Kritika

Pradėjo Kritika, liepos 12, 2013, 12:54:19

« ankstesnis - sekantis »

Ar sutinkate su išsakyta kritika apie Paragrafą?

Taip, tai visiška tiesa. Metas jam atsistatidinti.
Ne, tai kliedesiai - jis turi likti administratoriumi.
Žemyn

Master

liepos 12, 2013, 18:03:32 Redagavimas: liepos 12, 2013, 18:05:27 by Master
Skamba kaip samokslo teorija. :D Siaubingas tironas kriksionis uzkareves foruma. :DD  Ar tokiu atveju nebutu paprasciau patiems evakuotis :D? O jei rimtai tai ima darytis juokinga. Zinoma, Paragrafas ne dovanele, bet forumui to reikia. Ir jis juk ne veltui tapo adminu... O tai, kad skaudinate zmogu, parodo ir tai, kokie patys sadistai esate. (nemanau, kad kazkam malonu buti taip uzpultam, viesai..)

czech-kuolis

Su paragrafu neturiu jokių ryšių, nežinau.
Na, gal "pažvengt" nelabai geras žodis, tiesiog, pasižiūrėt, ką žmonės primąsto. Grynai antropologinis smalsumas. Kad kas nors būtų juokinga, tikrąją to žodžio prasme, nelabai prisimenu. 

2Pacas

liepos 12, 2013, 18:10:54 Redagavimas: liepos 12, 2013, 18:14:02 by 2Pacas
Citata iš: Master  liepos 12, 2013, 18:03:32
O tai, kad skaudinate zmogu, parodo ir tai, kokie patys sadistai esate. (nemanau, kad kazkam malonu buti taip uzpultam, viesai..)
Nereikia mistifikuoti nieks cia nieko neskaudina :D Paragrafas ne angelas pats jis  ne viena zmogu sitam forume yra izeides.Cia seip toks maziukas "sukilimas"

Strategas

O TAIP!!!
     Master - jis buvo laaaabaiiii ilgai prašomas atsižvelgt į žmogų, to nenutiko, to pasėkmė - kaip matai, viešas plakimas. Nžn....

Kritika

Master, mano tikslas tikrai nėra užpulti ar "nuversti" paragrafo. Užtektu tik to, kad jis truputėli pamirštu savo ego :) O jeigu nenori to padaryti, tai dar kartą kartoju kam jam būti administratoriumi? Gali gi būti tiesiog paprastu nariu, o tada ir reikalavimai automatiškai sumažėja tokiam asmeniui ;)

Evakuotis kur? Lietuvoje šis forumas yra vienintelis tokio lygio kur kalbama apie panašius reiškinius. Patikėk manimi, jau buvau visur (o jų tikriausiai virš dešimt jeigu neklystu), tačiau tik čia renkasi intelektualus žmonės (žinoma mano akimis). Tas pats paragrafas yra intelektualus žmogus, tiesiog turi suprasti kokias pareigas jis eina. Jau vieną forumą numarino (ateiviai.lt), tai kodėl manai, kad čia to negali būti?

Visiems tiems kurie man rašo, jog paragrafas gyvenime nėra toks kategoriškas:

Puiku, kad Jūs turite galimybę susipažinti su juo realiame gyvenime. Dėja dauguma apie jį gali spręsti tik iš jo virtualaus bendravimo būdo. Taigi gal tą realų gyvenimą palikime kol kas kur nors nuošaliau.

Šešėli, dabar gali rašyti, kad aš meluoju nes nepateikiu tau citatų, tačiau man atrodo, kad mano pranešimuose ir taip daugiau objektyvių argumentų negu tų žmonių kurie giną paragrafą ;) Apklausos rezultatai irgi manau ganėtinai įdomus :)

Tikiu, kad ši tema nors kažkiek privers paragrafą susimastyti (nekalbu vien tik apie pasitraukimą iš pareigų, tačiau apie pačio kaip administratoriaus dalyvavimą forume).

Sekmės visiems. Ačiū tiems kurie mane suprato, taip pat dėkoju tiems kurie nesuprato, bet bent jau perskaitė ką aš parašiau. Tikiu, kad anomalijos forumą galime paversti dar geresniu (su paragrafu ar be jo).

Tiek šiandienai. Smagaus visiems penktadienio.

preacher

Tai čia tu, Stratege, su dviem acc iškart ir rašinėji?  :D Pats parašo, pats atsako, apgailėtina.....

Strategas

"Apgailėtina" Mariaus mylimiausias terminas, o Tau jau aiškinau, nebūk bukaprotis ir sutelk dėmesį į tai kas rašoma, ar Tau reikia po 10x pakartot, kad daeitų? m?

preacher

Citata iš: Strategas  liepos 12, 2013, 18:24:58
  "Apgailėtina" Mariaus mylimiausias terminas, o Tau jau aiškinau, nebūk bukaprotis ir sutelk dėmesį į tai kas rašoma, ar Tau reikia po 10x pakartot, kad daeitų? m?

"Apgailėtina"  yra idealiausias terminas apibūdinti tavo asmenybę. Ir, kad ir šitie tavo vartimaisi, prasivardžiavimai parodo, kad toks esi  :D :D :D

Strategas

Tau esu. Užsižaisk dabar iš laimės. Tu nugalėjai!!! Parišai mane, man dabar labai gėda.. Net nežinau ką ir daryti... :-X

2Pacas

preacheriuk,ziurek kad nuobaudos negautum uz fleima ir nesantaikos kurstima. ;) aik i lauka pakvepuok gryno oro gal nusiraminsi.

.L.U.T.H.O.R.

liepos 12, 2013, 18:36:09 Redagavimas: liepos 12, 2013, 18:39:47 by Šešėlis
Kritika, kaip jau sakiau, dėl pačios apklausos, labai jau vienareikšmiška, taip arba ne. Jei būtų buvę, tarpinis variantas, kaip man vienodai ar kažkas tokio, tai įdomu kaip tada būtų viskas susiklostę :) Be to 2proc, nuo visų forumo narių nieko neparodo (maždaug po 1proc pasidalina).

Ir šiaip, kaip galima žmogų objektyviai vertinti? Gal seimas yra pateikęs nuostatas kaip žmogus turi bendrauti forume? Vienų akimis, jis nieko blogo neapdarė, kitų akimis jis uzurpatorius :D Beto pats parašei, kad tai tik tavo subjektyvi nuomonė, tai apsispręsk :D

preacher

Citata iš: 2Pacas  liepos 12, 2013, 18:32:33
preacheriuk,ziurek kad nuobaudos negautum uz fleima ir nesantaikos kurstima. ;) aik i lauka pakvepuok gryno oro gal nusiraminsi.

Čia pradėjai ant manęs jausti pagieža kai pakritikavau, dėl tavo trizniavimų dėl Mariaus?  :D :D

2Pacas

Pauglys besidomintis hiphopu..Ir seip uz tai kad stratega isvadinai "niekalu" "tortu"...Jai jau diskutuojam tai bent normalei be prasivardziavimu.Pats juk sakai nebukit kaip kokie vaikai o prasivardziuot yra tikrai labai vaikiska. :)

Marius

liepos 12, 2013, 19:05:11 Redagavimas: liepos 12, 2013, 19:11:23 by Marius
Sulaužysiu duotą žodį pastraukt iš forumo(bet tik šioje temoje ir tik su šia žinute,y foruma negryšiu,tad issikratyk kelnes tupakiuk) nes matau kokios nesamonė čia darosi..

Pora forumo marginalų ir šiaip sutrikusių tiek laike,tiek erdvėja žmonių,nepajėgdami apgint savo liguistų sapalionių žodžiais ir sukritikuoti truputį ''blaiviau'' mastančių asmenų pradeda kažkokias revoliucijas ir varymus an savo aponentų,nes daugiau nieko negli padaryt,nes jų ginamos tiesos yra niekalo vertos ir jie patys nesugeba jų pagryst,o taip skaudu ir pikta,kad kažkas sukritikuoja liguistą asmenybę ir jos haliucinacijas.O čia dar ir adminas,pamanykit išdryso porą forumo klounų sukritikuot ir pasipylė bedančių dvasinių ir žodinių anonistų atakos..Ir kas svarbiausia visa tai užvedė keturesdešimtmetis strategas,kuriam matyt vidurio amžiaus krizė,ar bėdos su potencija,kad vietoi to jog kažką nuveiktų su savo žmona,jei tokią turi,tai jis su jaunimėliu forumuose kariauja ir kažkokios teisybės jieško...Strategai esi apgailėtinas vidurio amžiaus krizės paveiktas trydalas,verki dėl tokių dalykų,dėl kurių verkti gėda būtų net trylikos metų paaugliui,ar ties tokia amžiaus riba ir sustojai vystitis?Dar labiau apgailėtina,kad akivaizdžiai sukūrei per kita ip sita veikėja ''kritika'' ir pats sau pritari rašinėdamas,visi tie apklausos balsai ir jaučiu kad sen sukurtų netikrų narių valdomų taves,nesveikos psichikos asmenybės..Aišku atsirado dar pora šakalų kurie pasinaudoję proga gali ykast adminui,nes kitokios progos nelabai turi,nes diskusijose yra totalūs nuliai..Matau kaip tupakas tiesiog anonizuoja iš laimės,kai kasnors sukritikuoja paragrafą,nes jis davė pastabų pačiam.
Apgailėtina stebėt,kaip bando parašyt kažką protingo,bet išeina kaip visad...Labai teisingai pastebėjo realią situaciją Sodžeris ir dar pora narių.Čia matau tik kelių susireikšminusių ir apgailėtinų asmenybių purkštavimus.Šitas forumas vienas geriausių,kokiam teko dalyvaut ir už tai reiktų padėkot tam pačiam paragrafui,nes jis prie to labai prisidėjo,o jei kažkoks vidurio amžiaus krizės pakirstas impotentas negali susitaikyt su jam duota kritika,jei jam nepatinka paragrafo nuomonė ir pasaulėžiūra,tai gali eit ir drožt į delna ,kaip koks pauglys vietoi to ,kad rašinėtų forume,nes intelektas ir jo išraiška ,kaip pirmą kart šlapia sapną susapnavusio vaikėzo.Norit tvarkos forume?norit ,kad jis liktų toks pat šaunus koks yra?mažiau skūskitės,verkit ir myzčiokit ,jei kas jus sukritikuoja,skaitykit knygas,platujį internetą ir taip savo tiesas irodinėkit,o ne adminus verskit,nes nuvertus admina visvien liksit forumo klounai ir marginalai..Siūlau normaliems forumo dalyviams netoleruoti tokių menkystų ir juos ignoruoti.

O tu strategai t.y. ''kritika'' esi nebrendyla veksnys,o dar taip žemai puolei kurdamas netikrą dalyvį,juk matosi tavo rašymo braižas...

Už viską ką čia parašiau matyt susilauksiu bano,bet tai to buvo verta...gaila,kad teko sulaužyt pažadą dėl tokių menkystų,kurie puola paragrafą,bet negalėjau likt nuošalį.

P.s moderatoriai jei ymanoma patikrinkit apklausos balsus,ar tik nebus jie sen sukurtų botų.

preacher

liepos 12, 2013, 19:12:02 Redagavimas: liepos 12, 2013, 19:14:57 by preacher
2Pacai, Suprantu kartais gan smarkiai kertu... kaltas, tačiau, pasistenkite aplink savęs nekūrti "buitinio debilizmo", tada nebus ant jūsų varymų ir t.t Nes kaip elgetes ir sau leidžiate išsireikšti, tada ir su atitinkąmą ne pagarba ir reakcija pareina ant jūsų. Kad ir dabar su tuo Paragrafų argi čia tinka šitaip pagiežingai zysti, suligynti jį su diktatoriumi ir aiškinti, kad jis turi pasišalinti? Argi toksai žmogus ne niekingas? Atėjai į forumą, reiškias esi svečias ir elkis kaip svečias, o ne vyk šeimininką iš namų, nes tau nepatiko jo išsakyta nuomonė.

Aukštyn