Kaip jus to nematot?

Pradėjo Apogejus, gruodžio 18, 2011, 17:47:45

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

vitake

Vadinasi, kad tie išvedžiojimai ne tavo ,jie to žmogaus kuris rašė tą straipsnį. Beje taip pat esu apie tai girdėjusi, anais laikais ištiesų žmonės buvo protingi ( na ir šiais ne kvailiai.) . Tokios civilizacijos kaip Majai, Inkai ,Egiptiečiai, kol mes dar buvom "akmens amžiuj", jie jau kūrė prietaisus, civilizacijas .kiek žinau Majai buvo atrade beveik visus butiniausius įrankius ir prietaisus išskyrus nebuvo išrade rato.

indigo

Citata iš: vitake  birželio 07, 2012, 13:13:39
Vadinasi, kad tie išvedžiojimai ne tavo ,jie to žmogaus kuris rašė tą straipsnį. Beje taip pat esu apie tai girdėjusi, anais laikais ištiesų žmonės buvo protingi ( na ir šiais ne kvailiai.) . Tokios civilizacijos kaip Majai, Inkai ,Egiptiečiai, kol mes dar buvom "akmens amžiuj", jie jau kūrė prietaisus, civilizacijas .kiek žinau Majai buvo atrade beveik visus butiniausius įrankius ir prietaisus išskyrus nebuvo išrade rato.

tik kad tai as zinojau jau keleta metu pries perskaitant ta straipsni ir jis tik patvirtino mano spejimus

.L.U.T.H.O.R.

Na įdomu, kaip tu žinojai? Šiaip iš oro? :D

indigo

Susivedzioju kazkokius faktus pagal save ir tada pamatau atcakyma, galima sakyt is oro

.L.U.T.H.O.R.

Na taip, faktų susivedžiojimas pagal save, tikrai toli nuveda.

Chirurgas

Gal čia pilnatis kalta...

indigo

na taip kiekvienas turi kurti savo tiesas. pvz as galvoju kad magija viskas neuzsibaiks kad yra dar ir dar kazkas

likehsvilius

Citata iš: indigo  birželio 07, 2012, 16:11:43
na taip kiekvienas turi kurti savo tiesas. pvz as galvoju kad magija viskas neuzsibaiks kad yra dar ir dar kazkas

Sveiki, aš čia naujokas. Tai vat mano nuomonė sutampa su indigo kad kažkas yra mistiško, paslaptingo, bet kai pvz:nukrito rosvele kažkas tai atvaziavo surinko kažkokie žmonės ir išvažiodami pasakė, kad čia ''oro balionas'' sudužo, nors apie šitą įvykį turbūt pusę pasaulio žino. Ir pasižiurekit kas daros aplinkui visokios nesamones vyksta... (čia tik mano nuomonė :) )

valiotine

Matyt zolyte is pigesniuju ruke,todel ir neimanoma jo supras :)

Occult

Apopejau nebesvaik  :) Uzteks meluot. Bandai ibauginti zmones savo paslaptingumu maciau ne viena toki kaip tu nieko man cia naujo tiesiog makaronus kabini ir tiek :) Nieko tu pats nezinau kaip is tikro yra ... :) Niekas is cia esanciu nezino ir as . :) MITAS :)

Occult

Matau cia du zmones apsimetineja kazkuo antgamtisku . Is vis ka jie zino jei tik sneka bet nieko nevyksta . Zmones patys pagalvokit nu ka tokie zmones kaip Apopejus gali protingo pasakyt jis pats nezino apie ka sneka . As irgi galiu kazka tokio sukurt ir paplatint kai kurie tikes kad tikra . Suaukit iseikit pasaulio pamatyt vietoj to kad prie pc akis dziovinti ... Ir dar tas Inkognito nu as visiskai be zodziu .... Atsiprasant truputi sudaunejas nezinau kaip kitaip cia ji apibudinti :)

Benamis

Nerasome 2 zinuciu is eiles, naudojames funkcija "Keisti" (http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1044.0). Taip pat siulau aplankyti sia tema: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=73.0 nes matau, kad nesiseka ikelti avataro :)

advena

Occult, įsijunk lietuvišką raidyną. Jei neįsijungsi tai greit sulauksi priekaištų nuo kitų forumo narių, kad sunku skaityti tokį tekstą ir t.t. Apogėjus ir Inkognito forume rašė jau labai seniai, tad atkreipk dėmesį į datą. Nemanau, kad šie veikėjai dar kada nors čia apsilankys. :)

.L.U.T.H.O.R.

Šiaip Inkognito tai visai neseniai rašė forume :)

inkognito

Citata iš: Occult  spalio 25, 2012, 07:30:05
Matau cia du zmones apsimetineja kazkuo antgamtisku . Is vis ka jie zino jei tik sneka bet nieko nevyksta . Zmones patys pagalvokit nu ka tokie zmones kaip Apopejus gali protingo pasakyt jis pats nezino apie ka sneka . As irgi galiu kazka tokio sukurt ir paplatint kai kurie tikes kad tikra . Suaukit iseikit pasaulio pamatyt vietoj to kad prie pc akis dziovinti ... Ir dar tas Inkognito nu as visiskai be zodziu .... Atsiprasant truputi sudaunejas nezinau kaip kitaip cia ji apibudinti :)

Gerbiamas admine prašau atkreipti dėmesį į tai ką leidžia sau kai kurie nauji forumo nariai.

Aukštyn