uzsidirbkit internete nuo 50- **** per menesi

Pradėjo Anonymous, sausio 19, 2013, 15:50:07

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Anonymous

sausio 19, 2013, 15:50:07 Redagavimas: sausio 19, 2013, 15:51:47 by RoxiO
Jokių reklamų.

RoxiO

omcikas

Roxio ar pavyko išsigryninti nors vieną čekį?  ;D

RoxiO

Citata iš: omcikas  sausio 19, 2013, 16:57:16
Roxio ar pavyko išsigryninti nors vieną čekį?  ;D

Tokiais visokiais dalykais galima pasitikėti tik uždarbio forume. O kai įkelia kur nors šiaip žmogus, tai verčiau net nebandyti.

omcikas

galvojau čia tu nuoroda įkėles buvai..

RoxiO

Citata iš: omcikas  sausio 19, 2013, 21:39:54
galvojau čia tu nuoroda įkėles buvai..

Aš raudonu tekstu parašiau perspėjimą. :)

la.benas

Internetas yra toks galingas įrankis... Jei sugebi jame orientuotis - tau nebėra ribų. Taip taip, čia apie pinigus. Nesenai sugalvojau būdą, kaip uždirbti virš 70 000 per mėnesį. Gal ir nerealiai skamba, bet čia visai lengva. Tik tiek kad tie pinigai nelabai švarūs būtų :/

paragraf 78

Jau geriau švari sąžinė, nei nešvarūs pinigai

la.benas

Tai va. Bet jei labai reiktų, tai tiktų ir tokie :(

Master

Kaip įdomu pasidarė xD Gal galite pasakyti kokiu būdu. Tikslaus aprašymo nereikia, tiesiog užuomina mestelti apie ką kalbama :)

la.benas

balandžio 25, 2013, 18:29:32 Redagavimas: balandžio 25, 2013, 18:29:56 by paragraf 78
http://youtu.be/Um63OQz3bjo

(pirmiau peržiūrėkit video, nes kitaip bus sunku suprast)

Na čia būtų bitcoin mining'as. Šiaip daug kas taip daro, bet naudoja savo kompiuterius. Na o aš sugalvojau kitaip. Aišku taip kaip aš sugalvojau, irgi kiti daro, bet čia mažuma, ir aš visgi geriau sugalvojau. Žodžiu esmė tokia : kam naudoti savo kompiuterį, kai gali naudoti 10 000 svetimų? Tai yra didžiuliai pinigai. Pamėginkim atlikt grubius skaičiavimus. Tarkim, kad vienas kompiuteris per mėnesį padaro vieną bitcoin'ą. Šiaip čia labai netikslu, nes priklauso nuo kompiuterio specifikacijų. Bet gaunasi panašiai. Taigi, 10k kompiuterių per mėnesį padaro apie 10k bitcoin'ų. Vienas bitcoinas yra vertas 100 dolerių. Taigi...

Master

+ Už išsamumą
Na, bet kai nesu ekonomistė, tai tik dar daugiau neaiškumų kilo  :D
Chm.. Bet pati idėja įdomi.

la.benas

Tai čia išsamumo beveik nebuvo... Detalių daug truko. Bet smagu kad supratot :)

paragraf 78

Aš apie šitą būdą neseniai skaičiau straipsnį, berods technologijos.lt rašė apie jį. Taip kad idėjos naujumo nelabai matau.

la.benas

Na visa esmė yra detalėse, kurių manau nereikia būtent čia skleisti. Visgi ne to tipo forumas.

.L.U.T.H.O.R.

Gali gana legaliai, pasiūlyt indams, kad jie naudotų savo kompiuterius :D

Aukštyn