Kas darosi katinui?

Pradėjo IndiGoo, kovo 24, 2013, 17:36:56

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

IndiGoo

Sveiki taigi susiruosiau papasakoti kas pradejo darytis mano katinui mazdaug pries metu. Jis anksciau buvo normalus vaiksciodavo, zaisdavo ir t.t. buvo paprastas ir įprastas katinas. Taciau kaip toliau tuo ir keisciau ! Jis pradėjo daryti taip -
1.Tipena sau koridoriumi ir tik svyst pasoka ir pradeda bėgioti.
2.Eina kambariu ir taip zvilgsnį į viena siena, i kita siena kokias 3sec. pasizvalgo kaip pamates kokia muse, taciau jokios muses ar kito matomo dalyko nera...
3. Tupi prie duru, pavaikscioja, tik staiga pasisuka i koridoriaus gala ir arba pradeda ten eiti lyg selindamas arba pradeda miaukti.
Ma darosi nejauku kaip jis tai daro... Kas gali buti? Kokios tokio katino elgesio priezastys?

Benamis

O tu kartais netycia nesumaisiai forumu? :) http://www.topmiau.lt/forum/ ;)

astropasaulis

Tema tinkama forumo tematikai. Jis turėjo omeny ar katė apsėsta ar kažkas tokio.

Benamis

;D Tada mano kate kas antra-trecia diena buna apsesta :D Gal kai manes nebuna spiritizmo seansus slapcia atlikineja... ;/

astropasaulis

Katė apskritai labai mistiškas gyvūnas. :)

Linas

Morčius  :D

Marius

Apsėsta pavasarinės kačiukų meilės dar vadinamos (morčium) :-D  Juokauju.

Šiaip pats esu mates panašius dalykus,bet mano atveju sunerime buvo ,tiek šuo tiek katė,jie abu kažka matė,panašiai kaip buvo nupasakota,šuo net lot pradėjo..

la.benas

O gal katės mato dvasias(jei tokių yra, žinoma)?

Benamis

Na jeigu temos autoriaus kate ar katinas gyvena toki audringa gyvenima kaip katinas vaizdo irase, tai visai tiketina, kad koks nors Liuciferis ji apsedo:

crystal

kovo 24, 2013, 18:38:41 Redagavimas: kovo 24, 2013, 18:40:26 by crystal
Na aprašytas katino elgesys tikrai neatrodo keistas :D Dauguma kačių taip elgiasi, net gi sakyčiau, kad normalu, jog katinas nėra ramus :D O šiaip jei ir atrodo, kad katė ar katinas keistai dairosi, ar atrodo kad į kažką žiūri, tai netūrėtų per daug stebinti, juk jų visi pojūčiai yra žymiai jautresni nei žmogaus. Jos ir visokius aukšto tono garsus puikiai girdi, ir mato geriau, yra nepaprastai pastabios, jau net ir kiokios baisiai mažos muselės pro akis joms lengvai nepraskrenda :D Šiaip įdomūs tie gyvūnai ir būna, kad kartais keistokas tas elgesys atrodo. Va  pvz mano katė mėgsta biški pašiurpint: jei naktį man nesimiega, ar šiaip prabundu, tai labai dažnai matau katę sėdinčią ant stalo ir ramiai mane stebinčią. Tą patį ir sesuo pastebėjo, kai jai nesimiega. ;D

Asasinas

Taigi neršimas tavo katei. Pavasaris. Išleisk į lauką, tegul katytes biški paminko. Ir pamatysi kaip elgesys atsistatys į normalų.

Iron Tara

Dar girdėjus, jog gyvūnai ir kūdikiai mato astralinį (paralelinį pasaulį).

eternal.bliss

crystal- tavo katė naktim tave programuoja  :-[ :D

crystal

Citata iš: eternal.bliss  kovo 24, 2013, 20:15:04
crystal- tavo katė naktim tave programuoja  :-[ :D

Jo, jo, ypač pasitelkus šitą žvilgsnį: ;D

Puutuls

Nieko nesidaro :D Mano katinas pvz. iš niekur nieko pašoka, pradeda kniaukti, nubega prie maišelio, paprasto (maximos) ir pradeda laižyti inirtingai :D arba užšoka ant krūtinės ir pradeda mindžioti su įsijautęs ir tik pabandyk tu jį NORS paliesti, viskas sutrukdei, nubėgs įsižeidęs ir pasislėps :D KEISTI SUTVĖRIMAI! :D

Aukštyn