Mažiausiai 150 tūkstančių prancūzų išėjo į demonstraciją

Pradėjo Benamis, gegužės 27, 2013, 00:38:47

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

ponaitis

Citata iš: Marius  gegužės 27, 2013, 22:34:55
pilnavertį gyvenimą:-D  tebunie....

Viskas duodu sau pažadą,kad šiame forme nebeliesiu šios temos..nes čia taspats kas su siena snekėt..beto viską jau išsakiau.

Ir nieko gero nepasakiai... :)

snofru

Citata iš: ponaitis  gegužės 27, 2013, 22:34:09
Ir aš nesusilaikiau,ar jus kas nors kaip nors "kaso" kad jie tuoksis?ne?NE? Nuo to juk jum nieko nebus,toliau gyvensite kaip gyvenote,kursite šeimas,tik "kitokiems" žmonėms irgi bus leista gyventi pilnavertį gyvenimą.
manau, čia problema ne tame "kaso" ar ne, valdžia priimdama tokius skaldančius visuomenę sprendimus turi diskutuot su ta pačia visuomene o ne pasiduot kažkokių liberalių lobby spaudimui, o Prancūzijoje turinčioje didžiausios socialinės ir politinės sistemų transformacijos istorinės patirties tiesiog privalėjo į tai atsižvelgt.

ponaitis

Citata iš: snofru  gegužės 27, 2013, 23:01:57
Citata iš: ponaitis  gegužės 27, 2013, 22:34:09
Ir aš nesusilaikiau,ar jus kas nors kaip nors "kaso" kad jie tuoksis?ne?NE? Nuo to juk jum nieko nebus,toliau gyvensite kaip gyvenote,kursite šeimas,tik "kitokiems" žmonėms irgi bus leista gyventi pilnavertį gyvenimą.
manau, čia problema ne tame "kaso" ar ne, valdžia priimdama tokius skaldančius visuomenę sprendimus turi diskutuot su ta pačia visuomene o ne pasiduot kažkokių liberalių lobby spaudimui, o Prancūzijoje turinčioje didžiausios socialinės ir politinės sistemų transformacijos istorinės patirties tiesiog privalėjo į tai atsižvelgt.

Taip,turi,bet noriu paklausti jusu visu,ar jums kas nors atsitiks jeigu jie tuoksis?

Benamis

Ponaiti, cia kalbame ne vien apie santuokas :) Del santuoku tai daugumai nei silta, nei salta... Del isivaikinimo karsciausia diskusija vyksta :)

.L.U.T.H.O.R.

gegužės 29, 2013, 15:08:58 Redagavimas: gegužės 29, 2013, 15:11:39 by Šešėlis
O ar jums kas atsitiks, jei jie įsivaikins? Nieko. Žmonėms tiesiog tai dabar nepriimtina. Nors realiai jie neturi jokių įrodymų, kad du vyrai ar dvi moterys išaugintų kuo nors blogesnį žmogų. Ar turi?O.o ir nekalbam čia apie" Vaikui būtinai reikalingi tėvas ir motina, čia psichologija". Man prašau realių įrodymų :D Nors gal aukščiau buvo nuoroda. Bet esmė tame kaip sakė TinSoldier (lyg ir :P), visada bus ir palaikančių ir prieštaraujančių tyrimų.

Teroras

Tai tokiu poziuriu vadovaujantis mums niekas neturi buti svarbu. Nuzude kaimyna? Na ir ka? Man tai juk nieko neatsitiko... :)

TinSoldier

.L.U.T.H.O.R.

Kaimyno nužudymas yra visai kas kita. Nereikia lyginti ir išvedinėti kalidingų teorijų :)  Terorai, pasakyk, kas nutiktų, jei homoseksualai augintų vaiką?

varpainis

Vaikas vargu ar normalus uzaugtu. Nori vaiku, tegul patys ir pasigimdo. O prancuzai saunuoliai

.L.U.T.H.O.R.

Varpaini čia tik tavo nuomonė, o ji pagrįsta kuo?

varpainis

tuo, kad seima visais laikais buvo tevas, motina ir vaikas. O ir pats homoseksualumas nera normalu

.L.U.T.H.O.R.

Tuomet labai jau silpnas tavo pagrindas. Kad ilgą laiką kažkas įsitvirtinę visuomenėje tai nepadaro to visiškai teisingu ir nenuginčijamu. Homoseksualumas nėra normalu, nes? Suprantu, tai galbūt nėra natūralu. Bet kas normalu vėlgi kuria visuomenė ir joje gyvenantys žmonės.

paragraf 78

Bet kažkaip tas normalumo kriterijus kurį siūlo homoseksulizmo protegavimas yra kažkaip dirbtinai kuriamas. Suprantu kai viskas išplaukia iš pačios visuomenės, be propagandos ir sankcijų, bet dabar to nėra, kuriamos naujos vertybės, bet tai daroma priverstinai.

.L.U.T.H.O.R.

Jei viskam būtų leidžiama vystytis sava vaga tai įdomu kaip viskas būtų. O dabar "normalioji" visuomenė dalis yra susikūrus savo normas, prie kurių visi turi taikstytis. Na aš kažkaip nesidomiu ta visa ta žiniasklaidine info. Galiu tik savo nuomonę pasakyti.

paragraf 78

Aš irgi per daug nesidomiu, bet tendencijos akivaizdžios. Aš už natūralią įvykių eigą. Jau daug buvo bandymų per propagandą ir priverstinai sukurti žemėje rojų, kolkas visos tokios pastangos prie nieko gero neprivedė. Klausimas kur nuves tai?
Skaičiau kažkada vieną fantastinį romaną, gaila nepamenu pavadinimo ir autoriaus. Tai jame žmogus papuolė į ateities pasaulį ir buvo vienintelis heteroseksualas. Visas pasaulis buvo homoseksualių polinkių. Į jį žiūrėjo kaip į anachronizmą. Žodžiu pasaulį valdė sistema, o visi buvo jos vergai.
Man tai dabartinės tendencijos dirbtinai sukurti kažkokias kitas vertybes, primena šito romano fabulą.
Taip pat primena ir Orvelo 1984. Net labai.

Aukštyn