Keisti filmukai internete

Pradėjo Benamis, vasario 18, 2013, 15:34:11

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Kazkaip visai neseniai patekau i ta vadinama "Weird Youtube part" ir pradejau ziureti keistus ir man sunkiai suvokiamus filmukus. Pateiksiu 2 kurie man labiausiai isimine:

Dog Of Man

Crooked Rot

Isskyrus tai, kad ziurint tokius filmukus apima keistas, sunkiai apsakomas jausmas, kazkaip man nesitiki, kad siuos darbus dare sizofrenija sergantys zmones. Turi buti kazkokia uzslepta mintis. Ar tiesiog as naivus? ;D

Kad ir paciame pirmame vaizdo irase Dog Of Man. Siokia tokia minti pagaunu, taciau bent jau kol kas neviesinsiu jos ;)

Ka jus galvojate? O gal tokius video perprantate taip lengvai kaip pasaka vaikams? O gal as is viso be reikalo stengiuosi ka nors suprasti, nes cia tiesiog jokios prasmes nera?

Teroras

Pirmo video minti suprantu (na man taip atrodo)... Antrojo neikertu visiskai ;/

Benamis

Na Terore, zmogau prie meno, (kaip kazkada 2012 buvo pasakes sioje temoje http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=103.0 ) ;D Skelk savaja versija :) Galbut manoji su taviske sutaps ;)

ponaitis

man atrodo,kad 1 pagavau,kad tas žmogus dėl to kad šuo buvo jo draugas,atidavė jam savo kuna.

Benamis

Citata iš: ponaitis  vasario 18, 2013, 18:44:27
man atrodo,kad 1 pagavau,kad tas žmogus dėl to kad šuo buvo jo draugas,atidavė jam savo kuna.

Su mano versija nesutampa :) Palauksiu dar Teroro.

Master

Įtartinas žmogus, šuo dar įtartinesnis :D tik tiek tepavyko suprasti.
Po antro jei žiūrėčiau naktį, turbūt turėčiau  smagia, bemiegę naktį. Keista, kaip tokios smulkmenos nuneša smegenis.. O šeip patariu nesigėdyti ir dėstyti savo mintis, ką supratot, nes ir pačiai įdomu :)

Teroras

Na, jeigu jau taip norite tai ok, pateikiu savaja filmuko interpretacija:

Suo seimininkui informuoja, kad jo augalas turi "isaugas", kuriuos laiko savo draugais. Tuo tarpu jis (seimininkas) tokiu "isaugu" neturi (draugu) del ko yra suprantama nusimines.

Suo nusprendzia patarti savo seimininkui isauginti savasias "isaugas", kad nesijaustu vienisas, bet tai savaime suprantama buvo blogas sumanymas, nes dideles "isaugos" zmonems mirtinos.

Sunelis matant, kad seimininkas mirsta, nedvejodamas pasiulo jam savo kuna.

Paskutineje scenoje seimininkas su savo sunelio kunu dekoja "isaugai" del to, kad parode jam kas buvo ar koks turi buti (cia jau sunku spresti ka autorius norejo pasakyti) tikras draugas, kuris siuo atveju buvo suo.

Mano toks butu spejimas :)

unco

Vienas geresnių perliukų iš Fat-pie (gal kam žinomo kaip Salat fingerio kūrėjo) darbų.

Master

Salat finger geras, keturias dalis pažiūrėjau, tai ir iki kitos dienos vidurdienio negalėjau nieko valgyti :D

unco

Na jau, fat-pie ir šlykštesnių dalykų turi  :) Kad ir video apie Valentino d.,kurio vardan silpnų nervų žmonių nepostinsiu.

Master

Na nežinau. Valentine day- Mano nuomonė- nieko ten tokio nėra, emocijų nesukelia :) O amžiaus apribojimas turbūt reputacija pakelia (tik negalvok, kad aš piktybiškai :D). Bet šeip po jų tokia neviltis, blogos mintys apninka, sėdi kambarį ir įsivaizduoji aplink visur purvą. Man atrodo, kad tai labiau traumuoja nei ¨smurtas¨.

paragraf 78

Va šito filmuko tai nepagaunu, kiek nučiuožęs stogas turi būti, kad tokį sukurtum https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jX3iLfcMDCw

Teroras

Fat-pie filmukus kuria tikrai ne beprotis, ten tiesiog zmogus "kitaip" pateikia giliai uzkastas mintis :)

paragraf 78, cia greiciausiai bus is serijos mindf*ck filmuku, kur logikos tiesiog nera ;)

.L.U.T.H.O.R.

Parūko žmonės ir pradeda kurt visokius mindf*ck filmukus

paragraf 78

Va dar vienas filmukas:

Jis trunka 10 valandų. Tas kas kūrė buvo apsirūkęs, o tie kas visą perklausė dabar gydosi psichiatrinėse ligoninėse :)

Aukštyn