Moksliniai tyrimai įrodo “gender” ideologijos grėsmę vaikų psichikai

Pradėjo paragraf 78, kovo 29, 2013, 07:00:12

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Gabrielius

kovo 29, 2013, 11:55:31 Redagavimas: kovo 29, 2013, 11:57:21 by Gabrielius
Citata iš: paragraf 78  kovo 29, 2013, 11:50:11
Citata iš: Gabrielius  kovo 29, 2013, 11:38:30
Tarkim kodel as susitikinejau su daug merginu ir jos visos turi ta pacia "vienokia ar kitokia" problema? Sekmes reikalas.

Tai nuo sėkmės visiškai nepriklauso. Tai priklauso nuo tavo psichologinių problemų, dažniausiai atsineštų iš neteisingo auklėjimo. Nežinau kokias problemas turėjo tavo merginos, bet jau vien tai jog turėjai jų daug rodo, jog nesugebi išlaikyti ilgalaikių santykių, o tai reiškia, kad šeimoje nebuvo tau įdiegtas toks modelis. Gal tėvai pastoviai pykosi, gal tai kad buvo sukeistos rolės, problemos šaknys gali būti įvairiausios. O tai kad visos turi tą pačią problemą, reiškia kad nesąmoningai renkiesi tą problemą turinčias merginas, dažniausiai tai būna problema susijusi su mamos charakteriu.

Visata yra random,bet kas dar, ji yra neribota,nenuvertink atsitiktinumo galios...x))) Tu per ta pati pasivaiksciojima gali ilipti ant 9 suniuku ismatu, ar rasti 4 pinigines,skirtingose vietose. Yra begaline veiksmu grandine ,kuri atnesa dar viena begaline grandine. Ot nesakyk,kad tai priklauso nuo mano mamos charakterio,dar yra merginu ,kuriom as pats tiesiog nepatikau.Bet kodel as jom nepatikau,atsitiktinumas.

eternal.bliss

kovo 29, 2013, 11:58:15 Redagavimas: kovo 29, 2013, 12:00:11 by eternal.bliss
Jeigu bent kiek suprastum kas yra RANDOM- tai suprastum, kad atsitiktinumas turi būti remtas seka veiksmų vedančių prie jo.
T.y atsitiktinumų ar RANDOM nėra ir negali būti, viskas turi ryšį ir seką.
Kompas negali iš oro sugeneruoti skaičio- turi būti kintamieji, iš kurių sugeneruojamas skaičius, kas jau nėra Random.

Gabrielius

kovo 29, 2013, 12:01:36 Redagavimas: kovo 29, 2013, 12:06:25 by Gabrielius
Citata iš: eternal.bliss  kovo 29, 2013, 11:58:15
Jeigu bent kiek suprastum kas yra RANDOM- tai suprastum, kad atsitiktinumas turi būti remtas seka veiksmų vedančių prie jo.
T.y atsitiktinumų ar RANDOM nėra ir negali būti, viskas turi ryšį ir seką.

Prajuokinai,,, gerai apsviesk mane,kaip is nieko atsirado viskas,ir kaip ir kodel pasiskirste atomai po didziojo sprogimo.x))) Zmogiskoji logika neisnesa viso rysio ir sekos,todel tai atrodo random. Mano sekme priklauso nuo kitu nesekmes ir begalines bangos veiksmu,kodel ir is kur jie prasidejo as neturiu menkiausio supratimo,tai tas pats kas ir visata butu random.Tuolab,kad yra teoriniai asmenys,begalybe,kurie galejo buti tavo vietoje,ar jie man turi kokia nors itaka? Ne man nera skirtumo ar tu ten sedi,ar kas kitas... nepazytstami visada yra tik RANDOM PERSON.Tuolab,kad taviskis atsakymas yra lygiai toks,kokio as galejau susilaukti is bet kokio kito asmens.

eternal.bliss

CitataMano sekme priklauso nuo kitu nesekmes ir begalines bangos veiksmu,kodel ir is kur jie prasidejo as neturiu menkiausio supratimo,tai tas pats kas ir visata butu random.

Tiesiog sakai, kad nesupranti savo veiksmų, pasirinkimo ir psichologijos, todėl viską vadini "atsitiktinumu" nes tingi mastyti.

Gabrielius

kovo 29, 2013, 12:08:12 Redagavimas: kovo 29, 2013, 12:15:43 by Gabrielius
Citata iš: eternal.bliss  kovo 29, 2013, 12:06:10
CitataMano sekme priklauso nuo kitu nesekmes ir begalines bangos veiksmu,kodel ir is kur jie prasidejo as neturiu menkiausio supratimo,tai tas pats kas ir visata butu random.

Tiesiog sakai, kad nesupranti savo veiksmų, pasirinkimo ir psichologijos, todėl viską vadini "atsitiktinumu" nes tingi mastyti.

Atsakyk kodel as esu as,kodel as negalejau buti kazkas kitas,su savo butimi? Buciau koks Jonukas,su kitokia mastysena,emociniu kompleksu ,viskas jau yra savaiminis atsitiktinumas... Del statistikos ir sekmes reikalo,galejo tiesiog jiems taip pasisekti ,kad atrinko butent vieno ar kito tipo daugiau,netycia...I statistika,niekas neziuri kaip i tiesa,tai dazniausiai tarnauja,kaip argumento sustiprinimas,bet neirodymas..

eternal.bliss

Kodėl tu esi toks koks esi? Nes esi- vadinasi negalėjai būti niekuo kitu, jeigu būtum galėjas būtum buvęs Jonukas.

Energija teka ten kur yra didžiausia trauka, Jeigu visur būtų vienoda trauka- kaip tu sakai random- energija stovėtų vietoje. T.y tavęs nebūtų ir nieko nebūtų.

Gabrielius

Citata iš: eternal.bliss  kovo 29, 2013, 12:15:14
Kodėl tu esi toks koks esi? Nes esi- vadinasi negalėjai būti niekuo kitu, jeigu būtum galėjas būtum buvęs Jonukas.

Energija teka ten kur yra didžiausia trauka, Jeigu visur būtų vienoda trauka- kaip tu sakai random- energija stovėtų vietoje. T.y tavęs nebūtų ir nieko nebūtų.

Tu esi labai nekriatyvus asmuo,pataikiau? "Nes taip yra ir viskas",as galejau buti Jonuku,bet nesu..O,kad galetu viskas buti kitaip... IR GALETU,bet nera... Galimybe islieka vis vien. Ir energija galetu teketi kitaip,,,

paragraf 78

Jau nuklydot nuo temos. Nedarom offtopiko

eternal.bliss

kovo 29, 2013, 12:24:11 Redagavimas: kovo 29, 2013, 12:35:08 by eternal.bliss
Akivaizdu, kad net nesigilini į atsakymą o tik nori būti teisus.

Jeigu 2 mašinos temptų vienas kitą į skirtingas puses tokia pačia jėga- Kur jos pajudėtų? Kokia galimybė joms važiuoti į vieną ar į kitą pusę? Jos  taip ir stovėtų toj 1 vietoj. Viena mašina turi traukti stipriau, kad pajudėtų.

Todėl turi būti energetinė srovė norint, kad viskas judėtų ir kistų, todėl viskas yra numatoma ir paremta sekos.

P.s galiausiai nemokėjimas argumentuoti savo nuomonės išreiškiamas emociniu neigimu ir minusų dėjimu  :)

Gabrielius

Citata iš: eternal.bliss  kovo 29, 2013, 12:24:11
Jeigu 2 mašinos temptų vienas kitą į skirtingas puses tokia pačia jėga- Kur jos pajudėtų? Kokia galimybė joms važiuoti į vieną ar į kitą pusę? Jos  taip ir stovėtų toj 1 vietoj. Viena mašina turi traukti stipriau, kad pajudėtų.

Kodel tu manai ,kad visata negaletu operuoti su kitokiais fizikiniais desniais?

A.C.A.B

Citata iš: Gabrielius  kovo 29, 2013, 11:55:31
Citata iš: paragraf 78  kovo 29, 2013, 11:50:11
Citata iš: Gabrielius  kovo 29, 2013, 11:38:30
Tarkim kodel as susitikinejau su daug merginu ir jos visos turi ta pacia "vienokia ar kitokia" problema? Sekmes reikalas.

Tai nuo sėkmės visiškai nepriklauso. Tai priklauso nuo tavo psichologinių problemų, dažniausiai atsineštų iš neteisingo auklėjimo. Nežinau kokias problemas turėjo tavo merginos, bet jau vien tai jog turėjai jų daug rodo, jog nesugebi išlaikyti ilgalaikių santykių, o tai reiškia, kad šeimoje nebuvo tau įdiegtas toks modelis. Gal tėvai pastoviai pykosi, gal tai kad buvo sukeistos rolės, problemos šaknys gali būti įvairiausios. O tai kad visos turi tą pačią problemą, reiškia kad nesąmoningai renkiesi tą problemą turinčias merginas, dažniausiai tai būna problema susijusi su mamos charakteriu.

Visata yra random,bet kas dar, ji yra neribota,nenuvertink atsitiktinumo galios...x))) Tu per ta pati pasivaiksciojima gali ilipti ant 9 suniuku ismatu, ar rasti 4 pinigines,skirtingose vietose. Yra begaline veiksmu grandine ,kuri atnesa dar viena begaline grandine. Ot nesakyk,kad tai priklauso nuo mano mamos charakterio,dar yra merginu ,kuriom as pats tiesiog nepatikau.Bet kodel as jom nepatikau,atsitiktinumas.

Nu ir paistalai...
Jei aš neišlaikau egzamino, tai dėl atsitiktinumo ar dėl to, kad buvau lodorius ir vietoj medžiagos skaitymo žiūrėjau futbolą?

Gabrielius

Citata iš: A.C.A.B  kovo 29, 2013, 12:44:51
Nu ir paistalai...
Jei aš neišlaikau egzamino, tai dėl atsitiktinumo ar dėl to, kad buvau lodorius ir vietoj medžiagos skaitymo žiūrėjau futbolą?

O kas buna kaltas ,kad tu gimei durnas???

A.C.A.B

Citata iš: Gabrielius  kovo 29, 2013, 12:48:40
Citata iš: A.C.A.B  kovo 29, 2013, 12:44:51
Nu ir paistalai...

O kas buna kaltas ,kad tu gimei durnas???

Gabrieliau, medikas, o ne jų pacientas man gali nustatinėt diagnozę  8)

eternal.bliss

Šita visata yra nuolatiniame kitime- tai reiškia, kad yra nuolatinis energetinis judėjimas, arba srovė pačioje visatoje- kas suprantamiau žmogiškajai logikai kaip linijinis visatos modelis.

Kitas visiškai neprieštaraujantis suvokimas apie šitą ir paralelines visatas būtų toks: visur yra vienoda trauka todėl visa visata neturi energetinės tekmės, tai reiškia, kad ji stovi vietoje, laikas neegzistuoja. Visos paralelinės visatos yra sustingusios kaip filmo skaidrės visos egzistuojančios vienu metu, tačiau tuo pat metu sąmonė juda per kiekvieną pasirinktą paralelinę visatą sukurdama judėjimo arba tekmės įvaizdį. Šiuo atveju pati sąmonė sukuria tėkmę, kuri nepriklausoma nuo laiko, ir net pačios visatos dėsnių, tačiau pati sąmonė savyje turi tėkmę kurią ji renkasi.

Gabrielius

kovo 29, 2013, 13:00:54 Redagavimas: kovo 29, 2013, 13:04:41 by Gabrielius
Citata iš: eternal.bliss  kovo 29, 2013, 12:52:02
Šita visata yra nuolatiniame kitime- tai reiškia, kad yra nuolatinis energetinis judėjimas, arba srovė pačioje visatoje- kas suprantamiau žmogiškajai logikai kaip linijinis visatos modelis.

Kitas visiškai neprieštaraujantis suvokimas apie šitą ir paralelines visatas būtų toks: visur yra vienoda trauka todėl visa visata neturi energetinės tekmės, tai reiškia, kad ji stovi vietoje, laikas neegzistuoja. Visos paralelinės visatos yra sustingusios kaip filmo skaidrės visos egzistuojančios vienu metu, tačiau tuo pat metu sąmonė juda per kiekvieną pasirinktą paralelinę visatą sukurdama judėjimo arba tekmės įvaizdį. Šiuo atveju pati sąmonė sukuria tėkmę, kuri nepriklausoma nuo laiko, ir net pačios visatos dėsnių, tačiau pati sąmonė savyje turi tėkmę kurią ji renkasi.

Gerai,gerai.TU PROTINGAS,patenkintas? Ar dabar offtopicas gali baigtis? Siulau kita karta neprikibti prie vieno zodzio,,,nes skambi gana kaip siknius.   

https://www.youtube.com/watch?v=0GCyMtNl8T8

Aukštyn