Viduriavimas isgerus alaus

Pradėjo Benamis, liepos 15, 2013, 22:50:55

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

2Pacas

As tai kzn ir be alaus galiu gyventi,as visada kaip geriu tai kita diena labai blogai jautciuosi.Bet man tikrai ne pagyrios buna,jautciuosi kaskaip lyg siela pardaves butciau,nu kaskoks ziauriai keistas jausmas ankciau taip nebudavo..

paragraf 78

A6 tai labai retai kada geriu ir po mažai, tai jokių neigiamų pojūčių nebūna

varpainis

Citata iš: 2Pacas  liepos 16, 2013, 11:00:02
As tai kzn ir be alaus galiu gyventi,as visada kaip geriu tai kita diena labai blogai jautciuosi.Bet man tikrai ne pagyrios buna,jautciuosi kaskaip lyg siela pardaves butciau,nu kaskoks ziauriai keistas jausmas ankciau taip nebudavo..

;D sazine grauzia, nes per jaunas esi

2Pacas

Sakau ankciau taip nebudavo,o buvau dar jaunesnis..Db sakau kaskoke nesamone man atrodo kad gilei pasamoneja as jau nenoriu to daryti,bet zn kaip ten buna kaip susitinki su draugais ir visa kita neimanoma buna atsisakyt,o poto sakau kita diena jautiesi vos ne kaip siela pardaves..

Trance

Pažįstamas jausmas ;)

paragraf 78

Na tai kodėl taip lengvai pasiduodi draugų įtakai? Juk jei nenori neprivalai gerti, aš jau seniai tai įsisamoninau. Todėl mano išgėrimai visiškai nepriklauso nuo to ar kompanija vartoja alkoholį ar ne.

preacher

;D ;D Kai bobos kokios, prisigeria visokių š.. tada vidurioja  :D Gerkite geriau žalią arbatą, įvairias sultys, geresnį kokį mineralinį, o ne tą alkoholį  :)

2Pacas

Na man asmeniskai labai sunku buna,pvz hatoi as db sededamas susirasinedamas su kokiu draugu jai man pasiulytu, sakytciau ne.Bet pvz jai buni lauke geras oras viska tai net patciam mintys tokios pradeda suktis, visai nko gal butu atsigert kokio alutcio buteliuka,bet kai atsigeri poto nori dar ir dar..Bet kai pagalvoji tai juk nk baisaus cia,bet va sakau net tai zinodamas as kad nk baisaus kartais atsigert,vistiek kita diena kerta per "psihuske" ir jautciuosi ziauriai levai..

paragraf 78

Na tai negerk, jei jau dvasinis pachmielas po to būna. O žinodamas kad jis bus gali juk visada sustoti ir negerti. Suprantu, kad gali pritrūkti valios tokiems dalykams. Bet galima juk ties tuo dirbti.

Teroras

Citata iš: preacher  liepos 16, 2013, 20:29:28
;D ;D Kai bobos kokios, prisigeria visokių š.. tada vidurioja  :D Gerkite geriau žalią arbatą, įvairias sultys, geresnį kokį mineralinį, o ne tą alkoholį  :)

Ir mirti sveikam, taip? :)

preacher

Citata iš: Teroras  liepos 16, 2013, 20:41:07
Ir mirti sveikam, taip? :)

Reikia ne apie mirtį galvoti, gyvenimą reikia gyventi. Sveika mityba, sportas, kelionės, dideli siekiai tikslai, mokymasis ir savęs tobulėjimas visą gyvenimą. To turi siekti kiekvienas, kad taptu pilnaverte asmenybe, o ne sedėti kokioje alitankoje, prasmirdusiam buteli ar padjezde ir lakt pigų alų nuo kurio pasidarai impotentas ir apsimyželis ar kasiakų apsirukęs nevykelis. Man visada smagu matyti stiprią, valingą asmenybę o ne durniuką, dienas leidžianti su kokių Giedriukų, Tomukų, Linelių maukiančius pigų š..., blevyzgavojančius nesąmonęs ir t.t

Benamis

;D :D Nu jo... Jeigu tu taip isivaizduoji zmones kurie kartais alu isgeria, tai apie ka cia ir kalbeti :)

la.benas

Matyt čia buvo organizmo ženklas, kad jau gana :D

Teroras

Preacher, jeigu tavo tevai, draugai ar zmones is tavo aplinkos buvo alkoholikai, nereiskia, kad visi tie kurie isgeria myza i lovas ir nesamones kalba. Iseik is savo juodo kvadrato ir paziurek kas dedasi uz jo.

preacher

Citata iš: Teroras  liepos 16, 2013, 21:05:00
Preacher, jeigu tavo tevai, draugai ar zmones is tavo aplinkos buvo alkoholikai, nereiskia, kad visi tie kurie isgeria myza i lovas ir nesamones kalba. Iseik is savo juodo kvadrato ir paziurek kas dedasi uz jo.

Mano tevai padorus ir sveiki žmonės tai, kad su tokiais teiginiais atsargiau mėtykis. Mano aplinkoje nebuvo nei girtuokliščių, nei valkatavimų. Tik pats parodai savo išprūsimo ir kultūros lygį tokias pareiškimais besimėtidamas.

Aukštyn