Astralines keliones

Pradėjo Robertas, sausio 07, 2012, 09:02:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

puodukas

Bijau smarkiai suklaidinti, bet kiek skaičiau tai akademiko laipsnį jam suteikė ne tikroji Rusijos mokslų akademija, o akademija-klonas.
Šiaip trumpai pažiūrėjus susidaro įspūdis, kad tikrai daug žino, bet jei ilgiau pažiūrėsi, tai išgirsi ir tokių dalykų, kad net Romos imperijos istorija išgalvota.

Strategas

Daugelis ir ginčija tiesą tik todėl, kad ją pripažinę pražūtų. - J. V. Gėtė.
Tiesa pradeda, o pinigai laimi. - J. Laucius.
Tiesa - tai, kas išlaiko bandymo patikrinimą. - A. Einšteinas.
Tikėk tais, kurie ieško tiesos. Netikėk tais, kurie rado. - A. Židas.

Pamąstymams. Net nežinom kuo tikėti, o kuo ne. Istorijos faktais taip pat spikuliuojama, rusų istorija viena, lenkų kita, lietuvių dar kitokia (kad ir apie LDK). Ir visos valstybės teisios, nes žvelgia per savo norimą-sukurtą istorijos prizmę. O KAS YRA TIESA? 

illuminati

kalbant apie LDK tai lietuviu istorijos versija manau teisingiausia nes remesi Ordinu kronikom , rusu irgi gan teisinga turetu but ( kas liecia LDK ) nes dauguma LDK archyvu butent rusijoi ... o kas del lenku versijos tai jie ta paty daro ka ir lietuviai apie juos - vieni kitus menkina ...
na , kad ir faktas ,, neva lenkai laimejo Zalgirio musy '' nors teisybe ta , kad vien lenku valdovas Jogaila sedejo pasislepes saugojamoi syovykloi , o Vytautas lakste po musio lauka ir komandavo , tiek lietuviam , tiek lenkam , tiek kitiem samdiniam ( buvo zmoniu pradedant nuo vengrijos baigiant moldovais ) .
na o lenkam kliuvo garbe uztai , kad kazkoks lenku kareivelis pakankamai gerai naudojosi ietimi ir persmeige Ordino Magistrui galva ...

na cia siektiek nukrypau nuo temos , bet atsakiau pries tai rasiusiam zmogui ... kas del astraliniu kelioniu tai ten tai kaip ir anksciau rasiau ,, neisgeres nesuprasi " taip ir cia reik pabandyt , o sausai skeptikuot arba be pagrindo ytikinet , kad tai tikra gali betkas ...

puodukas

Citata iš: Strategas  liepos 29, 2013, 15:38:30
   Pamąstymams. Net nežinom kuo tikėti, o kuo ne. 
Pamąstymams: Kas yra melas?
Jei reklamuojiesi teisingai, kad esi akademikas tokios tai tokios akademijos, bet daugelis tai palaiko, kad esi tikros mokslų akademijos akademikas- formaliai tai tiesa; realiai tai išradingas melas, nes ir yra siekiama, kad žmonės patys apsigautu, neatkreipdami dėmesio į nežymų akademijų pavadinimo skirtumą.

Strategas

Nlb sprt?....  :o

puodukas

Citata iš: Strategas  liepos 29, 2013, 18:29:19
  Nlb sprt?....  :o
Levašov visur prisistato, kaip RGMA akademikas, o RGMA nėra tikra akademija, todėl mažai kas ją pagal pavadinimą atskiria nuo RMA, ir žmonės apsigauna manydami, kad jis tikrosios RMA akademijos narys, o ne komercinio klono RGMA.

lt133

rugpjūčio 11, 2013, 16:12:21 Redagavimas: rugpjūčio 11, 2013, 17:15:29 by lt133
Šiandien patyriau. Nežinau, kaip pavadinti, ar tai buvo išėjimas ar sąmoningas sapnas.

Kūnas, smegenys miegojo, aš likau sąmoningas.

Po kažkiek laiko pradėjo taip gausti galvoje, kad galvojau sprogs būgneliai ausų, tas gaudimas (lyg ant galvos uždėtas didelis metalinis varpas ir kas jį smarkiai trenkė) persidavė į dantis, skaudėjo! Pradėjo trankytis dažnais stipriais smūgiais lyg širdis...Bet trankėsi visas kūnas. Galvojau kad tuoj kas ateis žiūrėti kas man darosi.. Kažkaip nusprendžiau nelįsti toliau. Lyg biški prabudau. Galvojau kitą kartą. Užsimerkiau po kiek laiko vėl tas pats pradėjo darytis. Viskas vėl trankėsi, bet kažkaip nusprendžiau žiūrėti kas bus toliau. Išsitrankė.. Kažkodėl pagalvojau kad iš čakrų tas trankymasis eina, ypatingai iš širdies. Ir laisvai atsikėliau iš kūno! Apsidžiaugiau. greitai atsistojau kišu ranką į duris, lenda. Sakau einu ką nors išgąsdinsiu. Ryte paklausiu, ar sapnavo mane ar pan. Priėjau prie miegančio žmogaus, bet nieko negaliu pasakyti ar jam padaryti. Pažiūrėjau į rankas, nieko nesdaro. Normalios rankos. Išėjau į balkoną, sakau šoksiu (2 aukštas), bet žiūriu kad gatvė visai kitokia, nei realybėje, iš 2 juostų, žmonės kažkokie sėdi ant suoliukų. Pabijojau šokti. Mačiau tik vieną artimą žmogų, galvojau tikras jis netikras. Pradėjau žegnoti jį, nereaguoja. Supratau kad galiu kurti mintimis ką noriu, pamatyti ką noriu.
Tada sąmoningai grįžau  kūną, ir negaliu jo judinti, miego paralyžius matyt. Paskui prabudau galutinai. galvoju, va čia tai buvo normaliai.

Matymas toks lyg užsimiegojęs žiūrėtum, kartais lyg kadrais, kitoks nei realybėj. Beja kūno spalva buvo mėlynai pilka. būdamas prieš tą žmogų dar kelis kartus ištrariau omm. Ir viskas taip užvibravo! Ieškojau dar kokių velnių pamatyti norėjau, bet nieko. Tik ko pats norėdavau, kad atirastų, tas atsirasdavo.

Strategas

Papasakok apie techniką, kurią naudojai...

lt133

Nors ne visai viskas atsirasdavo, ką galvodavau. Žiūrėjau į rankas, ir vis norėjau kad kas nors pasidarytų keisto, bet nieko, kokios buvo, tokios liko.
Ką dariau.
Tą dieną 2 kartus meditavau, normaliai. O eidamas miegoti atpalaidavau visą kūną, perėjau dėmesiu per kiekvieną kūno dalį, įsivaizdavau, kaip viskas subliūkšta, kūnas pasidarė kaip betonas, sunkus. Tada perėjau per čakras. va ir likau tokioj atpalaiduotoj būsenoj, kad pajudinti net pirštą reikėjo grąžinti tonusą į raumenis.
Tada dėmesį pakabinau ant vidinio ekrano, bet nieko neanalizvau, tiesiog stebėjau, be jokio kišimosi, mąstymo. Nežn kiek laiko taip buvau. spėju kad apie 2 val.Tada prasidėjo tas žiaurus triukšmas ir trankymas.

Benamis

lt133

Pvz prie raudonos čakros jaučiau lyg pulsuojantį rutulį, kuris užpildo visą kūną raudona sveika energija, paskui su oranžine tas pats ir su visom kitom.

Strategas

Nesustok, ir dalinkis info. To čia ir esam  ;)

rainiukee

Citata iš: lt133  rugpjūčio 11, 2013, 16:12:21
Šiandien patyriau. Nežinau, kaip pavadinti, ar tai buvo išėjimas ar sąmoningas sapnas.

Kūnas, smegenys miegojo, aš likau sąmoningas.

Po kažkiek laiko pradėjo taip gausti galvoje, kad galvojau sprogs būgneliai ausų, tas gaudimas (lyg ant galvos uždėtas didelis metalinis varpas ir kas jį smarkiai trenkė) persidavė į dantis, skaudėjo! Pradėjo trankytis dažnais stipriais smūgiais lyg širdis...Bet trankėsi visas kūnas. Galvojau kad tuoj kas ateis žiūrėti kas man darosi.. Kažkaip nusprendžiau nelįsti toliau. Lyg biški prabudau. Galvojau kitą kartą. Užsimerkiau po kiek laiko vėl tas pats pradėjo darytis. Viskas vėl trankėsi, bet kažkaip nusprendžiau žiūrėti kas bus toliau. Išsitrankė.. Kažkodėl pagalvojau kad iš čakrų tas trankymasis eina, ypatingai iš širdies. Ir laisvai atsikėliau iš kūno! Apsidžiaugiau. greitai atsistojau kišu ranką į duris, lenda. Sakau einu ką nors išgąsdinsiu. Ryte paklausiu, ar sapnavo mane ar pan. Priėjau prie miegančio žmogaus, bet nieko negaliu pasakyti ar jam padaryti. Pažiūrėjau į rankas, nieko nesdaro. Normalios rankos. Išėjau į balkoną, sakau šoksiu (2 aukštas), bet žiūriu kad gatvė visai kitokia, nei realybėje, iš 2 juostų, žmonės kažkokie sėdi ant suoliukų. Pabijojau šokti. Mačiau tik vieną artimą žmogų, galvojau tikras jis netikras. Pradėjau žegnoti jį, nereaguoja. Supratau kad galiu kurti mintimis ką noriu, pamatyti ką noriu.
Tada sąmoningai grįžau  kūną, ir negaliu jo judinti, miego paralyžius matyt. Paskui prabudau galutinai. galvoju, va čia tai buvo normaliai.

Matymas toks lyg užsimiegojęs žiūrėtum, kartais lyg kadrais, kitoks nei realybėj. Beja kūno spalva buvo mėlynai pilka. būdamas prieš tą žmogų dar kelis kartus ištrariau omm. Ir viskas taip užvibravo! Ieškojau dar kokių velnių pamatyti norėjau, bet nieko. Tik ko pats norėdavau, kad atirastų, tas atsirasdavo.

Pradžia pavyko tau, išėjimas į ,,astralinę pusę'', ūžimas ausyse, dažnas pulsas - išlaikei dalį sąmonės. Po to - smigai  ;) Taip ir man dažniausiai būna, beje. Tada gaunasi grynas sąmoningas sapnavimas, nes žinai, kad guli/miegi, bet gali daryt ka nori, tik va smegenys ima ir pakiša koją grimzdamos į miegą, tai įrodo tavo matyta ,,netokia'' gatvė.  Bet visa tai labai įdomu kaip veikia mūsų sąmonė/pasąmonė. Aš irgi,,išsilaisvinusi'' vaikštau po savo kambarį, po to rajoną, matau žmones ir t.t., bet kaip visada atsiranda kažkoks menkniekis, neatitikmuo kuris viską ir sujaukia. Beje aš irgi visada kai išeinu noriu šokt pro langą, kartą ir iššokau, paskraidžiau, bet dažnai būna taip, kad viskas atrodo ant tiek tikroviška, pradedu abejoti ir bijoti ar tai tikrovė ar ne ir tada prisiverčiu pabusti.

lietuvis002

Gal turi naujų istorijų, ty kaip sekas? nes seniai čia buvai prisijungusi :)

rainiukee

Citata iš: lietuvis002  rugsėjo 19, 2013, 17:12:46
Gal turi naujų istorijų, ty kaip sekas? nes seniai čia buvai prisijungusi :)

Sekasi gerai, bet istorijų, deja, nepripasakosiu. Jau metus kaip dirbu pagal sunkų grafiką - keltis 6ryto miegoti 12nakties. Tai visiškai nėra jegų eksperimentams ir kitiems dalykams. Jei net jau sapnų neprisimenu, kur seniau galėjau knygą parašyti kiek visko prisapnuodavau.  :D O dabar tik paprastas juodas miegas - kad kitą dieną ant kojų pastovėti.

Tai va neįdomiai aš čia jums kažkaip  :-[ Beje, tos astralinės kelionės, net sąmoningi sapnai tikrai atima daug energijos. Čia vėl iš mano asmeninės filosofijos: kai bandoma keliauti astrale, arba patirti sąmoningą sapnavimą, turi viena pusė smegenų veikti, kita ne. Neseniai kaip tik skaičiau ir domėjausi apie lunatizmą, tai ten labai panašiai viskas vyksta - tik neišjungiama motorika. Tie kurie bandote astralines keliones, patys pagalvokite, ant kiek ,,žvalūs'' po to esate.  :)

O man jau neužilgo atostogos, tikiu, kad bus įdomių potyrių, kai tam atsiras laiko ir energijos.  8)

Aukštyn