Kritika

Pradėjo Kritika, liepos 12, 2013, 12:54:19

« ankstesnis - sekantis »

Ar sutinkate su išsakyta kritika apie Paragrafą?

Taip, tai visiška tiesa. Metas jam atsistatidinti.
Ne, tai kliedesiai - jis turi likti administratoriumi.
Žemyn

Strategas

Citata2. Ar jūs manote jog administratorius:
a) negali turėti savo nuomonės ir ją ginti?
b) turi būti robotu be jausmų, nuovargio, suirzimo ir kitų žmogiškų dalykų bei silpnybių?
c) visiems patikti ir visiems pritarti?
d) jis neturi klysti?

a) Nusibodai jau su visa savo nuomone ir su jos gynimu, vemt norisi.
b) Tavo žmogiškos silpnybės čia niekada neatsispindėjo, Tu moki tik kritikuot.
c) Taip, jis klysta, beveik kiekvienoje savo žinutėje, manydamas, kad yra teisus.

Kaip jautiesi? Pasijutai dar svarbesniu? Geras jausmas?
P.S. aš asmeniškai senai norėjau pakalbėt, bet ar Tu pats tiki, kad tai būtų abipusiai naudinga? Aš praradau šį tikėjimą. Sorry.

paragraf 78

Susitarkime taip, sakykite kritiką jei norite, bet prašau neįžeidinėti. Kritika turi būti konstruktyvi, o ne paremta jausmais. Dabar gi, visi kas pažėrė kritiką visa tai darė remiantis jausmais, o tai jau ne kritika, o vėmimas žodžiais.
Manau, tai ką parašei stratege, tiktų 90 proc. forumo dalyvių žinutėms, tame tarpe ir taviškėms.
Gal nustokite vadovautis jausmais ir kalbėkite kaip suaugę žmonės?

Kas dėl mūsų bendravimo, tai daug apie tai šnekėjai, dar ir skype daviau, bet kad daugiau ir neatsiliepei. Ir šiaip santykiai su žmonėmis statomi ne tikėjimu, o asmeniniu bendravimu. O tu jo vengi, nors daug apie jį šneki.

2Pacas

liepos 12, 2013, 15:07:48 Redagavimas: liepos 12, 2013, 15:10:21 by 2Pacas
Manau paragraf kalbam ne jausmais,o naudojames galimybe,ir kalbam ka is tiesu manome apie tave,ne kasdien toke proga pasitaiko...
Ps. Beabejo sitas balsavimas reiksmes neturi,bet balsavau uz tave,5 pries tave. Is kur tiek balsu pries :O

Strategas

Juokeli, Skype prašymą priimti į draugus išsiunčiau tą pačią dieną - taip ir nepriėmei. Nemeluok forumiečiams, negražu.  8)

paragraf 78

Aš nemeluoju.
Šiaip jau yra normalu jog yra žmonių nemėgstančių administratoriaus. Tai normali forumo dinamika.
Visada atsiras tų kurie prieš tuos kurie nemėgsta tų kurie priežiūri tvarką.
Ir šiaip pažiūrėkime kas čia daugiausia nepasitenkinimo reiškia, o gi tie kurie buvo gavę daugiausia įspėjimo taškų.
Labai natūralu jog manęs nemėgstate ir nekaltinu jūsų. Žmogiška nemėgti tų kurie jus buvo nubaudę.
Tik dar kartą prašau, konstruktyvios kritikos, o ne vėmimo žodžiais.

Kritika

Iš žinučių gausos matau, kad tai visgi yra aktuali tema šiam forumui :)

Citata iš: paragraf 78  liepos 12, 2013, 16:01:40
Visada atsiras tų kurie prieš tuos kurie nemėgsta tų kurie priežiūri tvarką.

Gink Dieve. Aš juos labai mėgstu, tik tie jų prižiūrėjimo metodai mano akimis (kaip pastėbejau ne tik mano) keistoki.

Citata iš: paragraf 78  liepos 12, 2013, 14:59:53
Susitarkime taip, sakykite kritiką jei norite, bet prašau neįžeidinėti. Kritika turi būti konstruktyvi, o ne paremta jausmais. Dabar gi, visi kas pažėrė kritiką visa tai darė remiantis jausmais

Tu čia juokauji tikiuosi? Aš ne abstrakčiau nurodžiau, o konkrečiai parodžiau apie ką būtent tau vertėtų susimąstyti.

Citata iš: paragraf 78  liepos 12, 2013, 14:09:27
1. Kas čia per turgus? Nejau negalima savo nepasitenkinimo reikšti asmeniškai? Būtina daryti turgų? Kažkodėl nei vienas kritikos neišsakė asmeniškai man. Net nežinau kodėl, gal kai gaunamas palaikymas iš kitų yra drąsiau? Tad prašau kitą kartą reikšti nepasitenkinmą asmeniškai, o jei jau nepadės tada viešai. Na bent jau taip daroma civilizuotame pasaulyje. Taip pat civilizuotame pasaulyje nesikuriamas antras acountas, kad niekas nežinotų kas teksto autorius.

Vėlgi pasireiškia tavo diktatoriaus filosofija. Patikėk manim, jeigu norėčiau, parašyčiau tau asmeniškai, bet ką tu pagalvotum? Kad tai tera tik vieno žmogaus nuomonė ir tiek. Tikiu, kad atsiras forume daugiau žmonių kurie mato tą patį ką ir aš matau, tai gal jeigu nuomonė bus ne vien iš mano pusės tai privers tave susimastyti? Kaip tu sakai kitiems forumo nariams, taip aš dabar pasakysiu tau: Kvailas toliau draskysis, protingas susimąstys ir galbūt padarys atitinkamas išvadas ;)

2. Ar jūs manote jog administratorius:
a) negali turėti savo nuomonės ir ją ginti?
b) turi būti robotu be jausmų, nuovargio, suirzimo ir kitų žmogiškų dalykų bei silpnybių?
c) visiems patikti ir visiems pritarti?
d) jis neturi klysti?

Pasakysiu trumpai, prieš ką nors rašydamas, gerai pagalvok. Labai gerai pagalvok. Dar geriau, parašysiu tau taip, kad tu tikrai suprastum: Tu forume esi kaip Jėzus kuris tempia kryžių, todėl turi būti kitiems pavyzdžiu. Nesakau, kad absoliučiai viskas ką tu darai yra blogai, tačiau apie tam tikrus dalykus vertėtų susimąstyti.

Tad dar katą sakau: jei kažkas nepatinka, rašykite asmeniškai.

Ir aš dar kartą sakau: Jeigu man dar kas nors užklius, rašysiu būtent čia, o ne tau asmeniškai.

TinSoldieri, rodos esi tikrai raštingas ir protingas dalyvis, tik nesuprantu ar tu tiesiog vaidini, kad to nepastėbi ar iš tikrųjų nepastebi? Tikiuosi, kad pirmas variantas... O jeigu tavo nuomone aš nusišnekėjau, tai nurodyk kurioje vietoje? Galbūt busi teisus. Aš ne paragrafas, savo klaidą tikrai pripažinsiu ;)

Šešėlį, sutikčiau su tavimi tęsti diskusiją, bet žinau, kad tokią diskusiją nebūtų objektyvi, taigi atsakysiu trumpai: aklas (čia jau kaip nori gali interpretuoti) žmogus nepamatys mėlyno dangaus ;)

Šis forumas yra unikalus. Čia renkasi žmonės kurie kaip diena ir naktis skiriasi vienas nuo kito. Čia ne žvėjų forumas kuriame vienas ir tas pats hobis. O kai žmogaus vertybes nuolat pradėda kritikuoti pats forumo administratorius, jis automatiškai praranda norą toliau diskutuoti. Prisiminkime astropasaulį - žmogus kuris į pasaulį žvelgia ne pro Paragrafo akinius. Jis ji mato kitaip. Jeigu jis pasaulį mato kitaip tai dar nereiškia, kad jis jį mato blogai. O pagal paragrafą, jis turi matyti pasaulį būtent taip kaip jį mato Paragrafas. Jeigu tu nepritari jo nuomonei nebūtina kiekviena poste to kartoti. Galbūt žmogus nori čia susirasti kitų bendraminčių bet kaip jis tą gali padaryti jeigu yra nuolat kritikuojamas, kad tu neva ne taip gyveni kaip reikia gyventi. Žmonės matydami, kad šiame forume tikrai negalės laisvai reikšti savo įsitikinimų tiesiog nesiregistruos čia.

Paragrafai, ne tau spręsti kaip žmogus turi gyventi ir kuom jis turi tikėti. Visuomet pabreži: "Kaip rodo praktika, toks tikėjimas prie gero nepriveda". O jeigu mano praktika rodo kitaip? Kodėl manai, kad būtent tavo praktika yra teisingesne už mano praktiką? Jeigu kitiems buvo blogai ar tai reiškia, kad ir visiems taip turi buti? Ar čia tiesiog nori perspėti? Jeigu taip, tai kam tą daryti kiekviename pranešime?

Nors Strategas jau netiki, kad Paragrafas gali padaryti tam tikras išvadas, aš visgi norėčiau tuom tikėti. Bet jeigu nesugebės žmogus to padaryti, galbūt rimtai vertėtų pagalvoti apie mano pasiūlymą? :)

Strategas

Aš tik maloniai stebiuosi, kaip taikliai pasakyta. Ir argumentai vietoje, ir šūdais nesidrabstoma. Gražu. Užskaitau!!!
Jei nesunku, dar porą argumentų, a?  ::)

2Pacas

liepos 12, 2013, 16:35:55 Redagavimas: liepos 12, 2013, 16:39:13 by 2Pacas
Citata iš: Kritika  liepos 12, 2013, 16:08:24
Kaip tu sakai kitiems forumo nariams, taip aš dabar pasakysiu tau: Kvailas toliau draskysis, protingas susimąstys ir galbūt padarys atitinkamas išvadas ;)

BRAVO! :) Ps.Mariau deliok deliok tuos minusus,bet ziurek kad neprisideliotum. ;)

czech-kuolis

Dėl skilties Asmeniškumai - jei paskaitytumėte tą konkrečią diskusiją, ten nė tiek nereikia, dviejų žinučių užteks, pamatytumėt, kad "senas pirda" buvo išprovokuotas inkognito "vaikai" ir "geltonsnapiai". Na bet aišku, kam pateikt visą info, kai viskas gražiau susidėlioja be to. Po šito tingėjau toliau skaityt net, geriau gal apie kokias astralines keliones paskaitinėt, daugiau naudos bus. 

TinSoldier

Citata iš: Kritika  liepos 12, 2013, 16:08:24
TinSoldieri, rodos esi tikrai raštingas ir protingas dalyvis, tik nesuprantu ar tu tiesiog vaidini, kad to nepastėbi ar iš tikrųjų nepastebi? Tikiuosi, kad pirmas variantas... O jeigu tavo nuomone aš nusišnekėjau, tai nurodyk kurioje vietoje? Galbūt busi teisus. Aš ne paragrafas, savo klaidą tikrai pripažinsiu ;)

Aš tiesiog manau, kad nesąmonė taip sureikšminti administratoriaus/moderatoriaus "titulą". Tai, kad jis administratorius, nereiškia nieko daugiau, nei kad jis minimaliai prižiūri, kad forumas netaptų bardaku.

Visa kita: jo diskutavimo būdai, kategoriškumas, kritika ir t.t. ir pan., - nesusiję. Jei paragraf ir kiša savo teologiją, tai lygiai taip pat kaip Vytautas savo švytuoklę, astropasaulis nušvitimus, aš gėjų/mokslo propagandą, xsistemax revoliucines fizikines teorijas, inkognito - ateivius ir t.t. Visi turim savo mėgstamiausias temas, kuriose turim daugiausią ką pasakyti. Ir dėl to užsipulti žmogų, norint iš jo kažkokio antžmogiško nešališkumo - nesąmonė.

Marius savo tobulu sarkazmu užsipuldinėjo ne vieną žmogų, dėl įvairių pranešimų. Tie patys 2pac'as, strategas ir pan., ne vieną kartą parašydavo tik kritikuojančią, bereikšmę, kvailą žinutę. Aš esu įsitikinęs, kad kiekvienas tikintis paranormaliais reiškiniais - lunatikas ir niekada to neslėpiau. Mažiau ar daugiau, mes VISI darome tai, ką tu čia surašei apie paragraf'ą.

Ir, kai sakai, kad jis tik kritikuoti temoka, tai nuo kritikos diskusija ir prasideda. Tik problema, kad dažnai priešininkai po tos kritikos užsipuola paragraf, kaip administratorių, o ne tai, ką jis parašė. Vienos įdomiausių mano diskusijų virtualioj erdvėj buvo būtent su paragraf'u/insomnia (ir čia kalbu apie tuos laikus, kai aršiau ginčydavomės, ir, kai, esu įsitikinęs, jam labai knietėjo mane užbaninti) ir nemanau , kad dar kokiame nors forume esu iš vieno žmogaus tiek daug sužinojęs.

Todėl man visai kvailai atrodo, kai žmonės nepastebi, ką paragraf'as rašo, o tik tai, kad buvo mestas iššūkis jų ego. O tuomet ir pradeda svaigti apie kažkokias "revoliucijas" vietoje to, kad argumentuotai ginčytųsi ir įrodytų, jog konkreti paragrafo kritika kažkam buvo nepagrįsta.

Master

Ok, tarkim Paragrafas atsistatydintu. Kokia, tau Kritika, butu is to nauda? Juk tu naujokas\e.. Ar daug davei forumui, kad galetum to prasyti? Jau Mariaus netekome, del kazkieno principu, o dabar vel... Ech, gal visus veteranus uzterorizuokime, ismeskime lauk ir skirstykimes. Sutinku su tavo kritika, joje yra tiesos. Bet dabar manau, jog visdelto einame per toli.

preacher

liepos 12, 2013, 16:46:08 Redagavimas: liepos 12, 2013, 16:50:15 by preacher
Tvarkoje viskas su tuo Paragrafų, tiesiog kažkoks jautruolis nesugeba priimti kritikos ir skundžiasi kaip mokyklinukas. Na sukritikavo ir sukritikavo, kas iš to? Nuryk karčią piliulę ir judėk į priekį, kartais kritikoje būna nemažai tiesos kuri priverčia susimąstyti ir pažiūrėti į situaciją iš kitos perspektyvos ir t.t
Žodžiu manau ši tema yra beprasmė ir yra 7 klasės  įntrigų lygio.

Strategas

TinSoldier
CitataIr, kai sakai, kad jis tik kritikuoti temoka, tai nuo kritikos diskusija ir prasideda. Tik problema, kad dažnai priešininkai po tos kritikos užsipuola paragraf, kaip administratorių, o ne tai, ką jis parašė. Vienos įdomiausių mano diskusijų virtualioj erdvėj buvo būtent su paragraf'u/insomnia (ir čia kalbu apie tuos laikus, kai aršiau ginčydavomės, ir, kai, esu įsitikinęs, jam labai knietėjo mane užbaninti) ir nemanau , kad dar kokiame nors forume esu iš vieno žmogaus tiek daug sužinojęs.
Visiška nesąmonė. Niekas nepuola asmens tik dėl to, kad jis admin. Juokauji, jaučiu, ar ne? Nebent pats norėtum jo kėdėje suptis, tada jo, permetei per savo mąstymą ir parašei vėjus...  :(
O kad Tavo įdomiausia diskusija buvo, tai liux, džiaugiuos už Tave, bet tai ir yra tik Tavo informacinio lauko patenkinimas, kaip matai ne visi tokie.
   Žinoma, atsistatydinimo tikrojo greičiausiai čia niekas nesiekia, ne toks šios temos tikslas, tiesiog bandoma atverti akmenines akis ir širdį. Tik tiek.
    O tas, kuris mano, kad tema beprasmė ir yra 7 klasės "įntrigų" lygio, pereik į aukštesnę klasę, kodėl diskutuoji ir nusileidai iki tokio "žemo" sau lygio, m?

Kritika

Citata iš: czech-kuolis  liepos 12, 2013, 16:37:00
Dėl skilties Asmeniškumai - jei paskaitytumėte tą konkrečią diskusiją, ten nė tiek nereikia, dviejų žinučių užteks, pamatytumėt, kad "senas pirda" buvo išprovokuotas inkognito "vaikai" ir "geltonsnapiai". Na bet aišku, kam pateikt visą info, kai viskas gražiau susidėlioja be to. Po šito tingėjau toliau skaityt net, geriau gal apie kokias astralines keliones paskaitinėt, daugiau naudos bus.

Nenumirsiu jeigu ponas czech-kuolis neperskaitys viso teksto ;) Jeigu tamsta turi problemų suvokti, kad paragrafas yra administratorius, o inkognito paprastas dalyvis - tai specialiai tamstai dabar tą paryškinau ;) Gal tada ir kitam suteikim teisę baninti dalyvius? ;) Na bet dėl tokios žinutes tikrai nesiplesiu.

Citata iš: TinSoldier  liepos 12, 2013, 16:40:28
Aš tiesiog manau, kad nesąmonė taip sureikšminti administratoriaus/moderatoriaus "titulą". Tai, kad jis administratorius, nereiškia nieko daugiau, nei kad jis minimaliai prižiūri, kad forumas netaptų bardaku.

Nesąmonė yra nesureikšminti to. Administratorius nori tu to ar nenori tampa forumo veidu. Klausimas tik kaip tas veidas atrodo? :) Kažkodėl nėra renkami į moderatorius asmenys "iš oro", o dėl tam tikrų savybių.

Citata iš: TinSoldier  liepos 12, 2013, 16:40:28
Visa kita: jo diskutavimo būdai, kategoriškumas, kritika ir t.t. ir pan., - nesusiję. Jei paragraf ir kiša savo teologiją, tai lygiai taip pat kaip Vytautas savo švytuoklę, astropasaulis nušvitimus, aš gėjų/mokslo propagandą, xsistemax revoliucines fizikines teorijas, inkognito - ateivius ir t.t. Visi turim savo mėgstamiausias temas, kuriose turim daugiausią ką pasakyti. Ir dėl to užsipulti žmogų, norint iš jo kažkokio antžmogiško nešališkumo - nesąmonė.

Todėl ir sakau, jeigu negali būti neutralus, kodėl nenori užleisti savo pizicijos tam, kuris galėtų tokių būti? Ir toliau galės kišti savo krikšionybę bet jau būdamas lygus su visais, ir už įžeidžiančias žinutes kaip ir paprasti vartotojai galės susilaukti nuobaudų, nes kas dabar gali nubausti administratorių? :)

Preacher, tavo žinutę yra penktoko lygio kurioje iš viso nieko neparašei, taigi su tavimi diskutuoti nesiruošiu.

Master, labai malonu, kad ižvelgi mano žinutese tiesos. Manau, kad ir kiti tą mato, tik apie tai garsiai nekalba. Todėl tiesiog mano pagarba tau (nors jį tau gali ir nieko nereikšti) ;)

Citata iš: Master  liepos 12, 2013, 16:46:01
Ok, tarkim Paragrafas atsistatydintu. Kokia, tau Kritika, butu is to nauda?

Tikiu, kad dėl tokio administratoriaus tono kuris yra dabar, forume nepamatėme labai daug įdomių žinučių, nes tiesiog buvo nuspręsta jų nerašyti būtent dėl Paragrafo ir jo diktatoriškos pozicijos. Nauda manau kaip ir aiški būtų.

Patikėkite manimi, žymiai sunkiau yra priešintis vienam, negu plaukti pasroviui kartu su visais. Taip pat suprantu ir senbuvių norą užstoti paragrafą, visgi nesinori pakliūti į savotišką nemalonę (tik neiterpretuokite pažodžiui). Jeigu mėgstate šį forumą (aš jį tikrai mėstu), turite džiaugtis, kad dar ne viskas paragrafo rankose, o yra ir aukštesnio rango žmonių. Tai tikrai labai svarbu.

xsistemax

Paragraf yra savo vietoje.Ginčuose su juo kiekvienas turi galimybę iki galo išsakyti savo nuomonę,manau,to jis ir siekia.Nesutikdamas,provokuodamas.Administratoriau,juk neklystu?  ;)

Aukštyn