Kodėl Dievas nerodo įspūdingų stebuklų ir neįrodo pats savęs?

Pradėjo Teroras, liepos 16, 2013, 13:11:59

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

idenmeyou

Citata iš: Benamis  liepos 21, 2013, 17:43:16

Visu pirma nesuprantu prie ko cia argumentai apie ateivius kai mes kalbejome apie Biblijos interpretacija... O antra, kas butent taip tvirtina is Biblijos tyreju? Nes zodis "visi" nieko nesako... :)

Mokslininku analize nustato , kad biblija apraso ne zmogaus sukurima , o jo tobulinima is esamos genetines medziagos.

Benamis

Citata iš: idenmeyou  liepos 21, 2013, 18:09:16
Mokslininku analize nustato , kad biblija apraso ne zmogaus sukurima , o jo tobulinima is esamos genetines medziagos.

Vel teiginiai is oro... :-\

Teroras

idenmeyou, tu gal isiskaityk kas tau rasoma ir ko taves klausiama, o ne "random" budu sakinius rasyk ;D

TinSoldier

Citata iš: idenmeyou  liepos 21, 2013, 18:09:16
Mokslininku analize nustato<...>

Šį kartą nesuveikė (:

idenmeyou

liepos 22, 2013, 11:22:06 Redagavimas: liepos 22, 2013, 11:25:19 by idenmeyou
Kokie teiginiai dar is oro , man tavo teiginiai is oro. Visi tikintieji neturi jokiu irodymu , kad zmogu kure dieva , absoliuciai jokiu , tik isitikinima , kad tai buvo ir ne kitaip ir kiekvienakart kai mokslas kazka pasako , tikejimas visvien priestarauja nors patys neturi jokiu argumentu. Net ir tiriant dnr , mokslinkai atranda , kad yra daug pakitimu ir t.t. Ka tikejiams atranda ? Atsakymas nieko , sugalvojo savo viena tiesa ir kala kitiems metu metus

O esme norejau pasakyti tokia , kad visi tikintieji , kurie kalba , kad mokslas yra ne auksciau uz tikejiam , smarkiai klysta. Gali dabar pat susikurti kazkoki tikejima sugalvoti kazka ir jei bus pasekeju , jau vel nauji dievai ir savaip zmones supras , be to labai daug dabar visokiu yra sektu. Mokslas zmonija veda i prieki , jei ne mokslas net nezinotumem nei kaip ligu nustatyti , nei kaip kazka pasigaminti , nei juros neperplauke butumem , su tikejimo pagalba dar nei vieno nemaciau kas kazka padarytu , tik nuolatiniai kalbejimai nepagristi niekuo.

TinSoldier

Citata iš: idenmeyou  liepos 22, 2013, 11:22:06
Kokie teiginiai dar is oro , man tavo teiginiai is oro. Visi tikintieji neturi jokiu irodymu , kad zmogu kure dieva , absoliuciai jokiu , tik isitikinima , kad tai buvo ir ne kitaip ir kiekvienakart kai mokslas kazka pasako , tikejimas visvien priestarauja nors patys neturi jokiu argumentu. Net ir tiriant dnr , mokslinkai atranda , kad yra daug pakitimu ir t.t. Ka tikejiams atranda ? Atsakymas nieko , sugalvojo savo viena tiesa ir kala kitiems metu metus

Turėta galvoje, kad tavo teiginys iš oro apie tai, kad biblijos ekspertai mano, jog žmones sukūrė ateiviai. Jei koks nors vienas pablūdelis taip ir mano - tai tikrai nėra paplitusi nuomonė tarp biblijos tyrinėtojų :)

Citata iš: idenmeyou  liepos 21, 2013, 16:51:24
Tik nezinau ar esi girdejes , kad visi tie biblijos tyrejai juokiasi is tu kas mano , kad zmones kure dievas , jei neatmeta galimbyes , kad jis yra , bet vienbalsiai teigia , kad mus sukure ateiviai

idenmeyou

Citata iš: TinSoldier  liepos 22, 2013, 11:31:38
Turėta galvoje, kad tavo teiginys iš oro apie tai, kad biblijos ekspertai mano, jog žmones sukūrė ateiviai. Jei koks nors vienas pablūdelis taip ir mano - tai tikrai nėra paplitusi nuomonė tarp biblijos tyrinėtojų :)

Suprantu , kad sita mano teigini daug kas vertina neigiamai , bet as ne kazkokiam bloge pasiskaiciau , kad vienas zmogus susigalvojo jog yra taip ir ne kitaip . Taip mano ne kazkokie keli mastytojai , o garsus rusijos , bei kitu saliu mokslininkai , yra net parase knyga tomis temomis. O siaip man idomu ka pasakys tikintieji siuo klausimu. Senieji sanskrito tekstai pasakoja , kad dievas sukure pagal savo atvaizda zmones ir jie gyveno po pasaulio sukurimo. Bet nustatya oficialiai , praktiskai , bet kokioj mokslo knygoje ta tema ,kad dabartinio žmogaus amžius, - 100-150 tūkstančių metų. Taigi atsirado gana nesenai , ziurint i zemes amziu. Jei dievas sukure pasauli per 7 dienas , tai jau kazkur ilgai klajojo tie zmones , kol atsirado. Ir visur kalbama apie zmogaus evoliucija , neva mes esame is bezdznioniu , bet bezdziones taip iseina gyveno ilgiau uz mus , o jei dievas mus kure pagal savo atvaizda , taip iseina arba dievas buvo panasus i bezdzione arba su musu genais kazkas buvo padaryta

paragraf 78

Visų pirma evoliucijos teorija neteigia jog žmogus kilo iš beždžionės. Žmogaus ir beždžionės genofondas skilo maždaug prieš 5-8 milijonus metų, nuo tol žmogus ir beždžionė vystėsi atskirai.
Antra: jokie egzegetai net nesvarsto klausimo jog žmogus galėtų būti kilęs iš ateivių. O pašnekėti tokių nesąmonių gali kiekvienas, bet jokių įrodymų niekas kolkas nepateikė.
Trečia: biblijos pasakojimas net nebando atsakyti į klausimą kaip buvo suskurtas žmogus, jo visai kitas tikslas. Paskaityk įvairovės dėlei.
Ketvirta: tikintieji niekada neprieštarauja mokslo pasiekimams, nebent jie yra fanatikai. Va pavyzdžiui katalikai mano jog žmogus atsirado evoliucijos keliu

Benamis

liepos 22, 2013, 13:50:46 Redagavimas: liepos 22, 2013, 14:11:50 by Benamis
idenmeyou, tau ziuriu sunkiai sekasi teksta interpretuoti :)

Citata iš: idenmeyou  liepos 22, 2013, 11:47:49
Taip mano ne kazkokie keli mastytojai , o garsus rusijos , bei kitu saliu mokslininkai

Cia vel eiliniai tavo teiginiai is oro... Tu gali tu garsiu mokslininku is viso pasaulio pavardes parasyti (bent kelias)? Arba tyrimo pavadinima, kur jis buvo atliekamas? Ar ties zodziu "mokslininkai" ir apsiribosime? Nes jeigu taip, tai nera prasmes cia toliau diskutuoti.

P.S. Kodel tu man ta Dieva vis kisi? ;D Ar as ji kur nors musu diskusijoje minejau? ;D As apie tavo teiginius diskutuoju.

idenmeyou

liepos 22, 2013, 14:30:38 Redagavimas: liepos 22, 2013, 14:38:34 by idenmeyou
Citata iš: paragraf 78  liepos 22, 2013, 11:57:29
Visų pirma evoliucijos teorija neteigia jog žmogus kilo iš beždžionės. Žmogaus ir beždžionės genofondas skilo maždaug prieš 5-8 milijonus metų, nuo tol žmogus ir beždžionė vystėsi atskirai.
Antra: jokie egzegetai net nesvarsto klausimo jog žmogus galėtų būti kilęs iš ateivių. O pašnekėti tokių nesąmonių gali kiekvienas, bet jokių įrodymų niekas kolkas nepateikė.
Trečia: biblijos pasakojimas net nebando atsakyti į klausimą kaip buvo suskurtas žmogus, jo visai kitas tikslas. Paskaityk įvairovės dėlei.
Ketvirta: tikintieji niekada neprieštarauja mokslo pasiekimams, nebent jie yra fanatikai. Va pavyzdžiui katalikai mano jog žmogus atsirado evoliucijos keliu

Siaip baznycia visada kovojo su mokslu , ypac tai jautesi viduramziais , kai koks nors zmogus mokedavo isgyti zolelemis ar kuo ,tai budavo apsauktas raganavimu ir sudegintas ,tad nesakyk , kad niekada tikintieji nepriestaravo. Daugelis mokslininku sako , kad dievo nera , o tikintieji visiskai paneigia tokias , kalbas , tad nesakyk , kad jie niekada nepriestatrauja. Ir niekur nesu girdejes is tikinciu zmoniu , kad galvotu jog zmogus atsirado evoliucijos keliu , visi mano , kad juos sukure dievas. O siaip tam pritaria ir Maksim Makurov ir labai garsus Sitcinas  , kuris teigia , kad butent musu kurejai yra ateiviai , protingesnes butybes .Butent sis zmogus ir tyrineja biblija ir yra pripazistamas pasaulyje , tad man tu cia nesakyk paskaityti bilbijos

Be to Sticinas garseja  , kaip vienas geriausiu biblija , sumeru lenteliu zinovu , tad nenusisnekekit , kai sakot , jog cia kazkas kazka susigalvojo , jei jo teiginiai nera rimti ,tada apskritai ir kitu zinovu teiginiai nieko verti

paragraf 78

Na kad viduramžiais bažnyčia kovojo su mokslu yra išpūstas burbulas. Vienuolynai tuo metu buvo mokslo židinys. Pvz. viduramžių vienuoliai sugalvojo mokslinį metodą kurį mokslininkai naudoja lig šiol.
Na kas dėl evoliucijos, tai pasidomėk ką šiuo klausimu sako katalikai ir nusiraminsi :)

idenmeyou

Citata iš: paragraf 78  liepos 22, 2013, 14:36:27
Na kad viduramžiais bažnyčia kovojo su mokslu yra išpūstas burbulas. Vienuolynai tuo metu buvo mokslo židinys. Pvz. viduramžių vienuoliai sugalvojo mokslinį metodą kurį mokslininkai naudoja lig šiol.
Na kas dėl evoliucijos, tai pasidomėk ką šiuo klausimu sako katalikai ir nusiraminsi :)

Ka turi omenyje katalikus? Paprastus zmones ar kunigus ir .t.t. Nes paprasti zmones tai ko bepaklaustum, ypac senesnio amziaus visi galvoja , kad jie sukurti dievo. Man nera labai svarbu ka sako katalikybe , ne tokia tema buvo sukurta , buvo sukurta tema kodel nerodo stebuklu , tad nenukrypkim

idenmeyou

Citata iš: paragraf 78  liepos 22, 2013, 14:36:27

Tai ir kryziaus zygiai ispusti , kur per prievarta visus krikstijo?

Benamis

idenmeyou

Citata iš: Benamis  liepos 22, 2013, 14:42:40
Tiesiog:

Sakai , kad man sunkiai sekasi interpretuoti teksta , bet pats priestaraudamas , neparasai jokio rimto argumento

Aukštyn