Islamo radikalų patarimai, kaip mušti žmoną

Pradėjo Iron Tara, kovo 09, 2013, 22:15:02

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Marius

Aš supratau,kad tau netinka tokia padėtis ir norėtum kažką keist.klydau.

Master

Na, o jeigu taip baisiesi vakarietišku gyvenimu, tai valink į rytus. (Juokauju žinoma). Ne, nu forumas yra tam, kad išreikštumėme savo nuomonę, pasidalintumėme informacija ir ją sužinotumėme. Aš ir dauguma tiesiog manome, kad smurtas prieš moterį yra blogai, neturėtu taip būti, o jus sakote, kad mes neteisios, bet patys net piršto nepajudinate, kad apšviestumėme mus kodėl. Tik mes turime ieškoti kontraargumentų, kodėl mes taip manome ir ar išvis galime išsakyti savo nuomonę.. :D

Marius

Aš tikrai nekritikuoju vakarietiškos kultūros,nes pats jai priklausau ir ji man tikrai patogesnė,artimesnė ir visokia kitokia esnė nei rytietiška..
ir aš nesakau ,kad smurtas prieš moteris gerai ir jį palaikau,tikrai nepalaikau..
bet noriu atkreipt dėmesį į tai ,kad ne viskas yra taip ,kaip mum iš šalies atrodo,kartais dalykai yra daug sudėtingesni,nei gali pasirodyt iš pirmo žvilgsnio.

crystal

Citata iš: Marius  kovo 11, 2013, 13:39:07
Na jei taip nepatinka tokia padėtis,tai geriau ne anomalijoj apie tokius dalykus rašinėk,o stok į kokia ''moterų teisių'' organizacija ir padėk tom skriaudžiamom moterim,važiuok į tas šalis,šviesk,protestuok.Žiūrėk gal ką ir pakeisi..

Na nieko sau argumentas - ne anomalijoj rašinėk. Čia yra labai labai daug gyvenimiškų temų ir šita viena iš jų. Nė kiek ne menkesnė nei „Amerikos ginklavimasis" ar „Kam skolingas pasaulis?".

Citata iš: Marius  kovo 11, 2013, 14:16:24
bet noriu atkreipt dėmesį į tai ,kad ne viskas yra taip ,kaip mum iš šalies atrodo,kartais dalykai yra daug sudėtingesni,nei gali pasirodyt iš pirmo žvilgsnio.

Tai ok, argumentuok kodėl tai tik „sudėtingesni dalykai". Kodėl ir kokiais būdais turėtų būti teisinamas bet koks smurtas? Ir tik jau nemalk čia to religinių tradicijų puoselėjimas ar vakarai to tiesiog nesupras.

Kas dėl paminėto feminizmo, tai šiaip keista, kad pats žodis įgavęs tokią neigiamą prasmę visuomenėje. Iš esmės visi kas yra prieš lyčių diskriminaciją yra tam tikri feministai.

Master

Pasirodė visai kitaip. Ir kaip supratau, taip pasirodė ne tik man. Ir dar net galėčiau citatų imesti, bet mes diskutuojame apie islamo požiūri į moteris, ne apie tai ,kuris yra teisus :3 O dėl dalykų sudėtingumo, pasikartosiu n kartą, apšvietos laikotarpiu atsirado supratimas, kad žmogus priklauso ne savo šaliai, bet visam pasauliui (keista, nes apšvieta atnešė romantizmą, kuris savyje įkūnijo stiprų patriotizmą) esmė tokia, kad geografinė zona nepriduoda naujų teisų. Pagalvokime, karvė iš indijos bus ta pati karvė europoje. Nors ir indijoje jos garbinamos,karvės elgesys nepakinta. Kodėl su žmonėmis yra kitaip  ??? ?

paragraf 78

Tikras suglobalėjusio vakariečio mąstymas. Islamistą ar indą tokios mintys priverstų gerokai sumišti :)

puodukas

Gal ne visai į temą ,bet girdėjau ,kad indai atvažiavę į europą valgo jautieną, jie negali valgyti tiktai indiškų karvių.
Negaliu garantuoti kad visi , bet taip girdėjau.

A.C.A.B

Man pasidarė įdomu, ar tokios nesąmonės vyksta tik musulmoniškose valstybėse ar ir krikščioniškose bei ten kur dominuoja ateistai? Trūksta net žodžių.

http://www.delfi.lt/news/daily/world/nevaziuok-i-maldyvus-neleisk-plakti-iszagintu-moteru.d?id=61049267

Master

Va, kaip feministė pasakysiu. Kas išžagino? Vyras. Tas pats, individas iškeliantis save aukščiau, bet nenorintis prisiimti atsakomybės. Kas nubaudė? Vyras. Tas pats individas manantis, kad yra inteligentiškesnis ir dvasiškai pilnesnis nei moteris. Matosi, kad koja kiša puikybė ir ambicijos.. (nepriimkite asmeniškai, tiesiog sakau tai ką suprantu šioje situacijoje)
Na,  nežinau kaip kitur, bet va Lietuvoje kas dieną po kriminalinį įvykį. Nuo geografinės zonos manau tai nepriklauso.. (o visiškai atsidavusiu tikinčiųjų mažai).

paragraf 78

Na tokia jau islamistinių šalių realybė. Dar prie to Indiją galėtume pridėti, kaip tik įmečiau vieną straipsnelį ta pačia tema į forumą http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1577.0
Čia sakyčiau ne tiek religinis fenomenas, kiek skirtinga nuo mūsiškos pasaulėžiūra ir teisė. Mums ji nesuvokiama. Nesiimu vertinti tai gerai ar blogai, tai tiesiog kitas pasaulis.
Mes esame demokratinės valstybės atstovai, tose šalyse vis dar klesti feodalinė santvarka, tad nenuostabu jog jų mąstymas atitinka viduramžių kanonus. Dar daug laiko praeis kol kažkas tose šalyse pasikeis. Ir vien demokratijos įvedimu to nepakeisi, turės išmirti bent pora kartų, kad kažkas pasikeistų, nes reikia kad persikeistų visos tautos mentalitetas.

Aukštyn