Ekstrasensai - kaip jie suranda kunus?

Pradėjo Benamis, sausio 06, 2013, 18:45:18

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Citata iš: _Anonimas_  kovo 17, 2014, 23:50:07
Kodėl nei vienas iš tų talentingų ekstrasensų dar nepasakė, kur yra dingęs iš Malaizijos skridęs lėktuvas? :(

Tai, kad jau kazkas pasake ;D Visai neseniai skaiciau :D

_Anonimas_

Na, žiūrėsim tuomet, ar pasitvirtins, gal ir forumiečiams dėl ekstrasensų galių nebereiks peštis :D

Benamis

Visai neseniai skaiciau, tik atgaminti negaliu koks spejimas buvo, man rodos, kad lektuvas suduzo bet galiu klysti (nerandu Google, tikriausiai paieskos raktazodzius parenku netikusius ;/).

TinSoldier

Citata iš: Benamis  kovo 17, 2014, 23:36:28
Berods toje laidoje ne tik seni ivykiai nagrinejami, bet as gal klystu. Zodziu, jeigu ir taip, egzistuoja USA ir naujos laidos kur nagrinejami "ka tik" ivyke nutikimai. Kartais ir dabar Discovery Investigation transliuoja tas laidas. Veliau editinsiu ir parasysiu pavadinima (bet nemanau, kad tai pakeis esme). Todel ir idomu kodel ten nebuna mokslininku: todel, kad ju nera "nes nera", ar todel, kad dalyvavimas jiems uzdraustas :)

Eh, bijau, kad vėl neaiškiai parašęs būsiu... :D Turiu galvoje, kad eksperimentai turėtų būti atliekami stebint ekstrasensą. O ne analizuojant jo, nors ir vakar, pasakytus teiginius.

Taip zmoniu/daiktu energetika kuriu mokslas galbut dar neirode, o ne ekstrasensu. Ekstrasensai mano supratimu yra tik receiveriai. Todel irodyti ar egzistuoja tokia energetika ekstrasensu nereikia (mano supratimu).

Na, tuomet mūsų supratimai tiesiog skiriasi :) Jei ekstrasensai (galimai vieninteliai) gali pademonstruoti tą energetiką "in action", - tuomet tų ekstrasensų labai reikia įrodymams apie energetiką. Nes kitu atveju mokslininkai neturi atramos taško, nežino ko ieškoti, ir ar to reikia ieškoti.. Nesakau, kad ekstrasensai turėtų paaiškinti tą energetiką (jos kilmę ir pan.). Tiesiog pademonstruoti, kad ji veikia. Tik tiek. O tuomet jau sutinku - čia jau nebūtinai ekstrasensų pareiga viską paaiškinti.

Butu idomu isgirsti is taves (nes as tiesa sakant eksperimentais nesidomiu nuo A iki Z, o tuo labiau ar jie buvo kartojami ar ne ir ar buvo daromi kontruoliuojamomis salygomis ar ne) kaip vertini berods stai sio http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_G._Jahn zmogaus eksperimenta, kur jis irode, kad zmoniu mintis kazkaip itakoja kompiuterio parinkamus skaicius (cia labai supaprastintai parasiau)? Jeigu ne siandien, tai siaip gal turesi kokia nors laisvesne diena.

Nes mane tas eksperimentas sudomino, o ir zmogus ne kaip jus sakot "pseudomokslininkas".

Na, atrodo, apie jį pirmą kartą išgirdau, todėl šiandien jau tikrai nebeturėsiu jėgų domėtis. Bet labai ačiū už jo paminėjimą. Tikrai pasistengsiu šituo pasidomėti ir parašyti, ką atrasiu (nors ir pačiame wikipedijos puslapyje, kiek perskaičiau, pagrindinė kritika išdėstyta). Man visada labai labai įdomu ir faina sužinoti apie kažkokius tokius labai įdomius dalykus :)

Citata iš: Benamis  kovo 17, 2014, 23:54:51
Visai neseniai skaiciau, tik atgaminti negaliu koks spejimas buvo, man rodos, kad lektuvas suduzo bet galiu klysti (nerandu Google, tikriausiai paieskos raktazodzius parenku netikusius ;/).

Atsiprašau, bet toks spėjimas gana apgailėtinas :D

Spėti, ar lėktuvas sudužo, ar nesudužo - galėtu bet koks durnelis. Ir visai nekeista būtų, jei atspėtų tą 50 ant 50... Aš irgi galiu spėti, kad lėktuvas sudužo jūroje (vienas iš akivaizdžiausių spėjimų). Jei tai pasitvirtins, juk nepadarys manęs aiškiariagiu....

Benamis

kovo 18, 2014, 00:09:03 Redagavimas: kovo 18, 2014, 00:23:22 by Benamis
Bet gi as ten pusiau juokais parasiau, nejaugi galvoji, kad del tokiu spejimu as tikiu siu zmoniu egzistavimu? Izeidineji mane TinSoldieri ;D As rasiau ten kur pasakojau apie savo susidurima su Kaliuzhko apie ivyki (tiksliau asmeni) mano gyvenime kuris kardinaliai pakeite nuomone apie siuos zmones (http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2359.msg48754#msg48754 - glaustai ir be jokios detalios informacijos, o ir kam ji reikalinga jeigu jos tikrumo nepatikrinsi? ;D). Tikriausiai tik del jo as ir tikiu, kad visgi yra tie kurie mato daugiau (ir tikrai nesakau, kad visi kurie tai skelbia yra isskirtiniai, lygiai taip pat kaip ir ne kiekvienas zmogus pasivadines mokslininku gali buti tikru mokslininku) :)

Lauksiu informacijos apie R. Jahna. Apie Lapino Seselio paminetus eksperimentus irgi butu idomu isgirsti ka manai :)

Kiekvienas is musu liks prie savo nuomones. Vieniems reikia irodymu, kiti tiesiog pasikliauna unikaliais gyvenimo atvejais. Taip zinau, kad tai blogai pasak kai kuriu zmoniu, taciau kartais atrodo, kad zmones tuoj ir valgys tik tada kai mokslininku aparatai fiksuos, kad laikas valgyti, o savu kuno signalais nepasikliaus (o gal tai tik noro valgyti haliucinacija?) :)

TinSoldier

Aš tau uždedu pliusą, nes tu man patinki :D
Man patiko su tavimi pasiginčyti, ir šiaip dažnai patinka tavo žinutės/požiūris ir t.t.

Bet į diskusiją atsakysiu ryt-poryt, arba artimiausioje ateityje (nors, greičiausiai, jei ne rytoj, tai niekada.......tiesiog pamirštu ir pritingstu)

Labanaktis :)

idenmeyou

Na panašiai ir aš mąstau apie ekstrasensus, kad genetiškai geresni nei paprasti žmonės.

Raganius

Paprastai pasitelkia 6-ąjį pojuti ir viskas, kiekvienas žmogus gali tai naudotis, tik tereikia atblokuoti save nuo visokių nesamonių :)

Geleona

Jop, visiskai tikra. As labai uzsikabines buvau. Daug ziuredavau ekstrasensu musio seriju ir man pasirode itikinama. Kol buvau jaunas buvo kitaip, bet db dar labiau tuo tikiu, nes pats uzsiemineju viskuo, kas "paprastiem zmogenam" neidomu, nepaaiskinama, nesamones ir t.t...
Manau, daugelis bijo to, ko nesupranta, o nesupranta to, ko bijo. Esme, kad apsisviete zmones turetu ziureti nesaliskai, ivertinti visas galimybes ir kritiskai nesakyti , jog "taip negali buti", o prasiplesti savo poziuri :) . ZInoma, visi skirtyngi ir tiki skirtyngais dalykais, bet as, kaip sios srities atstovas uz. Mane pazistantys zmones taip pat su manim sutiktu ;)

TinSoldier

Gal nori daugiau papasakoti apie savo patirtis, kurios leidžia tau teigti, jog visa tai yra tikra? :)

Geleona

Na pvz su jausmu, jog tuoj kazkas paskambins arba telefono paemima ir bandyma skambinti, kai tau tas zmogus paskambina pyrmas garantuoju esate susidures ne vienas. Kai esi akylai stebimas, nevalyngai atsisuki taikliai i ta puse ir pamatai stebetoja, taip pat daznas reiskinys. Cia viskas vyksta panasiai. Vieni, noredami kazka rasti pasitelkia i pagalba dvasias (mirusiu zmoniu arba savo vidines), kiti jaucia energijas ir auras, treti gali pasinerti i transo busena dainuodami, klausydami ritmingu bugnu skambesio ar naudodami kokius nors kvaisalus (ir nebutina). Visa tai ismanantis zmogus gali pasitelkti norimam tikslui pasiekti. Siuo atveju (pagal tema) kunu radimui.
Visi turime siuos sugebejimus, taciau daugelis musu juos ignoruoja ar tiesiog gyvena savo gyvenimeli ir nepraplecia samones ribu. Pabandysiu atsiminti trupma istorija:
per pelkias jojo vyras su berniuku ziurinciu atgalios. Berniukas visa laika reke "greiciau, greiciau, mus vejasi (nepamenu vardo sakykim sapnu pabaisa)  sapnu pabaisa". Vyras jodamas jokios pabaisos nemate ir net nesidaire atgal, o berniukas visa laika buvo issigandes ir bijojo tos pabaisos..
Jeigu galvojate, jog sioje istorijoje dalyvauja trys veikejai - jus klystate. Is tiesu si istorija apie viena veikeja - tave. Tas vyras, daugelis musu kurie turi siaura pasauleziura ir tiki tik tuo ka mato, o mato tik ta ka nori. Berniukas, tai vaikysteje esantis kiekvienas zmogus, kuris mato visas butybes is kito pasaulio ir tiki jomis. Istorijos esme, jog tik per ta maza berniuka, kuris kazkuo tiki ir mato daugiau mes galime pamatyti ta sapnu pabaisa (tai nebutinai sapnu pabaisa, gali buti dvasia, dievybes ar gamtos nepaaiskinamas reiskinys(pavadinkit ji kaip norit)), o tie, kurie nenori ir netiki yra tik treksalis asmenybes, tik tas vyras jojantis ir matantis tik tai kas priekyje ir aiskiai suvokiama ir betkokiam kvailam padarui .

Whitenblack

Citata iš: Geleona  rugpjūčio 18, 2014, 16:36:16. ZInoma, visi skirtyngi ir tiki skirtyngais dalykais, bet as, kaip sios srities atstovas uz. Mane pazistantys zmones taip pat su manim sutiktu ;)

Atsiprašau , bet biški offtopiko' duosiu. Kas jus išrinko atstovauti ir kam jūs atstovaujate?
Į temą: Žmogaus galio neribotos , jas riboja tik pats žmogus. Daug ką galimą padaryt būnant žmogumi. (Pvz.: iškept pyragą , tam irgi sugėbėjimų reikia.   :D )
Kalbant apie kūnų suradimą ir derinant jį su ekstrasensu mūšiu , drįsčiau abėjot. Ekstrasensų mūšis yra laida , kaip ir kiekviena kita, nešanti pelną jos kūrėjams , daranti didelį pinigą ir sulaukianti populiarumo ( nes nebuvo uždaryta po pirmojo sezono kaip suprantu .) Esu žiūrėjęs keletą kartų tiek ,,Ekstrasensų mūšį" , tiek ,,Ekstrasensai detektyvai" , žiūrėdavau tam , kad pasilinksmint , nes bobulytės lakstančios , ir sakančios , kad atsivėrė portalas vidurį miesto gatvės kuris ryja žmones.......'' :)
Pats neneigiu magijos , paranormalių reiškinių ar dar ko , net priešingai , tačiau kalbant apie šias laidas - esu nusistatęs už klastą. Galbūt laidose dalyvaujantys žmonės ir yra kažką suradę , bet tik ne tose laidose , arba jų paprašo situaciją pagražint 10x. Vienas iš dviejų.
Jei skaitėt , ačiū , kad išklausėt mano nuomonę , tai sakydamas , neneigiu niekeno kito nuomonės.
Sėkmės visiems.

crystal

Citata iš: Geleona  rugpjūčio 18, 2014, 17:03:09
Pabandysiu atsiminti trupma istorija: <...>

Na, jei per pelkes jodamas gręžiosies atgal, tai žiūrėk, kad nuo žirgo netyčia nenuvirstum..;) Perkeltine prasme, tai neretai taip ir atsitinka kartais su tais sąmonės ribų praplatintojais.. ;)

O kalbant apie tavo patirtis, tai tu gali 100 kartų imti telefoną į rankas ir tuo pačiu metu galvoti apie kažkokius žmones. Ir nieko keisto, kad bent kartą iš to 100 telefonas ėmė ir suskambėjo. Tu tiesiog nefiksuoji likusių 99 kartų kai niekas neįvyko. Tas pats ir su stebėtojo pamatymu.

Geleona

rugpjūčio 19, 2014, 09:13:00 Redagavimas: rugpjūčio 19, 2014, 09:17:41 by Geleona
Tos srities, kurioje zmones nuolat susiduria ir dyrba su tokiais reiskiniais ;) .
Kazkiek sau zinoma turi buti laidoje, bet ten esantys dalyviai yra zinomi visame pasaulyje ir daugelis ju nera apsisaukeliai .
Su telefonu buvo tik pavyzdukas, kaip jie "zino" kur paslepti kunai ar kokia nors kita informacija. Norejau pasakyt, kad tas jausmas tarsi panasus i siuos buitinius *atsitiktunumus*, o siaip tai, jeigu niekada nejautes tokio jausmo ir nepraktikuoji nieko kazkur 'i sona' nuo visko ka matai, tai ir nelabai suprasi ;)

idenmeyou

Neseniai skaičiau, kad žmonės kadaise galbūt savo akių pagalba matė magnetines bangas. Tokia išvada buvo padaryta atradus kažkokius akies audinius, kurie dabar neveikia, bet kažkada turėjo veikti, lygtais gyvūnai tai jaučia, o žmones dabar ne. Nežinau kiek visame tame tiesos, bet manau užtektų vos vos pakoreguoti tinkama linkme vieną ar kitą geną ir galbūt žmogus įgautų naujų gebėjimų kaip geresnį matymą ar pnš.

Aukštyn