Tai kas gi nutiko dingusioms Rugsėjo 11-osios teroro akto aukoms?

Pradėjo Benamis, balandžio 07, 2013, 23:36:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Po daugiau kaip 11 metų nuo Pasaulio prekybos centro katastrofiško sugriovimo Niujorko miesto valdžia pagaliau iškėlė sau klausimą: kas gi galėjo atsitikti su 1116 jame dingusių aukų? Kiekvieną kartą, kada istorijoje įvykdavo pastato griūtis, visi žuvusiųjų kūnai iš griuvėsių būdavo ištraukiami daugiau ar mažiau sumaitoti, bet sveiki. Priežastis ta, kad griūvančiuose pastatuose žmonių kūnai yra sutraiškomi, tačiau nesudraskomi į mažus gabalėlius ir nedingsta be pėdsakų.

Tačiau 2001 metų rugsėjo 11 dieną pati įžymiausia istorijoje pastato griūtis kažkokiu būdu yra susijusi su daugiau kaip tūkstančio aukų kūnų dingimu. Nepaisant visų pastangų „perkasant ir išsijojant" griuvėsius, nebuvo aptikta nei kokio nors odos gabalėlio, nei nago atplaišos ar kaulo nuolaužos, galinčių priklausyti bent vienam iš tų kūnų.

Bet ši paslaptis - ne vienintelė. Mažai kas beliko ir iš tų 1634 PPC darbuotojų, kurie neprapuolė kaip į vandenį. Didžioji dalis žmonių palaikų, aptiktų ir atpažintų pagal DNR, buvo smulkiausių išsibarsčiusių dalelių pavidalo, o ne sveiki kūnai.

Kas atsitiko su bemaž trimis tūkstančiais žmonių kūnų, patyrusių anihiliaciją, kai per 10 sekundžių dingo 110 metrų aukščio bokštai? Atsakymas : tas pats, kas ir su įstaigų baldais, dokumentų spintomis, telefonais, kompiuteriais ir visais kitais dangoraižiuose buvusiais daiktais. Praktiškai nebuvo rasta ir šių daiktų kokių nors liekanų. Jie, kaip ir žmonių kūnai, kažkokiu būdu virto mažyčių skeveldrų ir mažesnių kaip 100 mikrometrų skersmens dulkių debesiu, nupūstu į jūrą ir lėtai nusėdusiu Atlanto vandenyne. Kaip sakė vienas iš sijotojų-kasėjų, pati didžiausia skeveldra, ištraukta iš epicentro, buvo mažytis telefono klaviatūros gabalėlis.

Šiandien, praėjus daugiau kaip 11 metų, Niujorko valdžia pagaliau pripažįsta, kad tai paslaptingas dalykas. Memorandume rugsėjo 11-ąją žuvusiųjų šeimoms Niujorko valdininkas Kesis Holovėjus (Casey Holloway) pranešė, kad pirmadienį, balandžio 1 dieną, miesto vyriausiasis teismo medicinos ekspertas pradės Staten Island saloje esančiame miesto sąvartyne Fresh Kills Landfill Pasaulio prekybos centro griuvėsių sijojimą. Šiems griuvėsiams išvežti prireikė 60 sunkvežimių reisų. Kaip teigia miesto atstovas, jie tikisi rasti nors dalies iš 1116 žuvusiųjų palaikus.

Deja, šansai rasti bent kiek daugiau žuvusiųjų atrodo menki. Galų, gale, bokštų dvynių luženos, kurios pagal masę sudarė mažiau kaip 50 procentų bokštų masės (kas atsitiko su likusia šios masės dalimi?) jau buvo kruopščiai perkastos ir išsijotos daugiau kaip prieš 10 metų. Miesto valdžios sprendimas išsijoti pastatų luženas nuo balandžio 1 dienos yra ne šiaip sau sutapimas su George`o W. Busho sprendimu atsiklaupti ir alkūnėmis atsirėmus į grindis bandyti paieškoti po savo darbo stalu neegzistuojančio Irako masinio naikinimo ginklo. Nejaugi tai kažkoks žiaurus balandžio 1-osios pokštas?

Dėl to, kad nerasta sutraiškytų žmonių kūnų, įstaigų baldų ir technikos, o taip pat 50 procentų bokštų dvynių masės, peršasi išvada, jog šie pastatai ne sugriuvo, o buvo susprogdinti.



Balsas.lt

Marius

Obama reptiloidas,Jav siurbia irako nafta,binladenas visdar gyvas,Amerikonai kvaili žmonės,Amerika valdo žydai,amerikonai patys supsrogdino bokštus,Nenuskrido į mėnulį ir t.t. ir t.t. ir t.t.  Aš kartais pamastau gal amerikonai meluoja ,kad tokia Amerika aplomai yra?

Kažkaip nuo tų samokslo teorijų jau tikrai pavargt galima..

TinSoldier

#2
balandžio 07, 2013, 23:55:06 Redagavimas: balandžio 07, 2013, 23:59:01 by TinSoldier
Balsas.lt žurnalistas buvo arba girtas, arba debilas.

Nors nelabai tikiu "susprogdinimo" versija, bet straipsnis tai labai ne koks.

Autorius nesigaudo skaičiuose:

Citatakas gi galėjo atsitikti su 1116 jame dingusių aukų?
CitataKas atsitiko su bemaž trimis tūkstančiais žmonių kūnų, patyrusių anihiliaciją<...>


Su logika jam prastai:

Citatavisi žuvusiųjų kūnai iš griuvėsių būdavo ištraukiami daugiau ar mažiau sumaitoti, bet sveiki.


Su logika jam labai prastai:

CitataDėl to, kad nerasta sutraiškytų žmonių kūnų, įstaigų baldų ir technikos, o taip pat 50 procentų bokštų dvynių masės, peršasi išvada, jog šie pastatai ne sugriuvo, o buvo susprogdinti.


Kuo susprogdinimo būdas turėtų įtakotį daiktų/kūnų pradingimą? Sprogimai juk tokie patys buvo, nepaisant to, ar buvo lėktuvas, ar kontroliuotas sprogimas. Viskas buvo matoma, filmuojama ir fiksuojama.

Citatanebuvo aptikta nei kokio nors odos gabalėlio, nei nago atplaišos ar kaulo nuolaužos, galinčių priklausyti bent vienam iš tų kūnų.


Pusė teksto skamba taip, tarsi visi tą dieną JAV dingusieji kažkaip turėtų būti susiję su bokštų griuvimu.

Citata
Praktiškai nebuvo rasta ir šių daiktų kokių nors liekanų. Jie, kaip ir žmonių kūnai, kažkokiu būdu virto mažyčių skeveldrų ir mažesnių kaip 100 mikrometrų skersmens dulkių debesiu,


Straipsnio autorius, matyt, nėra pajėgus suvokti kas yra daugybės valandų nekontroliuojamas gaisras, sekęs po milžiniškų sprogimų, griuvimų ir pan.

žodžiu, nors pats netikiu 9/11 konspiracinėmis teorijomis, nieko LABAI blogo prieš jas neturiu. Bet straipsnis tai mažų mažiausiai apgailėtinas





Benamis

Nemanau, kad lietuvis si straipsni rase. Kaip pastebejau balsas.lt dazniausiai isvercia tekstus is kitu tinklapiu. Si karta blogas vertejas galbut pasitaike :) Butu idomu paskaityti orig. saltini, taciau nera nurodytas ;/

Aukštyn