Malda

Pradėjo Raganius, birželio 10, 2013, 16:18:02

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Raganius

Sveiki, kažkur skaičiau, kad skaitant maldą atbulai, galima išsikviesti demoną ar kažką panašaus, ar čia tiesa ? Gal kažkas esatę bandę tai daryti ?

eternal.bliss

Koks tikslas kviesti demoną?
Pasikviesk vagį į namus, girtuoklį, narkomaną.

Raganius

Man šiaip smalsu ar čia tiesa ar ne :)

Master

Per scrying, per dūmus, per sigiles, atliekant ritualą, tiesioginiu kontaktu... Bet plačiau neaiškinsiu... Ir šeip vargu ar išsikviestum, turi būti prikaupęs savyje energijos ir dvasiškai jautrus. Ir šeip neišmanančiam tai yra labai pavojinga, Patariu tai užmiršti.

preacher

Kuo toliau tuo įdomiau čia  ;D.......

paragraf 78

Kad taip išsikviestum demoną yra praktiškai neįmanoma. Nebent turėsi stiprią intenciją ir jo didenybė teiksis apsireikšti, bet šiaip tai mitas yra kad skaitant maldas atvirkščiai galima išsikviesti demoną. Greičiausiai kyla iš satanistinių ritualų, kur kai kurios maldos skaitomos atvirkščiai, bet ne kaip invokacija, o kaip krikščionybės paniekinimas.

lt133

Geriau pabandyk išsikviesti angelą. Kodėl niekas nebando?

la.benas

Ką čia smulkinates su tais angelais... Geriau patį Dievą :D

Master

#8
birželio 10, 2013, 20:31:39 Redagavimas: birželio 10, 2013, 20:35:06 by Master
Angelų niekas nenori kviesti nes:
1. Yra sunkiau. Turi apsivalyti, pasnikauti, susilaikyti... Ir visa kita
2. Angelai taip pat gali būti priešiškai nusiteikę. (tiksliai net nepamenu kodėl.. :/)
3. Netaip stimuliuoja ;) ta prasme sukelia adrenaliną. Ir pats demonas įkūnija galią...
4. Sudėtingesni ritualai (mano galva)
Ir šeip ar taip... Dažniausiai nori tie, kurie negali (: ir turi tik vienadienę motyvaciją...
O kas dėl demonų kvietimų, tai iškvietus galingesnį demoną ir jį materializavus (turiu omenyje, chm... kaip čia geriau pasakyti, gal... suteikus jam daugiau energijos, kad padarytum jį jaučiamą jautresniai akiai.) paprasčiausiai gali išprotėti.. Ką gi, nauda nulinė
O ir beje nežinant ką kvieti labai lengvai gali prisikvieti visokių lervų ir kitokių astralinių šiukšlių..
Rašau dar kartą, kad atbaidyčiau norinčius (bet vargu ar čia tokių yra :3)

paragraf 78

Angelų šiaip neįmanoma išsikviesti. Tai ką išsikvieti tikrai nebūna angelas. Kaip sakoma: šėtonas labai gerai geba apsimesti šviesos angelu, nes pats buvo tobuliausias Dievo angelas. Taigi, tai ką išsikviesi, bus geriausiu atveju lerva, blogesniu demonas.

eternal.bliss

Na pasidalink savo žiniomis kodėl neįmanoma  :)

paragraf 78

Dėl elementarios priežasties: žmogui neduota valdyti dieviškąją sferą. Daug okultistų bandė tai padaryti, bet dar niekam to nepavyko.
Žinoma, daug kas teigia, jog geba tai daryti, kaip kad Alisteris Kroulis teigė jog gali valdyti patį Dievą, nes žino tikrąjį jo vardą. Tačiau, kaip rodo jo gyvenimas, jam tai nepavyko.
Galima užsiiminėti saviapgaule ir galvoti, kad bendrauji su angelais, bet tai vistiek bu netiesa, nes angelo funkcija, kaip sako pats jo pavadinimas yra pasiuntinys. Jis eina tik ten kur jį siunčia Dievas. Niekas kitas jų nesugeba valdyti. Demonai kitas reikalas, jie noriai atsiliepia į žmogaus šaukimą, net sudaro iliuziją jog juos žmogus valdo. Bet tai tėra iliuzija, ant kurios daug kas pasimauna.

Master

:D matai Paragrafe, aš bandžiau skirstyti krikščioniškai (kadangi jau prakalbome apie angelus...) Gali būti, kad esi teisus.. Nežinau.
Žodžiu, kas dėl viso kito, tai aš demonus suvokiu kiek kitaip. Jie turi ydų, bet taip pat ir gerųjų savybių (kaip žmonės) (:  (sakysi, kad mano pažiūros 20amžiaus... Ech, dėja)
Na o pasinaudojant proga norėčiau paklausti .
Krikčionys juk teigia, kad pagonys tikėjo kuom?
Demonais? Tai viską paaiškintų. Kodėl jų dievai tokie charakteringi ir kai kurie net su ydomis, pavyzdžiui graikų Dzeusas (mergišius). Ir kodėl būdavo nešamos aukos... Ir kodėl net ir dabar demonų sarašuose yra Ra. (tiesiog norėjau paklausti/pasitikslinti :3)

eternal.bliss

Na valdyti tai čia jau šiek tiek skirtingi dalykai. Pasišaukti juk netiek valdyti. O Jėzus ten kokios įtakos turėjo?  :)

.L.U.T.H.O.R.

Su atitinkama intencija, net Maironį skaitydamas gali išsikviesti demoną. Kas dėl angelų ir demonų, tai aš į viską žiūriu panašiai kaip Master. Žinoma ne iš krikščioniškosios pusės. O labiau iš maginės :) Vien dėl to kad viskas egzistuoja astrale/mentale ir nebūtinai tai absoliuto sukurta, daug ir žmonių sukurtų darinių kuriuos jie vadina angelais ar demonais. Todėl išsikviesti gali bet ką. Ir aišku gali arba valdyti arba gražiai pasikviesti, o ir angelai, ir demonai (pasilikim prie šių pavadinimų) pyksta, kai juos bandai valdyti :)

Aukštyn