I kuria puse vaziuoja traukinys?

Pradėjo Benamis, gegužės 20, 2013, 22:09:54

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Ezekiel

Ten nurodytas testas keistokas - moteris iš tiesų sukasi pagal laikrodžio rodyklę, o prieš nebent šešėlis. Tai kairiojo pusrutulio žmogus žiūrės į šėšėlį?
Pats pagal apibūdinimą tai esu visiškai dešiniojo pusrutulio žmogus ir negaliu pakęsti kairiojo pusrutulio biurokratijos, vaizduotės suvaržymų.

Kalbant apie traukinį tai man atrodo, kad juda keliomis kryptimis. Tačiau galima trečias variantas, kad tai dvi besikartojančios nuotraukos.

Benamis

Citata iš: Ezekiel  gegužės 21, 2013, 17:58:55
iš tiesų sukasi pagal laikrodžio rodyklę, o prieš nebent šešėlis.

Cia tu taip matai :) Paskaityk komentarus tai rasi zmoniu kuriems sukasi pries laikrodzio rodykle. Kai kurie sugeba pakeisti sukimosi krypti, taciau man tai nepavyksta.

paragraf 78

Keisti kryptis lengva, viskas priklauso nuo to kaip sukoncentruoji žvilgsnį. Pabandykite su ta šokėja metodą kurį aprašiau ir pamatysite, kaip viskas suveiks. Jau ne vieną išmokiau matyti besisukant į abi kryptis, todėl ir sakau, kad visi tai gali :)

.L.U.T.H.O.R.

Aha su ta šokėja lengva pakeisti tą sukimosi pusę. Buvo net vieną kartą su drauge susiginčijau, jai sukasi į vieną man į kitą. Va sakau man dabar į kitą, va vėl į kitą. Jinai sako kaip taip gali būti :D

la.benas

Šešėlis sukasi į kitą pusę. Taip pat ne pagal kūną sukasi ir jos koja, ta su kuria stovi. Ji, kitaip nei visas kūnas, sukasi į dešinę. Nežinau kaip, bet susidaro tokia iliuzija.

Glow

Labai lengvai keičiasi jo važiavimo kryptis. Net nereikia atitraukti žvilgsnio nuo traukinio.

Aukštyn