Kritika

Pradėjo Kritika, liepos 12, 2013, 12:54:19

« ankstesnis - sekantis »

Ar sutinkate su išsakyta kritika apie Paragrafą?

Taip, tai visiška tiesa. Metas jam atsistatidinti.
Ne, tai kliedesiai - jis turi likti administratoriumi.
Žemyn

Strategas

Sveikas ir Tau, Mariau!
Malonu, kad prisijungei. Iš tikro - nemalonu, sumelavau. Nelaukiau Tavęs, nes netikiu, kad gali ką protingo parašyt, tuo tik ką įsitikinau. Tikiuos sulauksi atitinkamos bausmės už šmeižtą (bet pagal TAve buvo verta, tai labai nenuliūsi) ir moderatoriai į tai atsižvelgs. Aš tik galiu pasidžiaugti, kad balsavimo rezultatai kalba patys už save, o visa kita - ne taip jau ir svarbu.
    Iki, Mariuk, sekantis būsi Tu... Kažkodėl aš taip manau  ;)

preacher

Citata iš: Strategas  liepos 12, 2013, 19:20:09
    Iki, Mariuk, sekantis būsi Tu... Kažkodėl aš taip manau  ;)

Koks dar sekantis, ką tu čia vapalioji?

2Pacas

Moderatoriai kodel nededat Mariui nuobaudu kiek jis gali stumt ir varyt ant visu jau cia nejuokinga.Man atrodo toi reikes su patciu Administratorium susisiekt.

.L.U.T.H.O.R.

liepos 12, 2013, 19:43:31 Redagavimas: liepos 12, 2013, 19:46:33 by Šešėlis
oho pasirodo visą forumą sudaro 2Pacas ir Strategas :D Pacai, žinai kaip ten sakoma, ožių niekas nemėgsta :D Na gavo nuobaudą Marius :)  Man šiaip irgi įdomu, kas prabalsavo, moderatoriams nesimato, gal adminams matosi :)

P.S. Inkognito, man tai visiškai vienodai, kad dedi minusus, bet piknaudžiavimas jais gali privesti prie bausmės ;)

TinSoldier

Nu, kai šniojo Marius, tai nepagailėjo :D

2Pacas

Oziu...Cia tau ne zona koke. :D Cia forumas, (ir ne betkoks) ir jame turi but tvarka. O tai visi gal tuoi pradedam viens kita keikt ir panasei.

paragraf 78

Šitoje temoje galite rietis kiek norit, nebus nuobaudų. Išsirėkausit, nuleisit garą ir kitose temose bus tvarka. Duodu šiai temai dispensą taip sakant. Riekitės mielieji. Taip atsiskleidžia jūsų tamsiausios pusės, išlenda slepta pagieža, išsisakysite senas nuoskaudas ir tada galėsime ramiai gyventi toliau.

Pirmyn, atskleiskite savo tamsiąją vaikiškąją pusę

Asasinas

Viskas čia normaliai. Prabalsavau ne.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: 2Pacas  liepos 12, 2013, 19:48:53
Oziu...Cia tau ne zona koke. :D Cia forumas, (ir ne betkoks) ir jame turi but tvarka. O tai visi gal tuoi pradedam viens kita keikt ir panasei.

Nu gerai sušvelninsiu, skundikų. Be to su tuo pasakymu, atrodai kaip mažas vaikas :D

Strategas

CitataJuokeli, Skype prašymą priimti į draugus išsiunčiau tą pačią dieną - taip ir nepriėmei. Nemeluok forumiečiams, negražu.

Gerbiami forumiečiai, šiuo metu vyksta asmeninis 2-jų nesutariančių pusių pokalbis per Skype ir šio pokalbio metu paaiškėjo, kad Paragf mane, t.y. Strategą, į Skype priėmė, o aš supratau, kad ne. Privalau prieš visus atsiprašyti, nes tai labai svarbu Prgf.
Atsiprašau.

crystal

Citata iš: Marius  liepos 12, 2013, 19:05:11
O tu strategai t.y. ''kritika'' esi nebrendyla veksnys,o dar taip žemai puolei kurdamas netikrą dalyvį,juk matosi tavo rašymo braižas...

Hmm....truputėli turėjau ir aš panašių įtarimų :D O šiaip, kas dėl temos, tai tema tikrai absurdiška... Tipo nebegali jau administratorius turėti savo asmeninės nuomonės forumo temose, nebegali peikti kiekvieno eilinio nusikliedėjimo, o vietoje to, pagal savo užimamas pareigas, tegali patapšnoti su tuo „puikus straipsnis/žinutė/citata, bet su viskuo nesutikčiau...". Baikit juokus, kritika visur ir visada reikalinga, tik tada gali apsvarstyti savo mintis, pabandyti pagalvoti ir iš kitos pusės ar net kai kuriais atvejais keisti savo požiūrį. O koks forumas būtų be stiprios kritikos? Greičiausiai liktų tik su prieštaravimais kas kokio intensyvumo vibracijas jautė naktį prieš eilinę pasaulio pabaigą...

Kas liečia požiūrį temose, tai čia mažiausiai kabinėtis reiktų. Aš pvz nemėgstu visų tradicinių religijų, bet lygiai taip pat  nemėgstu ir  visokių vibruojančių skraiduolių. Nepatinka man ir kategoriški vienokie ar kitokie pareiškimai, todėl karts nuo karto įsiveliu į diskusijas, kad tas kategoriškumas iš oponento būtų kažkuo truputi grindžiamas, argumentuojamas. Mano manymu tą ir reiktų daryti diskusijoje, o ne kurti atskiras ir labai dramatiškas temas apie kažkieno „brukamą  propagandą". Čia, forume, aš  matau tik žmones su skirtingom pažiūrom. Apie kiekvieno nuomonę temų juk neprikursit...?Gal.

P.S. Sorry jei netyčia kur pasikartojau, mat ne visus postus atidžiai perskaičiau :)

xsistemax

Ar ne geriau surengti meet'ą ir 'mordobojką"?Visi jau ir pamiršo,kokia čia tema...  :)

paragraf 78

Perskaičiau pagaliau visą temą. Keista kai žmonės aiškina koks aš esu, o šioje temoje dar baisiau vienas su kitu bendrauja, atvirai įžeidinėja.
Visų pirma jei norite kitą padaryti pagal jūsų gerumo supratimą, tada ir patys taip elkitės. Nes kai reikalauji kažko iš kito tai visų pirma t reikia reikalauti iš savęs.
Aš esu sau griežtas ir kritiškas, todėl ir iš kitų to paties laukiu.
Niekada nesivadovauju emocijomis ir laukiu to paties iš kitų.
Bet ši tema parodė jog patys esate ne ką geresni, nei kad pristatote mane. Taip kad keistis turime visi.
Skaitau ir gėda darosi už jus. Kaip žvėrys kimbate kiekvienam kas nepritaria jūsų nuomonei, gatavi sudraskyti apkeikti pažeminti.
Oponentą reikia gerbti. Oponentą reikia kritikuoti. Nes tai yra varomasis diskusijos variklis.
Man forume yra neįdomiausi asmenys kurie visada sutinka su mano nuomone.
Gerbiu tuos kurie jai prieštarauja. Pavyzdžiui eternal arba  xsistemax. Jie turi savo pasaulėžiūrą ir geba ją apginti. Deja dalis forumiečių nesugeba konstruktyviai apginti savo nuomonės, o tada verkšlena ir bėga kam nors skųstis, kelia revoliucijas ir t.t. kai tik juos pakritikuoji.
Jei jau nesugebate diskutuoti, tai rimtai vertėtų pamąstyti ar internetiniai forumai tikrai yra ta vieta kurioje turėtumėte būti. Neįžvelkite čia varymo lauk. Tiesiog retorinis pamąstymas.
Taip, aš kalbu kategoriškai. Toks jau mano būdas. Tie kas tai supranta priima mane tokį koks esu. Aš kategoriškas visų pirma sau, o tada jau santykyje su kitais.
Kaltinimai krikščionybės propagavimu yra perdėti, nes jau metus sąmoningai nekalbu apie krikščionybę, nebent kas nors padaro klaidą pasisakydamas apie ją, tada pataisau. Aš jau ne kartą deklaravau savo abejones dėl krikščionybės, dėl dievo buvimo ir t.t. Tad atidžiau skaitykite forumą ir netraukykite eilučių iš konteksto, kaip kad padaryta pirmame pranešime.
Kas dėl asmeniškumų. Parodykite žmogų kuris nebuvo to daręs. Visi esame žmonės, visi turime jausmus, emocijas, ir kitas žmogiškas silpnybes.

Kai kaltinate kitą, visų pirma pažiūrėkite ką patys darote. Šiaip visi kaltintojai yra tie kurie pridirbę nesąmonių forume. Tad nenuostabu jog pyksta jausdamiesi neteisingai nubausti ir dabar bando atsigroti.

Žodžiu baikit rietis ir gyvenkime draugiškai, neteršdami forumo beprasmėmis rietenomis

Strategas

Gerai, kad yra kitaip mąstančių šiame forume. Prgf atsakas nuskambėjo kaip pasiteisinimas, o teisinas, kaip jau sakiau, tik kalti. Čia ne rietenos, o pasėkmė tam tikrų veiksmų. Verta susimąstyt ne mums, o Tau. Sėkmės.

preacher

Nėra čia jokių barnių, rietenų, konfliktų ir t.t Tiesiog yra forume žmogus kuris jaučia pagiežą Paragrafui ir tas žmogus sukėlė sumaištį. Tada atsirado blaiviai mąstančiųjų ir pastatė šmeižiką į vietą  ;)

Aukštyn