Praktinis projektas (su sigilėmis)

Pradėjo .L.U.T.H.O.R., liepos 22, 2013, 01:39:55

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

liepos 22, 2013, 01:39:55 Redagavimas: liepos 22, 2013, 10:10:16 by Šešėlis
Sugalvojau padaryti nedidelį projektėlį ir pažiūrėti kas gausis :)

Tai gi projekto esmė yra sigilė. Ir pats teiginys joje labai paprastas:

Giedras dangus

Kodėl kalba eina apie orą? Nes tai lengviausiai paveikiama sistema :) Taigi visi norintys dalyvauti šiame projekte susikurkite sigilą su žodžiais pateiktais aukščiau. Kaip jį susikurti galite rasti šioje temoje http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2044.0 . Turite įdėti kuo daugiau energijos. Tuomet eina inkubacijos periodas. Ką tai reiškia? Sigilės jokiu būdu negalima sunaikinti. Savaitę nuo sukūrimo,kasdien turite medituoti į ją 10-20 minučių. Tiesiog sutelkti visą dėmesį ir apie nieką daugiau negalvoti. Taip pat stengkitės negalvoti apie tai kas joje užšifruota, svarbiausia tik pats simbolis :) Tai turi įsirašyti jūsų pasamonėje.

Tuomet po savaitės, kai bus apsiniaukę ar lietinga, vilkitės (norėkite), kad dangus būtų giedras :)
Pagrindinė idėja yra tai, kad ketinimas turėtų galingą mentalinį užtaisą :)

Dvejonės čia nepadės, turite tikėti tuo ką darote, nes kiekviena dvejonė sklaido sukauptą mentalinę energiją :)

Jeigu kam nors išeis,  ir bus noro tęsti toliau, projektas bus papildytas daugiau sigilių, skirtų proto tobulinimui ir "nulaužimui", kad būtų galima lengviau atlikti Tiesioginę magiją (angl. Direct Magick, jokių altorių, jokių instrumentų tiesiog koncentruota valia) :)

Visi kurie užsiims tuo parašykite šioje temoje ir savo pranešimams uždėkite 100 pranešimų ribą

Po savaitės lauksiu pirmųjų rezultatų (arba nuo tada kai kas nors užsiims šiuo dalyku) ;)

P.S. Ši tema nėra skirta diskusijoms ar magija egzistuoja ir ar verta ja užsiimti ar ne. Taip pat neskirta ir diskusijoms apie pačio projekto naudingumą ar veiksmingumą, tai tiesiog eksperimentinis dalykas. Tad prašyčiau susilaikyti nuo tokių komentarų ;) Bet koks offtopic'as (didelis nukrypimas į šalį) bus trinamas :)

ponaitis

Prisidedu,sigilė jau parengta.

Benamis

Seseli, o tu galetum ikelti kokios nors savo sukutos sigiles foto? Tiesiog man kaip zmogui kuris su magija nieko bendro neturi, sunku isivaizduoti kaip ji turetu/galetu atrodyti (pvz. pacios sigiles konturai, uzrasai ant jos, simboliai ir pns.). Manau tada kitiems kurie neturi daug ziniu butu lengviau improvizuoti (sigiles kurimo procese) :)

la.benas

Aš irgi prisidedu. Jau pasidariau viską :)

Benami (ir visi kiti) - http://goo.gl/9KKMzK

Master

As irgi laaabai, laaabai noriu prisideti, bet pas mane dangus visuomet giedras :D ar butu galima ta salyga kaip nors pakeisti?

la.benas

liepos 22, 2013, 14:25:36 Redagavimas: liepos 22, 2013, 14:27:13 by la.benas
Negali gi visą laiką giedras būt... Kokiam rojuj tu gyveni? :D Pas mane pvz paskutines tris dienas ištisai apsiniaukę, lyja...
Taigi aš manau, kad visai gerai sugalvota, bet jei atsiras daugiau tokių, kuriems netinką, tai galėsim ką kito sugalvot.

TinSoldier

Citata iš: Šešėlis  liepos 22, 2013, 01:39:55
Kodėl kalba eina apie orą? Nes tai lengviausiai paveikiama sistema :)

Gaila tik, kad ta lengviausiai paveikiama sistema taip pat ir labai nenuspėjama, nepastovi.

Siūlyčiau visiems bandantiems bent kartas nuo karto vis žvilgtelėti į orų prognozes, ir pagal tai sau išvadas darytis :)

http://www.lrytas.lt/lietuvos-diena/gamta/siltesni-orai-tik-antroje-savaites-puseje.htm

Master

liepos 22, 2013, 14:51:37 Redagavimas: liepos 22, 2013, 15:10:43 by Master
Bah...

Benai kiek tas projektas truks? Mazdaug 2 savaites. (sukuri sigila.
Savaite praktika, ir lauki blogo
oro.) Na per daugiau nei puse menesio, oras pas mane net nebuvo
apsiniaukes. Tai ka man rudens reiks laukti? :D o ir jums, jei lyginsite
rezultatus... ps. as visai nenoriu, kad pakeistumete projekto salygas.
Tik klausiu ar butu galima man padaryti kokia isimti :)

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Benamis  liepos 22, 2013, 14:00:12
Seseli, o tu galetum ikelti kokios nors savo sukutos sigiles foto? Tiesiog man kaip zmogui kuris su magija nieko bendro neturi, sunku isivaizduoti kaip ji turetu/galetu atrodyti (pvz. pacios sigiles konturai, uzrasai ant jos, simboliai ir pns.). Manau tada kitiems kurie neturi daug ziniu butu lengviau improvizuoti (sigiles kurimo procese) :)

Norit pakraut mano sigilus? :D

Na sigilas yra kaip meninis darbas :) kaip geriau gaunasi žmogui, taip ir pasidaro, kaip pavyzdys tarkim

Gali būt užlankstyti kampai, pripiešta dar visokių uodegyčių, rutuliukų, padarytas simetriškas vaizdas. kas tik nori :) Svarbu tau tiktų ir patiktų. Aš pats daugiau visas raides bandau sulieti į vieną visumą :)

Kaip tarkim čia

Citata iš: TinSoldier  liepos 22, 2013, 14:31:22
Citata iš: Šešėlis  liepos 22, 2013, 01:39:55
Kodėl kalba eina apie orą? Nes tai lengviausiai paveikiama sistema :)

Gaila tik, kad ta lengviausiai paveikiama sistema taip pat ir labai nenuspėjama, nepastovi.

<...>

Žinoma nenuspėjama, todėl ir prognozės tėra tik prognozės, nes nežinia kaip pasikeis oras, todėl aišku geriausia užsiimti tada kai praneša, kad daug kur lis ar bus apsiniaukę. Rezultato tikrai nereikia laukti pusės dienos, jis turėtų gan greitai pasimatyti. Tarkim po to savaitės, dangus apsiniaukęs ir viliatės, kad jis būtų giedras ( tą irgi turėtumėte stengtis daryti, bent kokias 10 minučių), jei viskas gerai dangus turėtų bent jau pragiedrėti :) Žadu šitą projektėlį pats pakartoti ir atgaivinti, bei palavinti savo valios "raumenį".

Citata iš: Master  liepos 22, 2013, 14:51:37
Bah...

oro.) Na per daugiau nei puse menesio, <...>

Projektas tęstinis, visada laukiami nauji žmonės ;) Po mėnesio, tai yra kažkur rugpjūčio pabaigoje (tikiuosi jau bus praėję daug lietingų ir debesuotų dienų), įkelsiu projektėlio tęsinį (darbo su sigilais), grynai proto "laužymui" :D Šis yra Savotiška mankšta/apšilimas visiems pradedantiems ;)

ponaitis

Citata iš: Master  liepos 22, 2013, 14:51:37
<b>Paslėptas turinys!</b> reikalaujama 100 pranešimų, kad būtų galima pamatyti turinį (362).

Bah...

oro.) Na per daugiau nei puse menesio, oras pas mane net nebuvo
apsiniaukes. Tai ka man rudens reiks laukti? :D o ir jums, jei lyginsite
rezultatus... ps. as visai nenoriu, kad pakeistumete projekto salygas.
Tik klausiu ar butu galima man padaryti kokia isimti :)

Kurk apie prasta ora :)

.L.U.T.H.O.R.

Ai jo, Master, deja šį kartą su giedru dangumi tik ;D

ponaitis

po savaites žinios- "nežinia kodėl,prieštaraujant visom prognozėm dangus giedras visoje Lietuvoje" :)

la.benas

Geriau darom uraganą Plungėj, ar kokiam kitam mažam miestelyje :D Tada aiškiai žinosim, ar pavyko.

.L.U.T.H.O.R.

Tai geriau tada ne Lietuvoj, o kokiam Bagdade ar kur ;D

ponaitis

Jei kitur gali nepranešt :)

Aukštyn