I kuria puse vaziuoja traukinys?

Pradėjo Benamis, gegužės 20, 2013, 22:09:54

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Tikriausiai daug kas is Jusu bande si testa: http://anomalija.lt/2011/07/testas-kuris-smegenu-pusrutulis-jus-valdo/

Tai vat internete radau dar viena panasu paveiksleli kuri prisegiau zemiau.

Is pat pradziu man traukinys vaziavo "is tunelio", taciau pastebejau, kad kai pradedu ka nors skaityti salia paveikslelio arba nukreipiu zvilgsni kur nors kitur, traukinys vaziuoja "i tuneli" :)

O i kuria puse traukinys vaziuoja jums? :)

ponaitis

kartais į abi puses,kai nežiuri i jy keičia pusia.

Iron Tara

Matau, kad abi puses.. Tiesiog juda kadrai pirmyn atgal:D Kad pamatyčiau į kurią pusę juda, reikia nemažai koncentracijos

Asasinas

Pas mane irgi keičia puses.

.L.U.T.H.O.R.

eternal.bliss

gegužės 20, 2013, 22:39:37 Redagavimas: gegužės 20, 2013, 22:43:00 by eternal.bliss
Į kurią nori į tą ir juda.  :)
Galima treniruotis suvaldyti traukinį  ;D
Rimtai jeigu tik į vieną kažkurią pusę jis jums juda ir negalit pakeisti krypties tai tik rodo, kad sunku pakeisti požiurį.

Benamis

gegužės 20, 2013, 22:41:18 Redagavimas: gegužės 20, 2013, 22:43:24 by Benamis
Citata iš: eternal.bliss  gegužės 20, 2013, 22:39:37
Į kurią nori į tą ir juda.  :)

Tame ir esme, kad taip turetu buti. Taciau vien panorejus bent jau man neiseina pakeisti
judejimo krypties :-\

EDIT:

Va, jau pavyko ;D

eternal.bliss

Tuomet matomai tavo požiūris ganėtinai vienos krypties.  ;D
Labai geras pratimas  ;D

Nezinomas

Va cia tai prikolas, uztenka tik pagalvot ir iskart pakeicia krypti :D

Skunk

Kaip noriu, taip važiuoja.  :D

paragraf 78

Tokiuose testuose be vargo galiu keisti judėjimo kryptį

PusiauŽmogus

Keista, bet ir aš galiu priversti traukinį judėti į bet kurią pusę kada tik panorėjęs. Net nustebau, kad taip lengva.

paragraf 78

Čia viskas elementaru ir jokios mistikos nėra. Tiesiog fokusuojant žvilgsnį į traukinį jis juda viena kryptimi, o fokusuojant į greta esantį objektą jis ima judėti priešinga kryptimi. Elementarios smegenų funkcijos. Visi tai sugeba.

Benamis

Su traukiniu pavyksta, bet vat su ta sokeja kur yra anomalijos straipsnis tai niekaip neiseina... ;/

paragraf 78

Su šokėja pabandyk nekoncentruoti žvilgsnio išvis gali net truputį į šoną žiūrėti ir ji turėtų pradėti suktis į kitą pusę :)

Aukštyn