Meilės burtai

Pradėjo Ieva, gruodžio 27, 2011, 13:50:27

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Žinoma kad padėdavo, tik kad žinai, jaunam kaip būna. Įsimyli, atrodo be žmogaus gyvent negali. Bet susieini ir supranti kad nieko gero iš to nebus. Vėliau šiaip visada būna atoveiksmis.
Tokie magijos dėsniai: tu griebiesi magijos prieš ką nors, o tada tau blogai nuo to būna.

TinSoldier

Insomnia, nesutiktum padaryti eksperimento? Kokį nors burtą ant manęs paleisti? :D Tokį, ant kurio atsikalęs jau esi ir tokį, kuris būtų mažiau tikėtinas kaip paprasčiausias sutapimas ar niekuo nereikšmingas įvykis? :)

Galėsiu, į PM atsiųsti viską ko reikia: visus duomenis ir t.t. Jei reikės paštu ir plaukų sruogą ar bet kokias kūno išskyras pristatysiu :D

Kiek supratau, jei pats žmogus laisva valia sutinka būti 'apkerėtas', tai nebėra juodoji magija, taip? :))

paragraf 78

Ne, kerų nedarysiu. Su magija geriau nejuokauti. :)
Ir taip, jei žmogus sutinka būti užkerėtas ir jei jam tai nekenkia, tada nėra juodoji magija.

TinSoldier

gruodžio 27, 2011, 22:44:26 Redagavimas: gruodžio 27, 2011, 22:47:27 by TinSoldier
Bet, jei abrakadabra neprieštarauja žmogaus valiai, tau juk nieko neturėtų nutikti, ar ne?
O man pofig :) Nors ir po autobuso ratais pasiųsk. Jei kokį mėnesį čia neprisijungsiu, žinosit, kad tikrai suveikė :)

Labai neįdomu, kad žmonės, kurie pusę gyvenimo daro savo magijas ar dvasių kvietimus, paprašius parodyti, staiga nusprendžia, kad aš nevertas to matyti :( Tarsi visas pasaulis nuo manęs slėptų viską :/

Mayhem iš šito forumo dievagojosi, kad gali asmeniškai parodyti dvasias....iki kol paprašiau parodyti.. Vienas pažįstamas žmogus psichokinezę tobulai įvaldęs, staiga nusprendė, kad aš blogą -skeptišką energiją jam nešu, todėl neveiks. Kitas su dvasiom kas dieną bendraujantis pasigailėjo manęs, kad nematyčiau tokių mane 'traumuoti' galinčių dalykų. O dabar dar ir tu :))

Niekšai :D

unco

Meilės burtai man visuomet atrodė kaip beviltiška išeitis beviltiškiem žmonėm . Kai yra tiek alternatyvių problemos sprendimo būdų, dauguma griebiasi plano Ž... Ir tai  propoguojama. Pastebėjimas, užeikit į knigyną, vaikų skyrių ir pagriebkit kokią mergaitišką knygą "girly talks" tematika. Garantuoju, kad rasit skyrelių kaip "magiškas meilės gėrimas tau patinkančiam berniukui".  :-\ Taip, kaip matot, per Kalėdų psichozės metą apėjau visus knigynus...

Nors burtais tikiu iš asmeninės patirties, bet su tokiais beviltiškais dalykais geriau neprasidėt.

paragraf 78

Įdomu tai, jog stipriausi meilės burtai kuriuos gali atlikti moteris, yra su mestruacijų krauju. Kad ir koks melės gėrimas. Vyrukas išgeria tokį dalyką ir prisiriša prie moters.
TinSoldier, gal norėtum tokio gėrimėlio? :)

2012

Citata iš: insomnia  gruodžio 28, 2011, 11:43:34
Įdomu tai, jog stipriausi meilės burtai kuriuos gali atlikti moteris, yra su mestruacijų krauju. Kad ir koks melės gėrimas. Vyrukas išgeria tokį dalyką ir prisiriša prie moters.

Jau zinau ka tu pildavai merginoms i gerima  ;D

2012

Citata iš: unco  gruodžio 28, 2011, 01:53:41
Meilės burtai man visuomet atrodė kaip beviltiška išeitis beviltiškiem žmonėm . Kai yra tiek alternatyvių problemos sprendimo būdų, dauguma griebiasi plano Ž... Ir tai  propoguojama. Pastebėjimas, užeikit į knigyną, vaikų skyrių ir pagriebkit kokią mergaitišką knygą "girly talks" tematika. Garantuoju, kad rasit skyrelių kaip "magiškas meilės gėrimas tau patinkančiam berniukui".  :-\ Taip, kaip matot, per Kalėdų psichozės metą apėjau visus knigynus...

Nors burtais tikiu iš asmeninės patirties, bet su tokiais beviltiškais dalykais geriau neprasidėt.

Isburkit man kad sita pana isimyletu  ;D

TinSoldier

Teroras

Ziauriai cia ;D

paragraf 78

Na bet tokia jau ta realybė. Juk neišsigalvoju, sakau kaip yra. Ir patikėkit, tokie gėrimėliai gana dažnai daromi, taip kad būkite vyrukai atsargūs ;)

TinSoldier

Man tik įdomu, kas galvoj negera buvo pačiai pirmai moteriai sugalvojusiai šitą triuką....

paragraf 78

Na kraujo simbolika archajiniais laikais buvo itin svarbi (o kerai iš tų laikų ir išplaukia). Kartais naudojamas ne kraujas, bet raudonos spalvos daiktai, kurie iš esmės simbolizuoja tą patį kraują.
Nežinia ar moteris tai sugalvojo, gal tiesiog taip buvo manoma, toks buvo mąstymas. Kraujas simbolizuoja gyvybę, jo pagalba galima sujungti dvi gyvybes kad jie taptų vienu kūnu. Iš čia ir visokios kraujo priesaikos ir t.t.

Ieva

O ar yra tokiu burtu kur nereikia to zmogaus nuotraukos, tiesiog, kad prisisaukti meile?

2012

Citata iš: Ieva  gruodžio 29, 2011, 12:23:18
O ar yra tokiu burtu kur nereikia to zmogaus nuotraukos, tiesiog, kad prisisaukti meile?

mini sijonelis, ryskus makiazas ir flirtas. Garantuoja tau meile, bent jau trumpalaike  :)

Aukštyn