Viduriavimas isgerus alaus

Pradėjo Benamis, liepos 15, 2013, 22:50:55

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Teroras

As savo isprusima rodau? ;D Cia as visus i viena kategija statau pagal kazkokius neaiskius kriterijus ir siaura pasauleziura? Cia as stereotipus kuriu is oro ir jais metausi? :D

Kartoju: islisk is savo siauro juodo kvadrato ir paziurek kas dedasi pasaulyje uz jo.

preacher

liepos 16, 2013, 22:06:17 Redagavimas: liepos 16, 2013, 22:08:27 by preacher
Citata iš: Teroras  liepos 16, 2013, 21:49:24
Kartoju: islisk is savo siauro juodo kvadrato ir paziurek kas dedasi pasaulyje uz jo.

Ko vis ta švento vyto šokį šoki veblendamas vis tą patį, man nereikai iš jokių kiautų lysti, nes aš jokiame kiaute nesu. Jei tau alkoholio vartojimas ar panašus š yra kažkas ne stereotipiško ir nerealaus tada nera prasmės su tavimi diskutuoti.

Teroras

Matydamas tokius zmones kurie negeria ir nesugeba suvokti kas jiems rasoma manau, kad isgerti visgi kartais yra sveika ;) Gali neatrasineti, sutiksiu diskutuoti kai ne tik atskirus zodzius gebesi perskaityti, o tada kai suprasi visuma :)

preacher

Puikiai aš viską suprantu, tačiau gyvenimas yra per trumpas ir per gražus, kad aukoti save bereikšmiams dalykams pvz.: alkoholis. Tiek to žodžiu............

Linas

Smagu kai tavo vardą naudoja apibūdinti apsimyžėlius girtuoklius bei impotentus apsirūkėlius.

TinSoldier

liepos 16, 2013, 23:44:35 Redagavimas: liepos 16, 2013, 23:54:12 by TinSoldier
Citata iš: preacher  liepos 16, 2013, 22:18:37
Puikiai aš viską suprantu<...>

Absoliučiai nieko tu nesupranti.
Esi vadovėlinis sociopatas.

Ir aš neginu alkoholio. Pavyzdžiui, visiškai pritariu Ezekiel, kuris forume taip pat varė ant gėrimo.
Aš tik sakau, kad, preacher, visiškai nesugebi suprasti žmonių, kurie nėra tu.

pseudo

Esmė nėra tame ar žmogus geria ar ne. Daug svarbesni klausimai kodėl ir kiek? Pasakymas, kad betkoks gerimas yra blogis, yra visi kurie geria yra impotentai, apsimyželiai, parodo tavo nebrandumą. Jeigu tu išgėręs alaus toks patampi, puiku, negerk. Bet neblevyzgok čia apie stiprias asmenybes, tikslo siekimus ir t.t. Tai visiškai su tuo nėra susiję, pilna sėkmingų asmenybių kurios mėgsta pakelti bokalą alaus, nuo sportininko iki nobelio premijos laureato. Siektum tų tikslų apie kuriuos rašai ir prasmingai leistum kiekvieną savo gyvenimo sekundę čia nesedėtum ir nerašinėtum.

preacher

liepos 17, 2013, 01:51:36 Redagavimas: liepos 17, 2013, 01:53:08 by preacher
Citata iš: pseudo  liepos 17, 2013, 00:57:08
Esmė nėra tame ar žmogus geria ar ne. Daug svarbesni klausimai kodėl ir kiek? Pasakymas, kad betkoks gerimas yra blogis, yra visi kurie geria yra impotentai, apsimyželiai, parodo tavo nebrandumą. Jeigu tu išgėręs alaus toks patampi, puiku, negerk. Bet neblevyzgok čia apie stiprias asmenybes, tikslo siekimus ir t.t. Tai visiškai su tuo nėra susiję, pilna sėkmingų asmenybių kurios mėgsta pakelti bokalą alaus, nuo sportininko iki nobelio premijos laureato. Siektum tų tikslų apie kuriuos rašai ir prasmingai leistum kiekvieną savo gyvenimo sekundę čia nesedėtum ir nerašinėtum.

Mano sveikatos būklė šiandienai yra tokia, kad mažai turiu ką rinktis kas liečia "laisvalaikius" ar "prasmingumus", tai ką man siulai? Kas liečia tas asmenybes, tai pažystu asmeniškai "sekmingų" verslininkų ir t.t Kurie yra susikurė šaunuolių įvaizdžius, o griže namo smurtauja ir visai nėra ponai šaunuoliai. Žinau begalęs puikių žmonių kuriem alkoholis sugriovė gyvenimus , žinau ir nešaunių. Sutinku parašiau kiek kategoriškai kas liečia alų ir t.t Tas "apsimyželiai", "impotentai" buvo nukreipta į pačius labiausiai degradavusiu( iš serijos statybininkas Ramūnas ir t.t). Esu griežtai prieš betkokius svaigalus nes jokios naudos jie nei jum, nei kitiems neteikia. Forume yra pilnų protingų, žingeidžių, unikalių žmonių su savais požiūriais į gyvenimą, savom patirtimimis, tad mažų mažiausiai norečiau, kad nors vienas iš jų paslystu. Dažniausiai alkoholiko kelias ir prasideda nuo alaus ar "blatnesnių" gėrimų. Tad savo didaktikas pasilaikyk sau ponas "pseudo".......

crystal

Citata iš: preacher  liepos 17, 2013, 01:51:36
Žinau begalęs puikių žmonių kuriem alkoholis sugriovė gyvenimus , žinau ir nešaunių.<...>

O tau labai sunku suvokti, kad ne visi vartojantys alkoholį patampa tokiais pat degradais kaip tavo pažįstami  žmonės? Kad ne visi pradėję vartoti alų paslysta ir ilgainiui nueina alkoholiko keliais? Apie alkoholį tu parašei visai ne kategoriškai ar griežtai, o paprasčiausiai siaurai, neatsižvelgdamas į saikingą ir kultūringą jo vartojimą kurio, kaip suprantu, savo pasauly dar nelabai esi matęs.

preacher

Saikingas tai taurė vyno ar bokalas alaus? Žmones naudoja alkkoholį vien tam, kad atsipalaiduotu ar palengvintu bendravimą ir t.t Jokios kitos naudos čia nera....

Benamis

Citata iš: preacher  liepos 17, 2013, 11:58:17
Saikingas tai taurė vyno ar bokalas alaus? Žmones naudoja alkkoholį vien tam, kad atsipalaiduotu ar palengvintu bendravimą ir t.t Jokios kitos naudos čia nera....

Apie gerima pasakoja zmogus kuris negeria... Cia lygiai tas pats jeigu as pasakociau apie narkotikus paskaites straipsniu... Idomu apie koki tu bendravimo lengvinima kalbi? Jeigu as po darbo sedziu prie kompo ir isgeriu skardine ar dvi alaus, tai tu gal galvoji, cia tam, kad man forume lengviau bendrautusi? ;D O tai, kam geria degustatoriai, gurmanai? Irgi, kad bendravima sau palengvintu?

preacher

Citata iš: Benamis  liepos 17, 2013, 12:10:04
Apie gerima pasakoja zmogus kuris negeria... Cia lygiai tas pats jeigu as pasakociau apie narkotikus paskaites straipsniu... Idomu apie koki tu bendravimo lengvinima kalbi? Jeigu as po darbo sedziu prie kompo ir isgeriu skardine ar dvi alaus, tai tu gal galvoji, cia tam, kad man forume lengviau bendrautusi? ;D O tai, kam geria degustatoriai, gurmanai? Irgi, kad bendravima sau palengvintu?

Na dar minėjau atsipalaidavimą. Čia tas pats, kas nuo viduramžių butu atėjusi tradicija galvą daužyti į stalą ir visi taip darytu, nes ir kiti taip daro. Asmeniškai yra kvaila kai žmonės stengiasi pabėgti nuo realybes, save apgauti ar pataikauja patys sau.

Benamis

Preacheri, nematau jokios prasmes toliau su tavimi diskutuoti sia tema. Paskaityk ka tau ne tik as, bet ir kiti pataria, ir galbut kazkada ivyks stebuklas, kad tu suvoksi kokias dabar rasai nesamones :) Suvokimo - nuosirdziai tau to linkiu.

A.C.A.B

Bent aš, tai išlenkiu taurę vyno, nes jis man yra SKANUS. Panašiai yra ir su alum. Nors šią vasarą alkoholio beveik nevartojau ...

Benamis

Citata iš: A.C.A.B  liepos 17, 2013, 13:00:32
Bent aš, tai išlenkiu taurę vyno, nes jis man yra SKANUS. Panašiai yra ir su alum. Nors šią vasarą alkoholio beveik nevartojau ...

Preacherio logika vadovaujantis tai tu esi degradavusi asmenybe tada... Ar as klystu, preacheri? :)

Aukštyn