Bažnyčios nuomonė apie homoseksualius asmenis

Pradėjo paragraf 78, liepos 24, 2013, 20:52:19

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

likę 90proc pasaulio žmonių?

TinSoldier

idenmeyou, perskaityk visą homoseksualų temą http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=698.0 , o tuomet galima ir toliau diskutuot :)

Toje temoje jau yra atsakyta į visus tavo klausimus, į visus kaltinimus, tiems atsakymams yra kontraatsakymai, o šiems vėl atsakymai ir t.t.

Na, bent 5 puslapius perskaityk. Nes, tikriausiai iš tų 20psl, kas kokius 5 viskas tas pats kartojasi...

eternal.bliss

liepos 26, 2013, 14:42:24 Redagavimas: liepos 26, 2013, 14:50:26 by eternal.bliss
Na neturiu jokios neapykantos ar ko. Čia net ne ligybės klausimas ( užjaučiu tuos kurie iš tiesų mano, jog visa tai yra dėl ligybės"") Tai paprasta akcija, propaganda, visuomenės "midifikavimas", sociumo keitimas, kad jis būtų palankesnis esamai sistemai.

https://www.youtube.com/watch?v=cqqGMiFKeU0

Pažiurėkit ir poto gal kalbėkit.

TinSoldier

Citata iš: eternal.bliss  liepos 26, 2013, 14:42:24
Na neturiu jokios neapykantos ar ko. Čia net ne ligybės klausimas ( užjaučiu tuos kurie iš tiesų mano, jog visa tai yra dėl ligybės"") Tai paprasta akcija, propaganda, visuomenės "midifikavimas", sociumo keitimas, kad jis būtų palankesnis esamai sistemai.

Taip, tai akcija, propoganda, visuomenės modifikavimas, sociumo keitimas vardan lygybės. Galima paklausti, kaip tu kovą už lygybę įsivaizduoji?

Ateina vienišas gėjūkštis pas petrą gražulį ir klausia:

- Dėde, ei, dėde, ar galima būtų turėti lygiai tokias pat civilines teises, kaip ir kiti žmonės.. na, žinot, ar galima savo antrą pusę registruoti kaip turto dalininką, kad galėčiau gauti apie jį informaciją, jei atsigulčiau į ligoninę, kad būtų lengviau spręsti paveldėjimo klausimus ir kad apskritai, nebūtume laikomi menkesne gyvybės forma, kad sumažėtų diskriminacija ir panieka į mūsų pusė?
- Ne.
-

Ir tuomet įsivyrauja tyla, ramybė ir lygybė, ane?

paragraf 78

Tai kad jie ir turi tokias pačias teises kaip visi žmonės, bet jie nori turėti daugiau teisių nei kiti, tad apie lygybę nėra nė kalbos.
Kodėl dėl kažkieno kaprizo, aš turiu turėti daugiau atsakomybės?
Va pasakysi kažką apie heteroseksualus ką nors nepagarbiai, visiems da lampački, o pabandyk ką nors viešai negero pasakyti apie homoseksualus, baudelė iškarto bus.
Idėjos gražios, bet neteisingomis priemonėmis jų siekiama

TinSoldier

Citata iš: paragraf 78  liepos 26, 2013, 15:20:02
Tai kad jie ir turi tokias pačias teises kaip visi žmonės, bet jie nori turėti daugiau teisių nei kiti, tad apie lygybę nėra nė kalbos.
Kodėl dėl kažkieno kaprizo, aš turiu turėti daugiau atsakomybės?
Va pasakysi kažką apie heteroseksualus ką nors nepagarbiai, visiems da lampački, o pabandyk ką nors viešai negero pasakyti apie homoseksualus, baudelė iškarto bus.
Idėjos gražios, bet neteisingomis priemonėmis jų siekiama

Jei pasakysi, eisi susiprogdinti ir išprogdinti žmones mieste dėl to, kad heteroseksualai tave užknisa - patikėk, ir tave susemtų. Esmė tame, kad heteroseksualų niekas nediskriminuoja, jie yra hegemonija. Todėl ir nėra baudų už diskriminavimą. Nes nėra suknisto diskriminavimo :D

CitataTai kad jie ir turi tokias pačias teises kaip visi žmonės, bet jie nori turėti daugiau teisių nei kiti, tad apie lygybę nėra nė kalbos.

Būk žmogus, nebenusišnekėk :) Net, jei atmetus teises kurti šeimą/partnerystę, tuoktis, įsivaikinti, kurių jie neturi įstatymiškai. Teisių neturėjimą parodo ir pilietinis jų menkinimas, kad ir šituo atveju, kai jie bando pasinaudoti konstitucijoje įtvirtinta susirinkimų/demonstracijų teise, neribojant vietos.
Štai, straipsnis apie tai, kokių teisių neturi: http://www.15min.lt/ikrauk/naujiena/as-manau/ruslanas-ditkevicius-kokiu-teisiu-homoseksualams-dar-reikia-516-355470

taip kad baigit apie tai nusišnekėti. neveikia.

Ir tu pažiūrėk, kiek pragaro vien tam, kad grupelė homoseksualų, susirinkusių į vieną vietą, pereitų gatve. Ir kiekvienas, kuris po to aiškina, kad jų niekas nediskriminuoja, yra arba aklas arba debilas.

paragraf 78

Kaip ten bebūtų, homoseksualumas yra iškrypimas. Jei vienai iškrypusių žmonių grupei bus leista tuoktis, tai ir kitos rekalaus to paties. Kažkurioj temoj buvau įmetęs straipsnelį apie insesto įteisinimą trijose Europos šalyse.
Tie įstatymai buvo priimti po homoseksualų vedybų įteisinimo.
Viskas susiję.

TinSoldier

Na va, ir pagaliau atsiskleidžia elementariausia homofobija, o nebe dangstymasis kažkokiom konspiracinėm teorijom apie gėjų norą užvaldyti pasaulį :D

Beje, šis paskutinis tavo argumentas - loginės argumentacijos klaida.
http://lt.wikipedia.org/wiki/Slidi_nuokalnė

P.S. o incestas kai kuriose šalyse (prancūzijoje) buvo legalus dar Napoelono laikais. Apie tai jau kalbėta. Na, bet pro vieną ausį įeina.... :)

paragraf 78

Na tai, kad jis buvo legalus, nereiškia kad tai yra teisinga. Nejau norėtum, kad tavo žmona miegotų su tavo sūnumi?
O link to juk einama. Jau yra pavyzdžiai.
Nebūtų jų, tai nekelčiau tokios idėjos.

TinSoldier

Apie incestą buvo visai kita tema, kurioje jau išdiskutuota.
Bet čia esmė tokia, kad nelogiška teigti apie homoseksualumo ir incesto sąryšį. Ir incestas buvo legalus jau daugybę metų prieš pirmus modernius homikų judėjimus. Todėl ne homoseksulai darė įtaką incesto legalizavimui. Tai visiškai nesisieja.

paragraf 78

Na aš skaičiau vieną tyrimą kuris parodė jog homoseksualizmas glaudžiai susijęs su pedofilija. :) Jei nori galėsiu duoti knygą kurioje tai rašoma

TinSoldier

Aš jau gal dešimtis kartų post'inau nuorodas į konkrečius tyrimus, kurie atskleidžia, jog statistiškai pedofilų nėra daugiau homoseksualų, nei heteroseksualų. Taip pat, psichologų straipsnius apie tai, jog pedofilija yra liga, susijusi su smegenų pokyčiais (konkrečiai, pilkosios medžiagos trūkumu) ir pan., todėl su homoseksualumu visiškai nesisieja. Pedofilas gali būti tiek homoseksualas, tiek heteroseksualas.

paragraf 78

Tai ką daryti jei mūsų tyrimai nesutampa? :)

TinSoldier

Citata iš: paragraf 78  liepos 26, 2013, 16:35:51
Tai ką daryti jei mūsų tyrimai nesutampa? :)

Mokslo pasaulyje visuomet taip būna. Todėl dažniausiai patikima metaanalizėmis, kurios apimą daugumą tyrimų ir suranda vyraujančią nuomonę.

Dabar laiko neturiu, be to, jau daugybę kartų ieškojau ir post'inau forume tyrimus ir metaanalizes, todėl dabar tik pasiūlysiu įvesti į google: "pedophilia homosexuality" ir žiūrėti, kokių rezultatų daugiausiai. Esu įsitikinęs, kad nustebsi :) Aišku, žiūrėti reikia tyrimus, oficialių ir autoretetingų organizacijų pranešimus, o ne kažkokius nupušelių pasisakymus bloguose ir pan :)

paragraf 78

Na kaip ten bebūtų, viskas daroma neteisingai. Patys metodais kuriais jie bando išsikovoti man nepatinka. Per daug neapykantos tiek iš vienos tiek iš kitos pusės.
Proto balso, pvz kad ir tos pačios Bažnyčios raginimo nežeminti vienas kito, niekas neklauso.
Man visa ši akcija persisunkusi kažkokios prievartos, ambicijų ir egoistiškumo.
Žodžiu liūdina mane šitokie dalykai.

Aukštyn