Lietus porą padarė turtuoliais

Pradėjo Benamis, liepos 21, 2013, 14:44:29

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Jeigu jūs labai kažko norėsite, jausitės laimingais ir tikėsite savimi ir savo mylimaisiais, Visata padarys viską, kad jus padarytų dar laimingesniais.

Viena brandaus amžiaus pora iš Estijos tapo turtingais po to, kai, slėpdamiesi nuo lietaus kazino, laimėjo didžiulę pinigų sumą. Pirmas statymas buvo vos keli centai. Pensininkai, kurie išėjo į miestą apsipirkti, kaip jau buvo minėta, nusprendė pasislėpti nuo stipraus lietaus kazino, kur laimėjo 378 270 eurų, rašo News-smi.ru.

Moteris, kuriai yra 63 metai, laimėjo didžiausią sumą Estijos kazino istorijoje. Žinoma, estė atsisakė, kad žurnalistai viešintų jos ir vyro vardą ir pavardę. Tačiau ji sutiko papasakoti žurnalistams apie šį laimėjimą.

„Tą dieną aš neplanavau eiti į kazino. Iš tikrųjų su sutuoktiniu susiruošiau eiti pirkti keptuvės. Staiga pradėjo lyti stiprus lietus, todėl su vyru nusprendėme pasislėpti kazino. Nesitikėjau, kad man seksis lošti, ir aš laimėsiu šitiek pinigų. Tą dieną taip keptuvės ir nenusipirkau", - juokėsi moteriškė.

Pasak pensininkės, ji retkarčiais užeina į kazino, nes žaidimai jai suteikia malonumą. Estė visada darydavo mažus statymus. Už laimėtus pinigus pora ruošiasi pakeliauti.

Alfa.lt

Aukštyn