Atsitiktinė nuotrauka Feisbuke

Pradėjo inkognito, kovo 09, 2013, 09:17:28

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

Na kad photoshopas tai faktas. Nors lėkštė esanti prie žemės atrodo gan tikroviškai.

2Pacas

Juk aiskei cia viskas su photoshopu

Iron Tara

Moteris ir tas daiktas danguj per daug gerai apšviesti, kad būtų natūraliam apšvietime nufotografuoti :)

inkognito

kovo 09, 2013, 10:59:45 Redagavimas: kovo 09, 2013, 11:12:57 by inkognito
Ta kur ore tai pritariu kad dirbtinai čia pripiešta,bet ta kur ant žemės tai gali būti tikroviška,nes ant jos sumontuotos tanko" tigras" patrankos,apie tai žinau iš kitų šaltinių,na fotošopu gal pagrąžinta padaryta iš nespalvotos spalvota. Bet yra tikrų kitų dalykų,lėkštės kompozicijoje,kurie yra tikrai sukurti Viktoro Šaubergo implozyvieji levitacijos varikliai paleidžiami spirito ir  vandens mišiniu o po to veikiantys iš aplinkos siurbiama energija ir nereikalaujantys jokio kuro. Po karo jis ir buvo tapęs CŽV taikiniu kad išgauti šias technologijas,bet griežtai atsisakė bendradarbiauti su JAV ir tai tapo jo ankstyvos mirties priežastimi. Amerika po šiai dienai negali atkurti šios technologijos.
Va būtent pasiekimai šioje srityje mane verčia galvoti kad Hitleris sugebėjo išeiti į tiesioginį kontaktą su nežemiečiais ir gauti iš to naudos,nes valdant demokratiškia valdžiai Vokietija merdėjo ekonomiškai ir tik Naciams atėjus valdžion per keletą dešimtmečių padarė svaiginantį šuolį tiek pramonėje,tiek ekonomikoje,tiek karyboje,tiek super technikos kūrime,netgi manoma kad jie eksploatavo ir kompiuterinę techniką aišku primityvią pagal šiuos laikus.

http://www.versijos.com/publ/mokslas/paslaptys/naciai_naudojo_slaptas_atlantu_zinias/23-1-0-236

la.benas

Dar pora ta tema

paragraf 78

Citata iš: la.benas  kovo 09, 2013, 16:38:41

Šita nuotrauka yra inkognito nurodytos nuotraukos fragmentas (kairė pusė) tik veidrodinis atspindys

la.benas

Na taip, aš dėl to ir įdėjau, kad galėtumėt iš arčiau apžiūrėt.

inkognito

Vien tos trys patrankos nuo Tigro sveria apie 40 tonų o visa šita machina mažiausiai dar kokį 150 tonų ir šioje nuotaukoje aiškiai matoma jog levituoja ore ir nėra jokių masyvių atramų kas ją laikytų nuo žemės gravitacinės traukos,tokiame atstume ji aplamai yra milžiniška. Nes kuo mažesnis atstumas tarp dviejų kūnų,tuo gravitacinė konstanta didesnė kvadratu. Paimkite du magnetus ir glauskite juos vieną su kitu.Kitas objektas turi važiuoklę ir stovi ant žemės,

paragraf 78

Šiaip jau labai panašu į fotošopą, nes ta skraidanti lėkštė labai nenatūraliai įsiklijuoja į bendrą vaizdą.

snofru

kiek mačiau senų foto, visos arba perfotografuotos arba skanai, ta prasme pilna visokių defektų, pabraižymų, palankstymų ar šiaip visokio šlamšto (triukšmo). aišku yra ne vienas būdas taip vadinamos foto restauracijos, galima būtu būtent tai suverst šios nuotraukos(?) nenatūralumui.
kad su ja buvo kažkas daryta, matosi ir be jokių spec priemonių, užtenka pasididint apatinę kairę dalį.
šiaip esu šitą foto matęs ne viena sykį, ji dažnai lydi pasakojimus apie nacių nso, bet niekad nebuvau jos atidžiau apžiūrinėjęs  :)

paragraf 78

Išsididinus tikrai daug visokių keistų dalykų išryškėja.

omcikas

Ir kodėl gi šios svastika pasipuošusios lėkštės nepadėjo Hitleriui antro pasaulinio laimėt? Nuotraukos tokios gražios lyg nuo pirmoko pusryčių dėžutės. Ir kartu absurdiškos.. svastika padažytos lėkštės.. baikit negi jus rimtai? O kalbant apie tas visas patrankas, matyt šio vaizdelio kūrėjas tai pat kaip ir Inkognito išmanė tuos dalykus ir stengėsi sukurt kuo tikroviškesnį vaizdą.
Neseniai ir man teko matyt šį tą keisto judant dangaus skliautu, vidurį dienos, bet man tai taip ir liko NEATPAŽINTAS skraidantis objektas, nepulsiu tvirtinti, kad tai mėnulio ateiviai savo maskuotę pamiršę skraidė.

inkognito

Citata iš: omcikas  kovo 09, 2013, 22:31:15
Ir kodėl gi šios svastika pasipuošusios lėkštės nepadėjo Hitleriui antro pasaulinio laimėt? Nuotraukos tokios gražios lyg nuo pirmoko pusryčių dėžutės. Ir kartu absurdiškos.. svastika padažytos lėkštės.. baikit negi jus rimtai? O kalbant apie tas visas patrankas, matyt šio vaizdelio kūrėjas tai pat kaip ir Inkognito išmanė tuos dalykus ir stengėsi sukurt kuo tikroviškesnį vaizdą.
Neseniai ir man teko matyt šį tą keisto judant dangaus skliautu, vidurį dienos, bet man tai taip ir liko NEATPAŽINTAS skraidantis objektas, nepulsiu tvirtinti, kad tai mėnulio ateiviai savo maskuotę pamiršę skraidė.

Pasidomėk įdėmiau apie 2 pasaulinį karą,hitleris visą laiką gasdino rusus slaptu ginklu,tačiau pirmieji skraidančių lėkščių skrydžių  bandymai buvo  pradėti tik 1945 metais kai priešas buvo jau už kelių šimtų kilometrų nuo bandymų poligonų,realiai toks ginklas fronte galėjo pasirodyti tik apie 1946 metų rudenį,tačiau tam laiko jau nebuvo. Bet galimas dalykas kad naciai perkėlė savo naujają technologiją į Antarktidą,kur 1947 metais Amerikiečiai surengė baudžiamają ekspedicija gerai ginkluotu laivynu. Liudininkai pasakoje filme kad staiga iš po vandens pasirodžius  lėkščių eskadrai jų laivai buvo paskandinti o aviacinė technika ant denio suniokota,daug žuvo personalo,o likę gyvi skubiai patraukė namo...
Tad tokie gandai sklando,o sakoma kad dūmų be ugnies nebūna....

paragraf 78

Naudojant tinkamus chemikalus, būna ir dūmai be ugnies ir ugnis be dūmų.

Aukštyn