Papaišiau :)

Pradėjo Master, kovo 14, 2013, 22:03:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

la.benas

Ok. Pamėgink nupiešti Dievą (na, tokį, kokį tu įsivaizduoji) arba ateivį (taip pat tokį, kokį įsivaizduoji). Lauksiu!

Master

Pasistengsiu iki savaitgalio nupiešti  :D
Jau daug vaizdiniu matau  ;)
Tik gaila, kad va, Dievą aš iš tikro įsivaizduoju kaip tuštuma arba mūsų sąmonės dalelę... O ateiviais išvis netikiu  :(  (vaikystės trauma)...

la.benas

Na bet vaizduotę gerą turi, jau tai parodei :) Taigi neturėtų būti sunku :D

Master

Įkvėpė Lyros rasės ateiviai  :) (na jų simbolika)

Ezekiel

Visai kūrybingi ir neblogai atlikti darbai, gerai išlavinta ranka ir meistriškai derinamos spalvos, kompozicija, gal tu esi dailininkas profesionalas? Palyginus su net su garsiais šiuolaikiniais dailininkais, tapytojais tavo darbai geriau atrodo.

Master

Oi ačiū, ne aš ne dailininkė, galbūt mėgėja, nors piešiu retai... (bet šią savaitę užplūdo idėjų lavina).. Tik gaila, kad nebus jėgų jų realizuoti... Pasiekiau savo limitą ir atsipaišiau kokiems pusei metų tai tikrai  :D Vat, tai va šis paskutinis (enternal.bliss pasiūlymu... ale pozytivus) išspaustas per prievartą.. Todėl taip paskubomis ir nupieštas (man nemalonu dėti, taip pat kaip ir žiūrėti pradžioje įkeltus darbus..  :) )... Nei simbolikos ar apgalvotų užslėptų minčių... nieko neidėjau...
Ech... dabar dar vieną gerą mintį su Dievu turiu...  :D (reiks neužmiršti)

Master

Master

Marius

Gerai derančios gražios spalvos..Paskutinį pavadinčiau : ''stoned jesus''  jį irėminus drasiai galima an sienos kabint.

Master

:3 šiandienos darbas

Ezekiel

Įdomus darbai, o pavadinimus turi? Ar sąmoningai paišai pagal kokį mitą, nes paskutinis toks pasirodė?

Asasinas

Na gražu, gražu... Tas paskutinė pragaro katė tokia keistoka... :)

Master

Aha, stengiuosi, kad jie turėtų prasmę (nors ji pati dėliojasi piešiant). Na ir smulkmenos žinoma, simboliai, smagu taip piešti, nes gali atgyventi viską ką perteikia piešinys :)
O pavadinimų jie neturi. 
Va o čia dar vienas, senesnis

Ezekiel

birželio 30, 2013, 19:03:31 Redagavimas: birželio 30, 2013, 19:10:11 by Ezekiel
Citata iš: Master  birželio 30, 2013, 10:27:52
Aha, stengiuosi, kad jie turėtų prasmę (nors ji pati dėliojasi piešiant). Na ir smulkmenos žinoma, simboliai, smagu taip piešti, nes gali atgyventi viską ką perteikia piešinys :)
O pavadinimų jie neturi. 

Aš čia matau kai kita nei tiesiog katę pragare. Gal tai kokie gali būti kokie kolektyvinės pąsamonės archetipai. Pavyzdžiui įdomiai atrodo tos dvi simetriškos gyvatės - dažnas archetipas (mano kuryboje irgi) ir Karlas Jungas kalbėjo apie Kundalini dvigubas gyvates, kuris reiškia pąsamonės ar aukštesnės sąmonės patyrimą. Kundalini vadinama  ugnine vidine galia, ugnine gyvate tai tavo pavaizduota ugnis gali irgi sietis su tuo.
Katė gali simbolizuoti deivę Bastą. Bent jau aš taip galvoju.

Master

birželio 30, 2013, 20:21:27 Redagavimas: birželio 30, 2013, 20:24:29 by Master
Tavo interpretacija turbūt gersenė nei tai ką aš iš tikro piešiau :D. Sugebėjai įžvelgti galbūt net giliau nei norėta pasakyti.  Bet esi labai arti tiesos :)
Iš tiesų piešdama koncentravausi į egiptą (katės įkypos akys, šviesūs tonai) , ir kaip matome katytės rankose pagautas skarabėjas (simbolizuoja amžiną gyvenimą ir jo prasmę). Iš tiesų katę ir piešiau kaip dievybę, tik nebuvau jos įasmeninus. Šaltą, abėjingą dievybę gyvenančią iliuzijoje, kurioje ji vistiek pasineria į kitą savo iliuziją, kurioje ji mato prasmę. Išteptos lūpos rodo katiniška jos žvėriškumą ir prigimtį.  Iš kur kilo idėja nupiešti uodegas gyvates, net neįsivaizduoju. (gal išties pasąmonėje užsilikęs archetipas :D (labai tikiuosi) ) Ugnies elementą pasirinkau kaip kontrastą katei (vizualiai). Katė pati kilusi iš ugnies dūmų. Kas reiškia jos norą kilti ir tuo pačiu, kad ji yra sutverta iš elemento kuriame ji gyvena.  Rankos norinčios paliesti katytę,priartėti prie dieviškumo iš dalies simbolizuoja žmones.

Aukštyn