Kūno kalba

Pradėjo A.C.A.B, kovo 08, 2013, 11:50:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

A.C.A.B

Gal yra žmonių besidominčių šiuo dalyku? Gal kas turit kažkokios literatūros? Hehe

paragraf 78

Kažkada labai domėjausi. Šiaip knygynuose pilna knygų tokia tematika, tik paieškoti tereikia

A.C.A.B

Mhm, neseniai nusipirkau popsinį kūno kalbos vadovą. Visa nieko, tiesa sakant.

Kodėl nebesidomi žmonių kūno kalba?

paragraf 78

Aš apskritai buvau susidomėjęs manipuliavimu žmonėmis, kūno kalba buvo viena sudedamųjų dalių. Kai pradėjau suvokti, jog mano bendravimas darosi netikras, kad galiu visaip manipuliuoti žmonėmis nusprendžiau, kad neverta aukoti tikrų santykių ir pasistengiau viską pamiršti.

Master

Kažkiek domiuosi, bet taip vaikiškai. Na, galiu truputį apšviesti jei kas nežino tų "popsinių" pradmenų. Pakaušio kasymasis- žmogus jaučiasi nemaloniai, galbūt pokalbyje palietėte temą, kurios bandoma išvengti, kadangi išsiskiria prakaitas, kuris dirgina kaklą. Kojos nukreiptos į dominantį asmenį, dominančią kryptį ir pan. Žmogus stengiasi kontroliuoti veidą visai pamiršdamas apie kojas. Melą galima atpažinti jeigu žmogus pasakodamas istoriją negrįžta atgal jos papildyti, nes bijo susimaišyti. Pajutęs pavojų žmogus bando sumažinti užimamos vietos plotą, gūždamasis, atsitraukdamas...  :) Daugiau nebeatgaminu :D

A.C.A.B

O pavykdavo žmonėmis manipuliuoti?

Aš dar gana žalias šioje srityje, tad būtų įdomu jei pasidalintum savo patirtimi šeštadienį (:

paragraf 78

Pavykdavo. Policija va visada paleisdavo nenubaudusi, nors būdavo pažeidimas :)
Šiaip nedaug ką beatsimenu, nes jau kokie 8 metai sąmoningai stengiuosi nemanipuliuoti žmonėmis. Visa manipuliacija yra nesąmoninga, jei jos būna.

A.C.A.B

Na aš nemanau, jog manipuliavimas žmonėmis visada yra blogas. Pvz, nematau nieko bloga jei žmogus pasinaudos savo sugebėjimais pokalbyje dėl darbo, verslo reikaluose, turint problemų su policija, derantis dėl prekės Egipte ar panašiai.

Gal problemos kiltų jei tie dalykai persimestų ir į asmeninį gyvenimą.

paragraf 78

Na man buvo persimetę į asmeninį gyvenimą. Manipuliavau visais kuo netingėjau. Sakau, po to visas bendravimas pradėjo atrodyti dirbtinas, netikras. Tai daug pastangų reikėjo po to įdėti, kad nebemanipuliuoti žmonėmis.

coliuke

dabar skaitau knyga " Minciu skaitymo menas " tai ten labai daug ir apie kuno kalba rasoma....http://sveikabiblioteka.wordpress.com/2011/08/22/kaip-suprasti-ir-nepastebimai-paveikti-kitus/minciu-skaitymo-menas-4/ tikrai labai idomi ir naudinga knyga :)

Phoenix

Citata iš: coliuke  kovo 08, 2013, 14:35:06
dabar skaitau knyga " Minciu skaitymo menas " tai ten labai daug ir apie kuno kalba rasoma....http://sveikabiblioteka.wordpress.com/2011/08/22/kaip-suprasti-ir-nepastebimai-paveikti-kitus/minciu-skaitymo-menas-4/ tikrai labai idomi ir naudinga knyga :)

Aš irgi tą pačią knygą turiu :) bet visko neskaitau, tik atsirenku kas man būtų naudinga ir ką galėčiau panaudot.

Aukštyn