Evangelistai?

Pradėjo A.C.A.B, sausio 26, 2013, 22:36:10

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

2Pacas

Tai faktas kad jis kaskoks netoks..pamenu fotke jo kaskoke kur buvo apsirenges moteriskais drabuziais..

Marius

Koks netoks? Man pvz.dabartinis jau nepriklausomybės laikais gimes jaunimėlis atrodo,kažkos ''netoks''
Kartais reik tikrai gerai pagalvot kokios lyties jaunuolis/jaunuolė..

puodukas

Na Hitleris ir nebuvo supermeno išvaizdos, bet su užsidegimu kalbėdamas ir pastoviai tobulindamas oratoriaus meną, sugebėjo patraukti daugelio dėmesį. O čia jis labai savotiškai supranta Bibliją, nors man labiau panašu į verslo planą, jei atsiras pasekėjų, tai manau dominuojančios eilutės iš Biblijos bus ten kur siuloma aukoti pinigus.

2Pacas

Citata iš: Marius  kovo 10, 2013, 16:43:42
Koks netoks? Man pvz.dabartinis jau nepriklausomybės laikais gimes jaunimėlis atrodo,kažkos ''netoks''
Kartais reik tikrai gerai pagalvot kokios lyties jaunuolis/jaunuolė..
Kalbi apie tous ten visokius "byberstyle"? aptemtais dzynsais ir t.t.t?

A.C.A.B

Marius

[/quote]Kalbi apie tous ten visokius "byberstyle"? aptemtais dzynsais ir t.t.t?
[/quote]

na nežinau kokie ten stiliai,bet kad sunku pasakyt kokios lities jaunuoliai tai faktas..

O jei kalbant apie tą evangelistų veikėja,tai A.C.A.B ikeltas paveiksliukas nenustebino,nes tas veikėjas ir kapinėse berods tokias akcijas darė..Išties sunku ir pasakyt koks tikrasis jo tikslas..Bet Kažkaip nujaučiu,jog tai nėra pokštai,ar visuomenės erzinimas,nes jo veiksmai nuoseklūs ir tęstini..

A.C.A.B

Tai tikrai nėra pokštai. Jis pats savo video teigė jog žavisi šiais veikėjais:

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Most_Hated_Family_in_America

Marius

Westboro baptistai, kaip ir minėjau anksčiau,o tai daug ką paaiškina jo veiksmuose.

2Pacas

Man atrodo kad tam bicui biski demesio trukumas

puodukas

Citata iš: Marius  kovo 10, 2013, 18:11:12
Westboro baptistai, kaip ir minėjau anksčiau,o tai daug ką paaiškina jo veiksmuose.

radau trumą lietuvišką aprašymą:

Westboro Baptistų Bažnyčia (angl. Westboro Baptist Church) - itin arši nepriklausoma baptistų bažnyčia, skatinanti tautinę neapykantą ir homofobiją. Žinoma dėl savo protesto akcijų, kurios vyksta net per JAV karių laidotuves. Šių piketų metu WBC nariai dėkoja Dievui už tai, kad kariai žuvo. Westboro Baptistų Bažnyčią 1955 metais įkurė pastorius Fredas Phelpsas, kuris jai vadovauja...

p.s. čia gali būti tas variantas kaip paragraf rašė temoje :
http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1383.0

paragraf 78

Na, sakyčiau principas panašus. Gaila, kad mano planu chuliganu niekas nesusidomėjo, bent aptarti galėjome, jei jau įgyvendinti niekas nenori

A.C.A.B

Kokiu planu?

paragraf 78

Aukštyn