Narkotikų žinynas

Pradėjo RoxiO, balandžio 06, 2013, 00:19:56

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Ezekiel

Jei žmonės serga ir nori geriau pasijūsti vartos, geriausią ką turi tai nuotaikai pakelti ar pabėgti nuo bėdų. Deja, kadangi saugesnį ir efektyvesnį psichodelikai uždrausti valdžios, tenka vartoti ką galima rasti - "Moment" klijus, taboro purviną heroiną, parduotuvinį alkoholį ir saldainius.

Vis tik yra ribos valdžios galiai kontroliuoti narkotikus. Pavyzdžiui Phaharis genties augalai turi DMT nors ir nedaug, bet problema tą, kad šios žolės tokios paplitusios pasaulyje ir šios žolės dominuoja pievose. Jo yra ir daugelyje kitų augalų pvz. nendrėse, akacijose.

Kodėl nebaudžiama už šių narkotinių augalų auginimą kiemę, nuosavoje žemėje?

Iron Tara

Gal todėl, kad niekas nežino, jog jos turi tokių medžiagų, dėl to ir nevartoja? Nes aš tai tik dabar sužinojau..

LMX

Citata iš: Iron Tara  balandžio 07, 2013, 21:54:15
Gal todėl, kad niekas nežino, jog jos turi tokių medžiagų, dėl to ir nevartoja? Nes aš tai tik dabar sužinojau..

Tikriausiai todel, kad juose labai mazai DMT yra. Bet jeigu jau isekstraktuotai DMT tada jau sita substancija draudziama butu, kaip pavyzdziui JAV uzdraustas Ajero saknies asencinis aliejus, bet saknis ne.

O jei seip bendrai apie psichotropines medziagas tai jos tikrai nera gerai, kad ir MJ. Pats apie seserius metus rukiau cigaretes, vartojau alkoholi, kasdien rukydavau MJ ( dazniausiai kelis kart i diena), neaksisakydavau metha/amfetamino,MDMA, eksperimentuodavau su LSA,Salvia D,Musmirem,Datura.. jau nekalbu apie "legal highs blend'us"... Taciau viena diena, kazkas pastukseno i stubura ir viska numetciau, net alaus nebegeriu. Mane alus tiek pat traukia, kiek purvas ant zemes, suprantu, kad jis man nenaudingas/kenksimingas... tiesiog atejo toks supratimas...
Toliau priejau isvados, kad psichotropines medziagos tik nuspaudzia "jungikli", bet nera "pats junginklis", tas busenas galima ijungti ir kitais budais nezalojant kuno energetiniu kanalu, nors tai tik for fun... Bet ka psichotropines medziagos gali, tai sudominti, padeti pamatyti, pajausti tam tikras busenas, tie potyriai poto gali buti naudingi einant atgal i Edena...
P.S Linkiu visiem isislaisvinti ;)

Aukštyn