Meditacija ar relaksacija

Pradėjo eternal.bliss, kovo 15, 2013, 21:08:32

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

astropasaulis

gegužės 08, 2013, 15:03:11 Redagavimas: gegužės 08, 2013, 15:07:27 by astropasaulis
Turbūt suklydau pakomentuodamas, jog tu ne medituoji. Žmogus, kuris sako, kad medituoja, mano manymu, kuo įmanoma dažniau turi medituoti. Kadangi neminėjai jokių meditacijos patirčių ir esi užsiminęs anksčiau apie maldą, tada pagalvojau, kad dvasingumo stiprinimą tu renkiesi ne medituodamas, o per bažnytinę prizmę, per maldas ir t.t. Ar tu renkiesi tada meditacijos, maldų miksą?

paragraf 78

Kaip jau minėjau, meditacijų būna visokių, jų rūšių begalė, tačiau jūs visi kaip vienas esate įsikandę tik vieną metodą ir jei sakai, kad yra kitokių jūs sakote, kad ne. Keistai kažkaip čia gaunasi.
Aš nedarau miksų, labai nemėgstu kai miksuojama kas nors, ypač religinėje srityje. Aš už gryną produktą. Anksčiau miksuodavau, dabar matau jog tai niekur nevedė, nors tuo metu atrodė, kad veda.

wolfing

Citata iš: eternal.bliss  gegužės 08, 2013, 10:05:45
ir?  ;D
Čia aišku, kad praktikoje ne kažką pasiekęs.
Minčių srautas tėra įsikabinimas, sureikšnimimas, tam tikrų dalykų, epizodų.
Todėl panaikinus sureikšminimą ir pakeitus požiurio-žinių tašką gali visiškai pakeisti mąstymą, asmenybę.

praktika+teorija=patirtis, deje čia nėra toks dalykas kur gali tiesiog paimti resultatus tokius kokie jie yra. juos reikia apsvarstyti/apgalvoti kad gautum tai ka gali pasakyti kitiem nenuklysdamas perdaugiausiai i pievas. tu praktikos gali turėti kad ir 10x daugiau nei aš, bet tavo teorija š**o vietoj vistiek liks. Man atrodo kad tavo visa teorija yra paremta atsitiktina informacija parašyta atisiktiniuose sait'uose. Jei pasižėtum atidžiau tai pastebėtum kad minti mus supa VISUR. Čia nera taip parasta kaip atrodo.

Citata iš: paragraf 78  gegužės 08, 2013, 15:18:31
Kaip jau minėjau, meditacijų būna visokių, jų rūšių begalė, tačiau jūs visi kaip vienas esate įsikandę tik vieną metodą ir jei sakai, kad yra kitokių jūs sakote, kad ne.

ar aš viena iš tu kurie isikąnde laikosi tik viena metoda? ^^

eternal.bliss

Mintys mūsų nesupa virus, jos yra galvoje  ;D
Negalvoti yra paprasta, ant tiek paprasta kaip būti.

paragraf 78

Citata iš: wolfing  gegužės 08, 2013, 19:22:52
praktika+teorija=patirtis

Va va, teisingas pastebėjimas. Paprastai vienas kuris nors būna pamirštamas.

Citata
ar aš viena iš tu kurie isikąnde laikosi tik viena metoda? ^^

Na čia labiau buvo taikyta eternal ir astropasauliui

eternal.bliss

Matai pačia lygtį galima apsukti.
patirtis=praktika+teorija

wolfing

Citata iš: eternal.bliss  gegužės 08, 2013, 19:40:07
Mintys mūsų nesupa virus, jos yra galvoje  ;D
Negalvoti yra paprasta, ant tiek paprasta kaip būti.

you seriously don't get it??? jei nustotum galvot IŠSIJUNGTUM VIETOJ! luckily yra pasamonė kuri
susitvarko su tai... Prieš judėdamas tu galvoji... It is simple as that...

Citata iš: eternal.bliss  gegužės 08, 2013, 19:46:23
Matai pačia lygtį galima apsukti.
patirtis=praktika+teorija

bet esmė išlieka ta pati. taigi nieko neirodai šituo :D

eternal.bliss

tai gal tu nesupratai, aš kalbu apie mintis dialogo- monologo forma.  ;D

Nieko įrodyti ir nesiruošiu niekam.  :)

wolfing

Citata iš: eternal.bliss  gegužės 08, 2013, 19:57:12
tai gal tu nesupratai, aš kalbu apie mintis dialogo- monologo forma.  ;D

Nieko įrodyti ir nesiruošiu niekam.  :)

still similar sh*t ^^

.L.U.T.H.O.R.

Na ne tas pats. Tą vidinį dialogą ar monolgą galima išjungti ir tikrai nieko blogo nenutiks :D

wolfing

Citata iš: Šešėlis  gegužės 08, 2013, 22:50:42
Na ne tas pats. Tą vidinį dialogą ar monolgą galima išjungti ir tikrai nieko blogo nenutiks :D

hmmmm... dar gerai pagalvot reikėjo prieš tai rašant man... Ir vis dar reikia... my bad... sorry ^^

Aukštyn