indigolt stebėtas NSO

Pradėjo rimas_ba, sausio 02, 2013, 16:11:37

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

indigolt

Na aš galiu prabilti  :D gal susigūlejo viskas. Gal dėl to kad čia žmonės yra ieškantys ir aš per daug nieko neiškreipsiu. Buvo tai buvo ir kažkaip vistiek norisi viską papasakoti. Nors iki šiol vis kyla dvejonės ar teisingai ekgiuosiu pasakodamas. Esmė tame, kad senai ieškau atsakymų į begalę klausimų ir nso buvo vienas iš jų. Visad galvodavau kas būtų jei pamatyčiau ir būčiau tikras tuo ką matau.
Esu kažkada temą net užvedęs ką daryti toliau kai esi tikras ? Tada užšaldėm temą nes nekalbėjau atvirai. Bet praėjus tiek laiko mąstau kad nieko stebuklingo neįvyko ir pats faktas kol kas liko tik faktu. Esu tada jau rašęs kad žmonės turi laisvą valią ne tik žinoti bet ir nežinoti. Netempiu gumos tik noriu išsakyti kodėl taip manau ( ir dabar tik iš nso, ateivių, ar kaip nepavadinsi, nes neaišku kaip tiksliai vadinti pusės). Man atrodo kad daug kas daug ko nemato nesužino dėl to kad nėra pasiruošę, pvz. žmonės tiki religijomis dar kažkuo aklai arba taip kaip interpretavo kiti žmonės ir čia jei staiga viskas ima ir atsivers - sugrius sociumas ir kitą, natūraliai prasidėtų maištai, žmonės jei pasijustų apgauti ar nesuprastų kas vyksta neaišku kaip imtų elgtis, tad tai tikrai ne į jokią naudą. Ir taip galėčiau dėstyti ir toliau. Faktų daug, bet mes vistiek dažnai linkę tikėti tuo kuo tikime ir net neįsigilinę iš kur tą info esam gavę, pvz.pasakė tėvai ir mes savo vaikams tą patį sakome. Tiesiog patikėti deja kol kas gali pavykti tik tada kada patys įsitikinome. Ir dabar ką aš sakau tiksliau papasakosiu bus tik mano potyris ir teks arba tikėti arba ne. Bet esmė pirma ne tame pasakojime o tame ar esame pasiruošę tuo patikėti ir kokie mūsų tikslai. Jei nori sužinoti daugiau pirma turi leisti sau nusiimti rėmus kurie dažnai blokuoja ne tik mintis bet ir kitą apčiuopiamą realija. Na žodžiu dabar apie patirtį. Kaip ir sakiau tik dėl to kad manau čia žmonės tokie kaip aš kurie ieško ir linkę sužinoti daugiau :)
Nepamenu tiksliai kada tai įvyko, bet tai buvo kokios dvi- trys ar keturios savaitės po to kai įkeliau video į anomaliją su nso virš balsių, tas video yra šios temos pradžioje ir ten išdiskutuota išanalizuota viskas kiek pavyko, žodžiu po to video einant laikui buvo įdomus potyris kur aš pradėjau savimi abejoti, kad tai ką matėme su šeima buvo tai ką mačiau. Galva, mintys per tiek gyvenimo yra paveikta visokių pseudo "tiesų" kad sunku atrinkti kada mąstai pats o kada kažkokia info plaukia, na bet esmė ne tame, esmė kad ėmiau savimi abejoti ir tada po mano minėto laiko važiavome kaip ir kas dieną namo ir panašiai už Balsių ( kas nežino Vilniaus mikrorajonas), pavažiavus miškelį link fermos (gal kas žinos vietą tai nereiks rašyti kur tiksliai), mes atidžiai žiūrėjome su žmona į dangų ir staiga po kaire kur dangus buvo be debesų ( buvo vakaras, laiko nepamenu bet buvo prieblanda) pasirodė danguje ryški šviesa ( lyg tai pasirodė iš kažkur ar mes tada tik pastebėjome) ir ji skrido į mus, kadangi važiavome aš pristabdžiau mašiną ir tą šviesa ėmė labai artėti link mūsų, aš visai sustojau ( tiem kas žino-prie fermos, nes už jos nebėra pievos ir prasideda namai), ta ryški šviesa (dvi) skrido lyg tai lanku ir mus šonu aplenkė ir sustojo už mūsų mašinos virš medžių (kam įdomu medžiai, miškelis nuo fermos apie max 100-150 metrų). Pakibo ore ir sustojo. Dabar kaip visą tai atrodė - į mus švietė dvi šviesos (na berods tik dvi) iš plokščio objekto ir objektas šiek tiek judėjo aukštyn žemyn bet labai mažu judesiu. Tuomet pats objektas pradėjo judėti kaip čia pasakyti , na jei matome šviesas vienoje linijoje jos ėmė sviruoti kaip svarstyklės, viena šviesa aukščiau, kita tuo metu žemiau, na tai dėl to kad taip judėjo pats objektas, jis svyravo ir šviesos paskui jį. Emocijos mūsų buvo aukščiausiam lygyje, nors nebebuvo per daug kažkas keisto, tik pamenu vis sakiau žmonai, ar matai, ar matai? Buvo tokia didelė nuostaba bet kartu mažas jaudulys ir va dabar pamenu lyg tai jie pradėjo po truputį artėti ir dukra pasakė aš bijau. Tada aš pradėjau ieškoti telefono ir norėjau kyšti pro langą ir jie pasileido lyg tai už medžių ir dingo. Neturiu jokių įrodymų jums, bet sočiai sau. Ir jei tai ne ateiviai tai tas kas vadinasi nso. Jums kaip ir sakiau dabar beliks arba tikėti arba ne. Tokių mažų kaio video kur skrenda šviesa ar pulsuoja esu matęs daug, bet ir į juos neturiu atsakymų, kaip ir daugelis, bet ši mano patirtis yra ryški ir stipri savo stebėjimų etape. Tik va vis klausimas vėl kyla kas toliau? Ką daugiau? Laukti kol žmonės patys patirs, naują atras ir tada savaime kažkas keisis? Žodžiu toliau jau vėl filosofija, bet faktas yra faktas ir juo pasidalinau su jumis ;) PS tą patį vakarą kai išėjau į kiemą mačiau tas pačias dvi ryškias šviesas virš kaimynų namų, bet kai pakviečiau žmoną jie dingo. Tad spręskite patys kaip kam atrodo. Esu normalus žmogus, sąmonė sąmoningumas mano nuolatinis ieškojimas, nesu kažkoks mistiškas keliautojas ar dar kažkas ( nors gal nepamenu ko iš anksčiau), bet visad žinau lieka abejonių gyslelė :)

ryouku

liepos 25, 2014, 23:17:57 Redagavimas: liepos 25, 2014, 23:19:33 by ryouku
Na, galiu tik patvirtinti tavo pastebėjimus Indigo. "Tebūnie jums tai, į ką jūs tikite". Mano pasakojimas taip pat nėra iki galo išsakytas dėl tos pačios priežasties kaip ir tavoji. Tik maniškė, kiek labiau intymi, t.y. buvo bandymas užmegzti kontaktą mintimis.

Ką kiti galvoja ar patirties stokoja - man nesvarbu, nes tai mano potyris, ne Jūsų, Jūs turite patys suprasti bei susikurti aplinkybes ir tuo pasinaudoti.

Kontakto pradžia naktis, po dieninio evento (pasakojau berods forume anksčiau), prieš pat užmiegant, paėmė keistas jausmas, kad krentu į savo vidų, į tokią tuštumą. Pamenu, pagalvojau, kaip keista.. kas čia bus? Ir staiga, gerklėje, viduje, girdžiu balsą, kuris kažko klausia. Tai ne mano balsas, ir ne mano mintys, aš tarsi nutolęs. Tarsi, kažkas kitas dalyvauja mano egzistencijoje. Iš pradžių nesuvokiau kas vyskta. Balsas nepasimetė, paklausė dar kartą... na ir tada aš supratau kas dedasi ir išsigandau. Momentaliai dingo ryšys ir apėmė gilus miegas, nubudau tik ryte, o prisiminimai liko.

Kalbos nesupratau, nebuvo pažystama, tik balsas toks tarsi aidėjo iš toli, vyriškas, švelnus.

Tad štai.. apie NSO & Stuff domiuosi jau senai, knygų ne 10 ir ne 20 perskaityta, forumai, praktikos ir pan. Tad štai ir vaisiai..

Vieną dalyką tai tikrai žinau - laukiu kito susitikimo. Viliuosi, o jie bando. Žiūri ar nebijau, ar susigyvenau :)

indigolt

Kas prie arbatos pakalbėtų, kokių 10 gal 20 istorijų papasakočiau, gal kažką paaiskinčiau, kas mano patirtimi grįsta, bet jei tęsti tavo pasakytą mintį - esu kalbėjęs mintimis aš su jais. Ir tam turiu bent tris liudininkus (ne šeima šį sykį mano) :) žodžiu gyvenimas pildosi patirtimis, o aš tik vis stebiu kur ryba tarp atvirumo ir naujų potyrių :)

Benamis

Na tikrai idomus pasakojimas @indigolt :) Dekui, kad pasidalinai. Siaip tau ir @ryouku siulyciau tikrai po ranka visuomet kokia nors kamera tureti, ne kiekvienas is musu susiduria su panasiais reiskiniais taip daznai. Su telefonais beda ta, kad labai blogai uzfiksuoja objekta tolumoje (nei priartinsi, nei nieko).

ryouku

Tikrai taip.. ir panašu, kad patirtys būna asmeninės, t.y. kitam žmogui ta pati patirtis gali atrodyti kitaip, per kitą prizmę pasireikšti.

Tai štai, mokinuosi dar naudotis fotokamera, nėra taip lengva naktį nušauti kažką, o jei ir pavyks, manau sužinosite :)

Sharikovas

liepos 26, 2014, 13:32:04 Redagavimas: liepos 26, 2014, 13:33:45 by Sharikovas
Labai abejotina, kad uzmezget kazkoki kontakta su "ateiviais", tos nedideles "lekstes", kurias matet ir galbut nufilmavot, nera toks retas reiskinys. Tai galimai "ateiviu" zondai, kurie zuja aplink visa planeta, ju yra simtai, gal net tukstanciai ir jie neturetu but pilotuojami. Jie pastebimi jau simtus metu, galvoju pagrindine ju uzduotis butu rinkt informacija, todel labai abejotina, kad kazkuris is zondu bandytu uzmegzt kontakta su atskiru individu, cia greiciau jau jusu paciu protas per audringai suregavo.

As pats, mazdaug pries 30 metu Maskvoj,  esu mates didesni laiva, cigaro formos, galimai pilotuojama, bet ju jau nepasirodo, bent jau as nepastebejau niekur pranesimu apie tokio tipo laivus. Gali but, kad Zemeje lankosi skirtingu rasiu civilizacijos, nes vis pastebima kitokio dizaino laivu, bet ilgainiui jie dingsta, o "zondai" visada skraido. Karts nuo karto NASA fiksuoja koki milziniska objekta arti saules ar menulio, sitie objektai manau butu taip vadinami motininiai laivai. Patikimi liudininkai(pilotai,astronautai) tureja labai artima kontakta su galimai pilotuojamais laivais nepranesa apie jokius bandymus susiekti telepatiskai, todel labai abejotina, kad zondai tai darytu.

indigolt

Pirma - tu kalbėdamas esi įsitikinęs kad tai zondai (ar bent tai ką aš mačiau), o tai jau tau gali neleisti sužinoti ar tu esi teisus. Antra - pasakykite kiek žmonių yra susimąstę kur yra minčių šaltinis, arba kas yra pradinis minčių šaltinis, arba ar visos mintys yra kiekvieno mūsų...? Aš per daug teigti neteigiu , bet kalbu su šiokia tokia patirtimi. Ir galiu pasakyti , kad jei būčiau neatsargus ar labai fanatiškas maža kas su manim ar mano galvą būtų... Tiesiog pasakoju apie tiesioginį kontaktą, minčių pavidalu (vieną sykį), ir minčių užvaldymo (kitą sykį). Su kuo bendravau ir kas tiksliai jie buvo, negaliu pasakyti, nes nemačiau, bet potyriai buvo aiškūs ir (antrą sykį) pakankamai nepriimtini.
Sveiki atvykę  :)

Benamis

Sakyciau labai panasus atvejis i @indigolt, tik vyko Toronte:

Liepos 26-osios naktį virš Toronto buvo pastebėtas neatpažintas skraidantis objektas. Liudininkai užfiksavo šviesas danguje. Vaizdo įrašas iškart nusiųstas policijos pareigūnams ir paviešintas socialiniuose tinkluose.

Įvykio liudytoja Saraha Chun pasakojo, kad šviesa sklido iš labai aukštai ir buvo labai ryški. Vaizdo įrašą, kurį įdėjo „YouTube" tinkle, mergina pavadino „ Toronto žvaigždė". Dar Saraha pasakoja, kad neatpažintas objektas danguje kabėjo apie 25 minutes.

ryouku

Pritariu Indigo, Sharikovai - tavo įsitikinimas yra tavo, todėl visiems sakyti, kad tavo tiesa yra visų tiesa, mažų mažiausiai yra klaidinga. Kaip Indigo sako, reikia būt biški "Openminded" ir žiūrėk, kitos galimybės ir perspektyvos atsiveria.

Uošvienė nebe paskutinė bjauri boba pasirodo, o pergyvenanti moteris dėl savo dukros... skraidantys buki zondai - pasirodo visgi gali užmegsti ryšį su individu, ir gal visai ne zondai ten, o gyvybės formos?

Tai štai, kas liečia eksopolitiką ir neištirtus dalykus, atviras protas - geriausias mokslinis instrumentas informacijai priimti.

indigolt

Ramybės bičiuliai, nebesiveliam :)

Yra įdomesnių temų, pvz. vakarykštė mano apžvalga :)
Vakar sprendžiau kad laikas naktiniai įrangai. Deja kad ir norėjau vakar nesusiduriau su nesenai nupasakotu dideliu objektu šalia mūsų (tai yra labai šalia mūsų), bet užteko ir taip nepaaiškinamų (gal kol kas tik) dalykų. Vakar su žmona nusprendėme pagulėti ir dangų pastebėti. Apie kokią 22 pradėjom ir kokią 24 baigėme. Reziumė be nuolat skirtingomis pusemis, skirtingais greičiais skraidančių (daug kas sako palydovai - žvaigždės ryškumo objektas skrendantis viena kriptimi) suskaičiavau 7-8 objektus kurie skiriasi nuo ka tik minėtų "galbūt palydovų". Kuo?
Mačiau objektą kuris skrido labai žemai (nesenai nufilmuotą medžiagą esu patalpinęs) ir jis ėmė greitai kilti į viršų, labai greitai, ir pasiekė aukštį kaip dažnai skraido vienos kripties objektai. Buvo įspūdinga nes pirmą kartą mačiau objektą, sakykim saliginai žemai, pakylanti į kitą aukštį. Po pakilimo jis nieko nesiskyrė nuo "galbūt palydovų" (nors tikrai tai ne palydovas). Tada mačiau ryškų nuolat pulsuojanti (neužgęstanti) objektą kuris skrido viena kriptimi, tokius mačiau du, ne tuo pačiu metu. Tada mačiau aukštai, kaip dviguba blykste sušviečiantį objektą, kuris impuksiškai blyksteli ir dingsta, po kelių sekundžių atsiranda šalia ir vėl sublyksti. Mačiau su dviem ir po to vieną šviesa blyksinti objektą (jis skrisdavo ir tai matėsi iš trajektorijos, jokių kitų šviesų ar jo pačio be blykstelėjimo nesimatė). Mačiau iš niekur atsirandančias labai ryškias šviesas (vieną ryški šviesa) ir jos dingimą po kokių 10-15 sekundžių, jos atsirasdavo "iš niekur", skrisdavo ir dingdavo. Na žodžiu dangus pilnas objektų ir galva naujų sapnų, senų sprogimų ir neatsakytų arba nebeatsimenamu patirčių bei klausimų.
Va tokia šiokia kelių valandų patirtis. Kalbu ne apie sapnus. Čia kita tema.
Sėkmės

indigolt

To Benamis
Pažiūrėjau video ir prisiminiau kad kažkur turiu video praeitų metų berods, kur turiu nusifilmavęs Vilniuje centre kažkur buvau prie konstitucijos gatvės kybantį super ryškų objektą, jo aukštis buvo didelis bet ne per daug. Jis kabojo vietoje apie pusvalandį, nes tiek mačiau, po to kitą dieną jo ten nebuvo. Tokį esu matęs atrodo du ar tris kart kokių metų bėgyje. Jei rasiu įkelsiu.

ryouku

Citata iš: indigolt  liepos 31, 2014, 13:30:37
To Benamis
Pažiūrėjau video ir prisiminiau kad kažkur turiu video praeitų metų berods, kur turiu nusifilmavęs Vilniuje centre kažkur buvau prie konstitucijos gatvės kybantį super ryškų objektą, jo aukštis buvo didelis bet ne per daug. Jis kabojo vietoje apie pusvalandį, nes tiek mačiau, po to kitą dieną jo ten nebuvo. Tokį esu matęs atrodo du ar tris kart kokių metų bėgyje. Jei rasiu įkelsiu.

Maždaug toks?
http://ats.cloud.d3.lt/ec/1.png
http://ats.cloud.d3.lt/ec/2.png

Sharikovas

Nesu as isitikines, kad ten zondai todel ir rasau "galimai" zondai, bet atsizvelgiant I ju dydi, elgesi tai butu logiska iasvada. Del uzmegzto kontakto, tai as vistiek islieku skeptiskas, jei butu uzmegztas kontaktas, tai greiciausiai niekas jau jusu gyvuju tarpe daugiau nepamatytu. Tiesiog tai daryti, civilizacijai kuri mus lenkia sviesmeciais ir lankosi cia n metu, butu idiotiska. Jei kazkas ir buvo, tai nebent atsitiktinis kontaktas, gal tarkim zondas skenavo aplinka ir tai kaip nors paveike zmogaus papuolusio i ta zona smegenis, kazkas panasaus kaip ultragarsas, ar kokios nors radijo bangos. Na, bet cia tik speliones, greiciausiai saudau kur nors labai pro sali, tiesiog galvoju, kad ateiviu logika neturetu stipriai skirtis nuo musu, tada galima biski pasimodeliuoti kaip jie elgtusi.

ryouku

Na galbūt, štai kelias yra atviras diskusijoms :)
Logikos klausimas aišku įdomus, net kuo jis grindžiamas? Jei tarkime ateiviai yra pvz silikono pagrindo gyvybės forma, gal jie logikos iš vis neturi? Yra dirbtinės gyvybės formos (sukurtos kitų civilizacijų), kurios nei logikos, nei nuovokos neturi?

Galime tęsti iki negalėjimo. Gal ir tavo variantas teisingas.. nepatyręs - nesužinosi. Na o dėl kontakto... jei jie jau čia n milijonų metų mus stebi, kam jiems grobti žmones? Gali ir taip pažaisti...

Nebent kokie naujokai sukiojasi aplink :)

indigolt

liepos 31, 2014, 19:05:05 Redagavimas: liepos 31, 2014, 19:20:22 by indigolt
kolkas per daug nenoriu pasakoti apie pokalbius su jais, nes dalivavo tame ne vienas žmogus ir jaučiu kad gal dar nelaikas pasakoti pokalbio... bet paliekant tą temą grįžtu prie vakar stebėjimų ir anksčiau paminėto kito video... radau jį ir įkėliau į savo kanalą. Uždėjau muziką tik, nes mes buvome su žmona ir vyko pokalbis kurio dalis yra asmeninė :)

PS dėl logikos - logika tai tik protui pavaldus veiksmas, kuris gali atsakyti į tuos klausimus, kuriuos žino protas, tiksliau logiškai pasiulyti galimus variantus. Jei atsakymas aiškus, bus aiškus atsakymas. Jei nėra žinomas atsakymas, tai bus variacijos veikiamos kitos informacijos. Protas negali atsakyti aiškai ir tiksliai į tai ko nežino. Bet čia tik nuokrypis nuo pagrindinės temos, tad netesiu...

Aukštyn