Keista situacija

Pradėjo mzicka, kovo 19, 2013, 01:27:19

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

mzicka

Sveiki, jau pora savaiciu pas mane namie ,nakti kai ishjungiu telika, kompa,sviesa girdziu visokius garsus tai kurpine nukrenta ,tai monitoriai traska tai megztinis koks nukrenta... kol yra bent koks sviesos saltinis viskas ramu.Kai prasideda tas bildejimas esu priverstas isijungti kompa ,tada viskas nurimsta ir tik taip uzmiegu ir sapnai kazkokie blogi, gal kam buvo panasiai ? ;/

Master

Nukrenta kuprinė, ir aišku tu persigąsti atiduodamas dar daugiau energijos. Kodėl poltergeistai dažnai laikomi žmogaus telekinezės padariniais? Pamąstyk apie tai. Mes bijome to ko negalime pamatyti ar suprasti. Todėl daug dalykų, kurie pjaunasi su mūsų turimomis žiniomis, mes juos ignoruojame. Taip, kad patarimas. To bijoti visai nereikia. Pas mane irgi dažnai traška visi baldai. Jeigu tu tai ignoruosi, stipresnio efekto negausi :)

TinSoldier

kovo 19, 2013, 11:02:42 Redagavimas: kovo 19, 2013, 11:06:55 by TinSoldier
Ką čia šneki, Master.. Kokie poltergeistai, kokios telekinezės.. Kam vargšą žmogų gasdini dar labiau?

Mzicka, kai dega šviesa, kol kažką veiki, mažiau dėmesio kreipi į visokius garsus. Nes tavo dėmesys visai kitur būna: tai į teliką, tai į facebooką, tai dar kur nors.

Kai išjungi šviesą, atsiguli miegoti, naktį sumažėja visokių garso šaltinių (nebelieka mašinų triukšmo už lango, nebesigirdi žmonių šnekos, niekas nebejuda nebekruta). Todėl daug daugiau dėmesio pradedi kreipti visokiems tokiems garsiukams, kurie būna visą parą. Bet kuriuos pradedi pastebėti tik užsimerkęs ir įtempęs klausą. Kai įjungi kompiuterį, jo užesys padeda tau nukreipti dėmesį nuo tų garsiukų, todėl ir atrodo, jog viskas nurimsta.

Nesirūpink, pas visus mus monitoriai traška, pas visus mus palinksta/nukrinta koks nors negrabiai padėtas daigtas ir pan. Ir mes visi naktį tai daug dažniau išgirstame, nei dieną.

Miegok ramiai :)

eternal.bliss

Na man ir taip buvo.
Esmė tame, kad tie kas neigia- niekada neatiduoda energijos, jie uždari. Todėl tokius kaip TinSoldier numelšti labai sunku, daug energijos reikalauja todėl neekonomiška  ;D
Tiesiog nebežiurėk visokių siaubekų ir neskaityk apie tokias nesamones, nebesidomėk jomis, daugiau teigiamumo, mažiau tikėjimo ir viskas ok bus. ;)

TinSoldier

Na, jei jau pradėsit aiškinti, kad vėstančio kineskopinio monitoriaus(lcd nesu girdėjęs traškant. nors turiu tik laptopą, gal stacionarių ir traška. nežinau) traškėjimas yra dėl jūsų atiduodamos energijos, tai jau tikrai.....

eternal.bliss

Manai pas jį kineskopas? plokščias netraška.  :)

TinSoldier

Dariau prielaidą, kad kineskopas.

Pagooglinus randu, kad ir LCD monitoriai kitiems patraška dėl visokių problemyčių. (prastai įkištas laidas, kitokie visokie techniniai dalykėliai, kurių nei kiek nesuprantu)

Na, bet palaukiam autoriaus. Dabar jau visai įdomu, ar kineskopinis ten, ar plokščias :)

paragraf 78

Daiktai traška dėl įvairių aplinkos poveikių: drėgmės, šalčio, karščio ir t.t. pasikeitimų. Kaip ir tinsoldieris sakė, dieną šiuos garsus užgožia kiti garsai. Nors va pas mane pakankamai tylu, tai ir dieną girdisi traškesiai.
Nebūtinai turi traškėti monitorius. Tai gali būti ir spinta ir dar kas nors. Kompas vėsdamas po dienos darbo irgi leidžia įvairius garsus.
Daiktai irgi juda. Būna kad nučiuožia koks maišelis ar knyga. Tačiau tai būna dėl to kad daiktas buvo negerai padėtas ir ilgainiui jį paveikė gravitacija ir trinties laipsnio sumažėjimas.
Nereikia pulti visko mistifikuoti, nors žinoma, daug lengviau prisigalvoti visokių nebūtų dalykų susijusių su mistika, o ne racionaliai pamąstyti.

eternal.bliss

na aš gal pasikartosiu, bet nežinau kaip įmanoma knygą padėti ant lygaus paviršiaus pvz stalo, kad ji nukristu nuo jo savaime.

paragraf 78

Idealiai lygių paviršių buityje nėra, šiaip jau.
Nebūtinai knyga turi būti padėta ant lygaus paviršiau. Jei yra nors šioks toks nuolydis, tai yra tikėtina kad anksčiau ar vėliau knyga nukris. Elementari fizika ir nieko daugiau.

eternal.bliss

Tai matomai pas mane visur idealiai lygu, nes nei karto nenukrito nei knyga nei puodukas nei dar kas nuo stalo ar kažko panašaus. Pas jus gal grindys kveivos ar namas pakrypęs :DDD

paragraf 78

Na va ir radai racionalų paaiškinimą ;)

Master

Ok, srr. Matot, man asmeniškai lengviau priimti egzoterinį niekalą, nei moksliškai įrodyta faktą. Nes naktis toks metas (kaip ten dvasininkai sako? Kupinas blogų nakties darbų ir minčių :D ). O jei rimtai, ir pačiai naktimis būdavo dar ne taip... Kažkas lyg ir ant lovos atsisėsdavo (patyrusio įtapa kūno raumenys nevalingai įsitempia, šitaip gaunamas efektas) , lyg ir į langą pabelsdavo (labiausiai tikėtina, kad paukštis.... Nors keli kartai iš eilės..chm...), alsavimas ir vėjo garsas (galbūt susidaro kokie srautai), traškėjimai ir t.t... Per viena naktį tiek įvykių.. O priedu kai užvaldo baimė, gali įtikėti ir zombiais, ir terminatoriais lendačiais iš lovos. Taigi priimti faktą, kad visa tai tik astralinė provokacija daug lengviau. Tada ir tos baimės nebūna. Bet čia vėlgi kaip kam :) Rimtai, srr, gal tikrai persistengiau :)

paragraf 78

Čia ne tiek dvasininkai sako, kiek psichologai. Naktį pasąmonė būna aktyvesnė, tai ir lenda visokios žmogaus vidinės baimės, visokie neišsakyti dalykai, neurozės ir t.t. Todėl ir traktuoji natūralius dalykus pagal tai kuo domiesi. Besidomintis ezoterika visų pirma ieškos ezoterinės, mistiškos prasmės, racionalus žmogus vadovausis proto argumentais.

mzicka

kovo 19, 2013, 22:11:21 Redagavimas: kovo 19, 2013, 22:24:00 by mzicka
Dekui uz patarimus ! vakar jau miegojau viska isjunges ir stengiausi nebekreipti demesio ,aisku buvo nejauku nes garsai nedingo.Ziuresim kaip bus sian gal tikrai atsibos tiem bildukam :) O seip man 23 metai ir niekada iki sio menesio pradzios nebuvo panasiu dalyku, nors tokias dalykais domiuosi nuo pat vaikystes ir nebuvo jokio ivykio ,kad galetu tai paumeti visiskai is oro tie reiskiniai ,o ko nematai ir nesupranti tas baisiausia;/ bet reik tiketis ,kad sian jau atsibos tiem "energijos siurbejam" nes kazkur skaiciau ,kad kai kas maitinasi kitu baime :)Kas del monitoriaus tai pas mane" Dell UltraSharp U3011" pirktas pries gerus metus niekada netraskejo ... o telikas samsung slim fit tv kazkox, negaliu tiksliai pasakyt pavadinimo nes tik tiek parasyta,pakankamai senas aisku ,bet niekada nieko panasau nebuvo .Dar noriu pasakyti "Master " man ir buvo pries koki pusmeti kai kazkas ant lovos sedejo ,bet jau paryciais ir megino istemt is lovos ,tai kita diena su draugeliais pazvengem ir tiek po to radau intike ,kad tai buvo miego paralyzius viskas atitiko. ir daugiau nesikartojo tas dalykas :) bet cia kazkas keisto nera paasikinimu.Ziuresiu kaip bus sia nakti.

Aukštyn