Pasninkavimas

Pradėjo LMX, balandžio 08, 2013, 12:27:45

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

eternal.bliss

Tai jeigu nežinojai riebalai yra ląstelės organizmo. Kaip tik gamta sukūrė tokius organizmus, kurie geba vartoti savas ląsteles, kitaip tik pritrukus maisto medžiagų visas organizmas pradėtų steikuoti.

LMX

Balasto lasteles... Jeigu jos viduje organizmo nereiskia, kad tai yra pats organizmas. Fekalijos irgi organizme, bet ar jos organizmo dalis ?
Badavimas toks naturalus dalykas, paziurekit i gyvunus, ka jie daro kai suserga. Nereikia cia dviratcio isradinet...

eternal.bliss

Tu bent biologiją kiek supranti?   ;D Balastas?   Ir tokius pavyzdžius duodi visiškai ne į temą.
Taip kai suserga jie nevalgo, nes pvz kai tau temperatūra pakyla tu ir nenori valgyti, bet jie tiesiog taip iš niekur nieko nepradeda badauti.

Jeigu organizmui pradeda trūkti medžiagų- o jam reikia netik riebalų, angliavandenių, ir baltymų jam taip pat reikia vitaminų, mikroelementų. Tai tas "balastas" tampa visas kūnas nes vien tik iš riebalinių ląstelių negausi visų šių medžiagų.

LMX

Parodyk man nors viena, kuris gali suprast Biologija:D Nebent pats kurejas arba siela susijungus su juo.. Organizmas, sunaudos tiktai balasta ir nieko daugiau. Kaip jis ims is organizmo tas kitas medziagas ? Tiksliau kuom jis tuos riebalus ar organizmo dalis vers maisto medziagom :D ?

TinSoldier

Aš čia trumpam įsikišiu.. Jei kurie nors žmonės rimtai vertina aprašomą badavimo ir toksinų pašalinimo naudą, tai jiems verta žinoti, jog žvelgiant iš mokslinės pusės - visa tai neblogi nusipezėjimai.

Aš pats iki šiol tuo nesidomėjau praktiškai visiškai, tačiau dabar pagooglinau ir dalinuosi tuo, ką radau.

Kažkokie tai toksinai kūne turi prasmę tik tuomet, kai kalbame apie rimtai apsinuodijusį arba priklausomą nuo narkotikų žmogų. Šiaip jokie "toksinai" žmogaus organizme, žvelgiant iš medicininės pusės, nėra žalingi. Jų kiekis, gaunamas maistu, yra toks mažas, kad net neverta kreipti dėmesio. Tuo labiau, kad 'toksinų šalinimą' ir taip natūraliai atlieka kepenys ir pan.

Kitose šalyse 'toksinais' gasdinama siekiant parduoti pseudomokslinius aparatus ir metodus, "valančius" organizmą. Aišku, pastarieji nedaro nieko, išskyrus palengvina pirkėjo piniginę. Masinė melagystė ir tiek.

Pagrindinis mano šaltinis: http://www.skepdic.com/detox.html

Apsirijimas niekuomet nėra gerai. Badavimas ir organizmo alinimas taip pat prie gero nepriveda. Jei norit pasiusti geriau, tiesiog žiūrėkit ką valgot. Susidarykit mitybos tvarkaraščius, apsiskaičiuokit per parą gaunamus riebalus, angliavandenius, baltymus, vitaminus.

Alkį jaučiat ne veltui. Žmogui reikia valgyti. Žmogui reikia valgyti tinkamai - tai patikimiausias būdas pagerinti sveikatą ir savijautą. Ne kokie tai pseudomoksliniai "toksinų" valymai ir organizmo varginimai badu.

.L.U.T.H.O.R.

Permečiau tą nuorodą, rašo daugiau apie tuos visokius, detoksikacijos metodus ir aparatus. Šiaip apie patį badavimą, geriau pasiklausyti iš žmonių, kurie tuo užsiima. Na kaip badavimas prie gero nepriveda, jei yra istorijų, kai badavimas išgydė net vėžį. Kaip tai paaiškinti? Vėžys juk nepraeina pats.
Pat gali pabandyti geriausia 3 dienas badauti ir pamatysi rezultatus. Ar alina ar vis dėl to padeda badavimas. O jei aš valgyčiau kai užsimanyčiau, tai reiktų man valgyti kas antrą dieną :D

LMX

Seip galima sakyti, kad zmogaus organizmas alinamas badaujant, nes tuo metu jis labai smarkiai dirba, valo toksinus. Bet tiketis, kad valgant kepenys isvalys visus toksinus, naivu... toksinu perteklius kaupiamas veliasniam sutvarkymui, bet kada ateis tas velesnis, sutvarkymas, tada kai organizmas tures laiko, laisvo laiko nuo virskinimo. O toksninu tai gauname daug. Ir jie kenksmingi, gleives as taipat laikau toksinais. Jos kaupiasi zarnyne, kai ju ten daug apsivelia savaime suprantama, kad prasteje medziagu apytaka. Ar kam is subines gleives bego ?
Alki jauciame delto, kad esame priklausomi prie fizinio maisto, bet ne del to, kad jis mums butinas...

.L.U.T.H.O.R.

Na jei reguliariai valgote tai pažiūrėkite, užsimanysite valgyti maždaug visada tuo pačiu metu. Bet aišku visų organizmas skirtingai reaguoja į nevalgymą, vieni praleidžia pusryčius, jau skrandis groja maršus. Aš pavyzdžiui galiu nevalgyti pusryčių ir net pietų, jei neturiu laiko, ir dar geriau jaučiuosi nei prikimšęs skrandį maisto :D

Benamis

Citata iš: LMX  balandžio 08, 2013, 23:21:54
Alki jauciame delto, kad esame priklausomi prie fizinio maisto, bet ne del to, kad jis mums butinas...

;D Prajuokinai :) Tokia logika vadovaujantis tai mes ir kvepuoti neprivalome, o kvepuojame tik del to, kad tai nesamoningas organizmo procesas (AKA esame priklausomi keleta kartu per minute itraukti ora).

Sakyk, kai susilauksi vaiku (jeigu ju dar neturi - nezinau) maitinsi juos? Ar tiesiog ziuresi kaip jie graziai gyvena be maisto? :)

LMX

Seip kvepavimas ir maitinimasis skiriasi.
Bet taip, neprivalome kvepuoti, pasidomek PranaYama ;) Gerai ja ivaldzius galima isbut nekvepavus labai ilgai...

Jeigu as jau sugebetciau ir gyventciau vien ant pranos ir pasidarytciau vaiku, tai jie perimtu sita gebejima... Bet tai nera gerai, nes dauguma tokiu breatharianu vaiku kentcia, nes suserga nuo maisto...

Benamis

Galiu pasakyti, kad tikrai neapsirikai pasirinkdamas si foruma :D ;D Rasi bendraminciu ;)

Toliau diskusiju siuo klausimu asmeniskai netesiu ;)

Teroras

:D ;D :D

Pakele man nuotaika LMX :) Anomalijos forumas nepaliauna mane stebinti diskusiju dalyviais :)

Jau isivaizduoju kaip Prana mintantis vaikai "sveikai" atrodo:

Reikia koki Pranos mokytoja i Afrika issiusti... Ziurek ir vienos problemos Afrikoje nebeliktu! Su Aids butu lengviau kovoti ;D

LMX

Cia visai kitas dalykas tose nuotraukose...
Ilgai uztruktu tas mokytojas afrikoje. Nes reikia sulauzyti belief sistemas, ir tam ruostis. Jeigu tu galvosi, kad mirsi be maisto tai ir mirsi, tas vyksta afrikoje...
As nustebes, kaip jus tokiu dalyku nezinot  ???

Teroras

O as tai labiau nustebes, kad tu zinodamas tokius dalykus visvien valgai ir kvepuoji ;/

LMX

:D Zinoti galima daug, bet tai pasiekti reikia laiko, pastangu...

Aukštyn