tikrai yra visokiu nesmoniu idomiausia ta kruvina siena, sake kad bande nuplaut ,bet nepavyko. Dauguma zmoniu kurie ten dare nuotraukas yra nufotografave visokiu neaiskiu dalyku. Seip galetumet kas tema sukurt(as tingiu) tai va pabandyk vienas pavaigsciot tais tuneliais po zeme, pazesi kaip smagu

Master

Exdead- nebesusilaikysiu... Jei tingi kurti temą, tai tada ir offtopinti patingėk... (ir nekalbu vien tik apie šią temą...)

paragraf 78

Aš nepaneiginėju, tiesiog matau dalykus kuriuose jokios mistikos nėra, o žmonės vistiek juos mistifikuoja. Kam to reikia? Man labiau patinka kai žmonės tiesoje gyvena, nei kad iliuzijų pasaulyje :)

Aukštyn