Nufilmuotas poltergeisto aktyvumas

poltergeistttAustralijoje, Queenslando pakrantėse gyvenantis profesionalus fotografas teigia, jog paskutiniuoju metu jo namuose apsigyveno nekviestas svečias – poltergeistas. Fotografas, kuris neatskleidžia savo tapatybės tvirtina, kad name kuriame jis dabar gyvena su savo šeima dedasi keisti dalykai. Juda daiktai, savaime atsidaro šaldytuvo dureles, girdisi keisti garsai ir vyksta kiti paranormalūs reiškiniai. Queenslando pakrantės gyventojas yra įsitikinęs, kad jo name apsigyveno bildukas, kuris drumsčia ne tik gyvenančios šeimos bet ir ten besilankančių žmonių (draugų) ramybę.

 

Poltergeistas (triukšmingas vaiduoklis) tai reiškinys, kai įvairūs daiktai pradeda savaime judėti, girdisi įvairūs bildėjimai ir žvangėjimai. Poltergeistų istorijose dažni motyvai yra žingsnių garsai be regimo šaltinio. Tariama, kad dėl to yra atsakingi vaiduokliai, piktosios dvasios ir panašiai.

 

Pats vaizdo medžiagų autorius, nepaaiškinamus įvykius taip pat sieja su poltergeistu. Jo nuomonė, kito paaškinimo negali būti. Nuo to laiko namo šeimininkas pradėjo fiksuoti visus keistus įvykius kurie dedasi jo name.

 

Siūlome jums pasižiūrėti beveik 10 minučių trukmės vaizdo medžiagą, kurioje kaip teigia autorius yra nufilmuotas poltergeisto aktyvumas.

 

Įdomiausi momentai nuo: 3:15, 4:15, 5:43 ir 7:17 minutės.


 

Kitoje vaizdo medžiagoje namo šeimininkas nufilmavo kai nei iš šio nei iš to pradėjo linguoti knygų spinta. Vaizdo įraše girdime, kad filmuotojas kreipiasi į neramią dvasią norėdamas sužinoti kodėl ji taip elgiasi.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Galime pastebėti, jog autorius stengiasi nufilmuoti knygų spinta iš įvairių įmanomų kampų, taip įrodydamas, kad jis jokiu būdu nėra atsakingas už vykstančius įvykius.


 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
30 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
as

as jau sita vidio gal 4 metai atgal maciau

Lol

Kad ir netikri bet įdomūs vaizdo įrašai

vuoklis

jei cia butu tikras vaiduoklis jau seniai prisisiotu i kelnes bet kuris gyvas padaras vadinas save zmogum. FAKE

Coco

Faina papuga

Zydrunas

Ir aceit parodo visus kampus ar nieks neprirista nei velnio ant TV ranka mojavo tik virsumi teliko ta spinta tj isvis akivaizdus feik… zilka prirista prie nugaros spintos ir prie sienos priglausta jai tureciau laiko ir didelio noro visiskai nesunkiai pakartociau ta video ir jai kaip jau teige kat kasdiena juda ta spinta tj ko gudrutis neprisuka jos prie sienos ? prisukciau ir nejudetu … tj va draugai mieli kas bent minimalias zines turi apie video efektus ir zino kaip jie darosi dar ne tokeis stebuklais gali mus stebinti … pasizekit i filmus kokiu ten grozibiu prirodo ir dar karta… Skaityti daugiau »

Zydrunas

Nu nzn as manau jog visi tie video yra feik… Nesajau jog netikiu vaiduokliais bet seis video taipat ir manau visus juos butu nesunku pakartoti, pvz kur angare dezes skraido jai pastebejot visu video judanciu daiktu judejimo kriptis buna viena ir net matosi akivaizdziai us kurio kampo prirista virvute … ir tj ne problema nes galima ju ne 1 priristi kaskada esu megines padirbineti tokius video tj paprasta zvejibine pilka zilka sviesoja filmuojant nesimato tik tamsoja ja gali nufilmuoti … ta mergaite kurios lieka atvaizdas veidrodija iskart matosi jog toja vietoja vaizdas sustabditas video su programomis pagrazintas ir kaskaip keistoja… Skaityti daugiau »

nesvarbu

nu tikrai drasus zmones nekekvienas taip galetu filmuot bet nk blogo nedaro bet issvien labai baisu turetu but ;)

keista

man kazkaips dirbtinai atrodo

kokskirtumaskasas

nu jo, priprato prie vaiduoklio :D gal net sutarti su juo sudare, matai koks geras sou verslas einasi youtube :D
nu aisku, visko gali but, bet as tai dingciau is ten, arba kviesciau visokius dvasininkus, gaila daiktu, prie ju duzimo niekados nepriprasi

Saulius

Ka jam ten gelbeti? Paziurek si video: http://www.youtube.com/watch?v=368IROC_rr8&feature=channel_video_title – cia dar niekai buvo palyginus… Jis jau tiesiog iprato

JO

Cia ta pati spinta

Taip pat skaitykite