Video apie vaiduoklius, poltergeistą ir panašius dalykus

Pradėjo paragraf 78, sausio 07, 2012, 00:17:45

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Įdomus video, tik kažkodėl per daug sterilus vaizdo įrašas kelia nepasitikėjimą. Nesakau kad čia ne tikras poltergeistas.

Beelzebub

Benamis

Vaizdas sterilus, nes pas ji namuose tai dedasi jau labai seniai, taigi apsiginklaves kameromis sis asmuo yra nuo galvos iki koju :) Cia siek tiek apie ji buvo rasoma: http://anomalija.lt/2011/07/nufilmuotas-poltergeisto-aktyvumas/

Beelzebub

Hekate

Baugoka būtu beet aš irgi norėčiau vaiduoklių pamedžioti  :D

Beelzebub

Citata iš: Hekate  balandžio 10, 2012, 15:26:39

Jei Vilniuj gyveni, ar kada būsi, ir norėtum aplankyti kokį vaiduoklių namą, tai yra tokių pora - vienas Antakalnio 25, nors ten jau nelabai verta eiti, tada Nemenčinės plente, taip pat Antakalnyje yra dar kažkoks neaiškus Antakalnio 13, kuriame nebuvau, ir dar aplinkui nemažai apleistų namų. + yra dvejos kapinės prie pat.

Hekate

Citata iš: Beelzebub  balandžio 10, 2012, 17:03:08
Citata iš: Hekate  balandžio 10, 2012, 15:26:39

Jei Vilniuj gyveni, ar kada būsi, ir norėtum aplankyti kokį vaiduoklių namą, tai yra tokių pora - vienas Antakalnio 25, nors ten jau nelabai verta eiti, tada Nemenčinės plente, taip pat Antakalnyje yra dar kažkoks neaiškus Antakalnio 13, kuriame nebuvau, ir dar aplinkui nemažai apleistų namų. + yra dvejos kapinės prie pat.

Ooo jeigu studijuosiu Vilniuj būtinai pašmirinėsiu  :D ačiū už info  :)

Beelzebub

"Celebrity ghost stories"

Anonimas

visas pasaulys yra kupinas keistenybiu.

Kokosas

Sveiki, noriu pasidalinti video, kurie įkvėpė ieškoti bendraminčių Lietuvoje ir galbūt netgi daryti kažką panašaus. Vienai jau darosi šiek tiek nebejauku.

Įdedu nuorodą į youtube kanalą, kuriame yra daug video iš šios vietos.

Tai Clovis Wolf Manor Hotel Mansion, Clovis miestelyje Kalifornijoje. Namas (8000 kv. m.) buvo pastatytas pasiturinčios šeimos, tačiau Didžiosios depresijos laikais šeima jį prarado. Po to čia įsikūrė Clovis sanatorija (Clovis sanatorium). Baisi vieta, kurios kraupią praeitį mini dokumentai ir buvusių darbuotojų pasakojimai, mat sanatorija užsidarė tik 1997 m. Čia buvo laikomi labai sunkiai sergantys ligoniai ir labai agresyvūs psichiniai ligoniai, kurie kenkdavo ne tik kitiems, bet ir sau. Sanatorija buvo taip perpildyta, jog kambariuose netilpę į lovas buvo guldomi ant grindų, buvę darbuotojai pasakoja turėję prirakinti kai kuriuos prie radiatorių, vamzdžių, dušo kabinose tam, kad nesiautėtų. Vienai seselei tekdavo apie 20 ligonių, verta paminėti, kad vidutinė darbuotojo išdirbimo trukmė tebuvo 30 dienų... Vienu laikotarpiu vidutiniškai per metus sanatorijoje mirdavo apie 1 žmogų per dieną. Kadangi miestelis senesniais laikais buvo ganėtinai atokus, kūnus laikydavo to pačio pastato rūsyje, kol juos būdavo galima išgabenti, kai kurie jų palaidoti tiesiog kieme. Nenutylimas, tačiau labai nenoriai minimas faktas jog su ligoniais buvo vykdomi įvairūs testavimai. Oficialiai registruotos dvi žmogžudystės tarp ligonių, kelios savižudybės (man asmeniškai kraupiausia kai senukas pasiėmė gesintuvą, įsikišo žarną į burną ir užsisprangdino putomis...). Taip pat buvo ir priestatas, "naujasis" ligoninės sparnas, kuris naujojo (ir dabartinio) savininko buvo nugriautas 2007 m. Prieš tai jis paprašė moteriškės užsiimančios bendravimu su dvasiomis, perkelti visas dvasias į senąją sanatorijos dalį (kuri ir yra Clovis Mansion)... nežinau ar labai gera idėja, bet ką padarysi. Name nėra elektros, visi laidai nukirsti, tačiau 911 operacinė sistema kiekvieną savaitę užfiksuoja bent po 3 skambučius iš ten.

Šie video galbūt labiau patiks paranormalių reiškinių "gurmanams", mat vieta tiriama jau ne vienerius metus ir daugelio žmonių. Serijos visai ilgos, palyginus su kai kuriais video gal ne tokios įspūdingos, tačiau, parodomas visas tyrimo procesas (kuris mane labiausiai ir domina), galėtų daugiau prietaisų naudoti, bet ką padarysi, jie daugiau mėgėjai ir susidomėjo paranormaliais reiškiniais tik įsigyję pastatą.

http://www.youtube.com/user/MartinezParanormal

P.S. Šiek tiek užknisa komercijos prieskonis, tačiau žmogų irgi galima suprasti, turi namą apie 12 metų ir negali su juo nieko doro daryti. Miestelio valdžia nenori išduoti leidimų renovacijai ir viešbučio steigimui dėl kraupių įvykių praeities, miestelėnai vadina šią vietą "juoda dėme miestelio istorijoje", "black hole" ir labai nenori, kad jų miesteliūkštis taip išgarsėtų... Enjoy!

Beelzebub

arvis

Neprasidekit su antakalnio 25 ,nes miegas nebebus ramus ir seip blogai jausites.Rinkau medziaga apie si nama ir buvo tik problemos.

Beelzebub

Citata iš: arvis  rugpjūčio 22, 2012, 23:20:04
Neprasidekit su antakalnio 25 ,nes miegas nebebus ramus ir seip blogai jausites.Rinkau medziaga apie si nama ir buvo tik problemos.

Buvau kelis kartus ten, bet nieko man neatsitiko. Miegas ramus. :) Na ten jau dabar nelabai ir yra ko eit, viskas beveik sugriuvę, kaip sakiau į antrą aukštą irgi nepateksi.

Bildukas

Atsiprasau , as cia truputi ne i tema , bet gal kas galit man paaiskinti - kai noriu paziuret tuos video , kuriuos cia ikelete , vaizdas labai labai sviesus , beveik negaliu matyt .Ka turiu padaryt , kad galeciau ziureti ?

Teroras

Tik video vaizdas sviesus ar visas vaizdas ekrane? Jeigu visas vaizdas ekrane tai paziurek monitoriaus konfiguracijas, gal vaikai ka pridirbo :D O jeigu tik video, tai nezinau, gal pabandyk atnaujinti Flash versija, bet nesu isitikines ar tai pades...

Aukštyn